Gå til innhold

TEvang

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TEvang

  1. Dere skriver at spillene har blitt mer dynamiske, men det samme gjelder også konsollene i denne generasjonen. Man trenger bare ser på den forrige generasjonen for å se hvor statiske spillkonsollene var i forhold.

     

    Hverken GC, PS2 eller Xbox fikk aldri utvidet funksjonalitet i løpet av sin levetid. I alle fall ikke i form av softwareoppdateringer. Det kom riktignok nye design av PS2, og nettverksadaptere til konsollen, men den fikk aldri noen overhaling slik som Xbox 360-dashbordet gjorde. Å for eksempel skulle oppdatere GC-biosen eller patche et spill til konsollen var aldri en mulighet.

     

    Hvis man sammenlikner PS3, Xbox 360 eller Wii sine operativsystemer da de kom ut sammenliknet med idag er de tre konsollene nesten ikke til å kjenne igjen. Med unntak av Wii-operativsystemet som virker forbløffende likt som da det kom. PS3 og Xbox 360 har utvidet funksjonaliteten sin til å inkludere både strømning av film og musikk. Wii har så vidt jeg vet også støtte for Netflix.

     

    Kanskje det at det har blitt så enkelt å legge til funksjoner(eller ta bort), i form av softwareoppdateringer, er en av grunnen til at dagens konsollgenerasjon har vart så lenge?

  2. Flott podcast, artig å få gjenopplivet arkadenostalgien,

     

    Jeg hadde mitt møte med arkadespill i nedslitte bowlinghaller på slutten 90-tallet. Det spillet jeg husker best må være Time Crisis 2, hvor mange tiere som har forsvunnet i det spillet tør jeg ikke tenke på en gang. Den maskinen holdt det faktisk gående helt til den lokale bowlinghallen ble lagt ned for noen få år siden. Jeg glemmer heller ikke klassikeren Crazy Taxi.

     

    Den beste arkadeopplevelsen jeg har hatt må likevel ha vært under en korpstur til Bournemouth i England. Da kom vi over en gammel arkadehall som fortsatt var i drift, og det var ikke få timer av turen som ble tilbragt der. Det hjalp heller ikke at den samme hallen også kunne tilby LazserX,

  3.  

    Dany, du er bare ei lita drittunge som får vilja de. Håper noen setter ett spyd i langt oppi **** di! Møkkakjerring. Robb var så mye bedre enn hu. Til og med Joeffry, med Margaret er bedre enn Dany. Her Dany, ta det, ta den hæren her. Båt? jada, ta med litt gull og en hær til du lille venn. Meh!!

     

     

    Ja, for en kvinne som beseirer den ene slavebyen etter den andre, og frigir tusenvis av slaver, er selvfølgelig mye verre enn en konge som får glede av å pine undersåttene sine på bestialsk vis.

    • Liker 4
  4. Du trenger ikke bli sint, heldigvis er folk uenige om ting av og til, ting blir bare mer spennende av det :)

     

    Jeg har alltid vært en forkjemper for at Nuts & Bolts skal få den anerkjennelsen det fortjener og mener bestemt det er et fantastisk, kjempekreativt spill. Men er enig at det er veldig annerledes fra de to forrige (som er mer Mario 64-aktige)

     

    Mente nok mer provosert enn sint :)

     

    Jeg kan se at byggemodusen i Nuts & Bolts tilfører spillet et stort kreativt potensiale, men i et Banjo-Kazooie spill passer den rett og slett ikke inn. Kall meg konservativ, men jeg synes serien burde holdt seg til platformelementene fra Nintendo 64 æraen.

     

    Noe som forøvrig var artig med Nuts & Bolts, som dere ikke nevnte i podkasten, er stop & swap funskjonen. Stop and Swap ble opprinnelig planlagt som en funksjon til Banjo-Kazooie og Banjo Tooie til Nintendo 64.

    Den skulle fungert slik at spilleren kunne låse opp visse bonuser på tvers av de to spillene. Måten dette ble gjort på var å sette i den ene kassetten starte spillet, og så skru av maskinen. Du hadde da ti sekunder på å bytte spill før informasjonen forsvant fra minnet. Funksjonen ble naturlig nok kuttet da maskinvareendringer førte til at bytteintervallet på ti sekunder ble redusert til ett sekund.

     

    I Nuts & Bolts er Stop & Swap funksjonen implementert som bonuskasser i spillet. Disse kan kun låses opp hvis du har du har versjonene av Banjo-Kazooie/Tooie som er utgitt på Xbox live.

    • Liker 1
  5. Første gang jeg har blitt sint av å høre på en retrocrew-podcast(ikke nødvendigvis negativt). Trist at dere hater på Banjo-Kazooie serien. Å påstå at "Nuts and Bolts" er det beste spillet i serien er en fornærmelse mot de to originale spillene.Spillet er en trist skygge av hva Banjo-Kazooie en gang var. Det har null og niks av humoren og platformelementene og banedesignet er helt forferdelig.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...