Gå til innhold

Lunderi

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lunderi

  1. Jeg er gullmedlem på kinopluss og som gullmedlem har man disse fordelene:

    • 10% rabatt på alle kioskvarer
    • Gratis førpremierer
    • Først i køen på spesialarrangement
    • Bli "årets kinogjenger"
    • + alt under Sølv

    Det står gratis førpremierer, men har aldri fått noe tilbud om det, selv om jeg vet at det har vært flere førpremierer etter at jeg ble gullmedlem. Tenkte kanskje i starten at man må bestille billetter på nett og logge seg på med kinopluss for å få det gratis, men har da måttet betale fullpris.

     

    Noen som opplever det samme, eller vet hvordan denne fordelen tas i bruk? Syntes det er dårlig at det ikke er noe informasjon noe sted om dette (har hvertfall ikke funnet noe).

  2. Nintendo har feilet på markedsføringa med Wii U as... For det første navnet... folk skjønner ikke at det er et stort steg fra Wii. Og noen tror det er en håndholdt... Faen ta nintendo, best dere ikke går konk nå eller gjør som sega og slutter med hardware! Forøvrig har biblioteket til den ny konsollen blitt stor nok til å være verdt et kjøp. Wii (believe in) U!

     

    Gz med 3DSXL, anbefaler nye Zelda til den! :)

     

    Zelda er neste på lista! :wee:

  3. Normen er vel at du kan skrive hva du ønsker, men du må være forberedt på å vike. Selv ville jeg ikke sagt at jeg var premade med mindre noen spesifikt spør. Endel spillere har nok fordommer mot duoer som ønsker botlane og kan således bevisst gå inn for å ta ADC-rollen fra dere.

     

    Pleier ikke nødvendigvis å si at vi er premade, men når jeg skal duo que er det preferabelt å gå på samme lane som kompisen når vi er best som adc/supp. Syntes det er en fordel at adc/supp kan kommunisere utenom chat.

     

     

    Ikke noen norm på det du sier, men i pick order>call order. Men er ofte greit om du skriver hvilken rolle du tar så det slipper å bli noen misforståelser.

     

     

    http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3449932

     

     

     

    Riot sitt ståsted på det er at pick order > call order, som allerede nevnt. Jeg opplever veldig ofte at jeg får den rollen jeg ønsker. Jeg skriver som regel "Hi, I prefer adc", og det er ofte nok. Dersom noen før meg velger adc, så bare velger jeg noe annet jeg kan spille. Det er bare sånn det er. Er det noen etter meg som også ønsker adc, så velger jeg som regel adc istedet for la dem gjøre det. Det er sjelden jeg møter noen som blir sinte pga det. Tipset mitt er egentlig nøyaktig det samme som de andre, bare skriv det du ønsker å spille, men vær forberedet på at du ikke alltid får den rollen. Det er også en av grunnene til at det er veldig lurt å være komfortabel i flere enn en rolle når man skal spille ranked.

     

     

    Har faktisk ikke hørt at det er pick order som gjelder, når kom det? Er vel egentlig ganske greit, er litt lei av å måtte stresse for å skrive rollen min kjappest. Har ikke noe problem med å spille andre roller enn bot, kan de fleste roller ok, men surt å ikke få spille adc/bot når med kompis når man føler man er best med det. Men får ta det som trening på andre roller.

     

    Ja, noe av det teiteste jeg vet er folk som sier at de for eksempel "ikke kan spille support" i ranked. Det er en luksus jeg mener man ikke kan unne seg i et spill som League of Legends. :p

     

    Selv er jeg nokså komfortabel i de fleste rollene, selv om jeg higer sterkest mot support og mid. Den siste tiden har jeg prøvd meg mye som adc da dette var den rollen jeg virkelig ikke mestret tidligere. Føler jeg lærer mest ved å fokusere på én rolle og én figur av gangen (i dette tilfellet Ezreal).

     

    Dette til tross har jeg gitt opp å komme til sølv før tirsdag. Har rett og slett ikke tid eller ork til å stresse med ranked når godt over halvparten av kampene jeg taper er på grunn av en fed Riven eller en trollete Teemo. Jeg sier ikke at jeg er best eller noe, men føler ofte tapet kommer på grunn av andre spillere. Det er kanskje naturlig? :S

     

    Taper som oftest på grunn av folk som gir opp og begynner å feede/trolle. Føler at negativ holdning er oftest grunnen til tap.

×
×
  • Opprett ny...