Gå til innhold

kjerstiNa

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjerstiNa

  1. Hei, jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre. Kjøpte meg en android tlf for et par år siden. På et tidspunkt så la jeg til McAffe på tlf. Det angret jeg veldig på pga den tømte tlf for strøm og den gikk varm. Desuuten ble tlf vanskelig å bruke til helt vanlige ting.

     

    Så jeg avinstallerte den. Men så kom det en android oppdatering og da la den seg jammen til igjen uten at jeg la merke til det. så har latt den være der i noen uker.

     

    Så dukker det opp at den ikke godtar hjemmenetverket mitt og stenger all bruk av tlf før jeg må slå inn en 6 sifret kode. Den funker selvfølgelig ikke på min Tlf, så må låse opp tlf via PC da  går det jo fint. Dette er jo ikke en ønskesituasjon på hytta eller ute i skogen der jeg vanligvis oppholder meg.

     

    Så det som sjer da jeg avinstallerer den på ny er at det popper opp en merkelig melding på tlf min med bokstaver og tall fra nr +1 925-353-9035. Dette nr viser seg å komme fra USA og er visst tilknyttet McAffe. Etter litt google søk, så ser jeg at folk over hele verden sliter med at dette nr sender ut meldinger fra deres  tlf til dette nr. du kan ikke se det på telefonen din, men på regingen som da også tar utenlands satser. så de snakker om 3-11 dollar pr mnd.

     

    Så jeg lurer på hvordan i allverden skal jeg bli kvitt dette problemet, og jeg må si at min tillit til McAffe er lik 0

    :(

     

    Håper noen kan hjelpe meg

  2. Jeg skjønner ikke bildet, for meg så blir det litt ulogisk. Hvorfor sitter hun naken på trappa, og skoene passer liksom ikke til lokasjonen. jeg får ikke helt tak i noen type historie her. Men mulig det er nettopp det bildet skal være, ulogisk?

  3. Fy søren så tøft, rett og slett. Jeg elsker at det er så tett på her, siden det ville vært så vanlig å ha med mer av solfargene. Men med så nært så blir motivet 1000 ganger mer interessant å se på og ikke minst detaljer å se på. Dessuten så gir utsnittet ditt her motivet nye dimensjoner. Well done, rett mann på rett sted :)

  4. Tipper hard beskjæring som har rappa litt av kvaliteten på fuglen.

    Jeg ville forsøkt å dempe lyset og øke kontrasten noe for å få ut og skille detaljene bedre.

    Kanskje vil du da se at et ekstra klikk for å skarpe opp er mulig. Bruker du Photoshop kan du rett etter det klikket hvis du synes det er for mye gå til Edit og velge fade så får du opp en glidebryter der du kan redusere til ønsket nivå. Kan brukes på de fleste filter og verktøy - MEN du må gå direkte dit for det er alltid helt siste operasjon som kommer opp.

    Før det på min smakskonto når jeg sier at jeg ville kutta vekk bortimot 1/3 av bildet i topp for å senke betrakters blikk ned mot det som her er motivet - fuglen.

     

    Roar

     

    Hei takker for tips, jeg holder meg til formatet siden jeg leker bevisst med det om dagen. Men kan nok være enig med deg. Har ikke edit knappen fordi jeg har CS5, så jeg kjørte en highpass, overlay soft og litt unsharp mask på denne https://www.flickr.com/photos/91699405@N06/14346523905/

    Håper du liker den litt bedre.

     

    Mvh Kjersti

  5. Stilig!

    Et sterkt bilde og trenger ikke noen forklaring.

    Spider referansen gjør bildet mer skrekkelig og gir litt punch i magen. De gode bildene er jo de som vekker følelser, og det gjør jo dette. Må jo si jeg er litt imponert over modellen din her og, for han må jo ha vært veldig tålmodig.

    Føler meg nå litt heldig som har sett to punch bilder i dag (og det før kl 10:00) Noe en ikke får se hver dag

     

    Mvh Kjersti

×
×
  • Opprett ny...