Gå til innhold

Hugo_Boss

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hugo_Boss

  1. Kona søkte som meg og poden om ESTA på Internett, for vår bryllupsreise til USA.

    Men, hun fikk den ikke godkjent og måtte derfor dra til den Amerikanske ambassaden for å søke om visum.

     

    Vi vet ikke hvorfor ESTA ikke ble godkjent eller om noen grunn til at den ikke ble godkjent.

     

    Problemet er at det er 3. mnd i dag siden hun var på ambassaden, og vi har tenkt å reise til USA den 29. Juni. Og hun har ikke fått svar på søknaden enda.

     

    Kan jo også nevne at det ikke er mye hjelp å få av den Amerikanske ambassaden( som forventet).

     

    Er det noen som har vært med på en lignende situasjon?

     

    Så hun har vært på intervju på ambassaden og hadde alle papirer i orden når hun var der?

    På hjemmesiden til ambassaden står det at det kan ta opp til 6 mnd i enkelte tilfeller før en får visumet. Det går desverre ikke an å ringe til ambassaden, men jeg ville sendt mail og spurt. Mailadr er: [email protected].. Tar 3-5 dager før en får svar.

  2. En bekjent av meg som hadde blitt tatt for promillekjøring 1 gang for noen år siden fikk beskjed om at skulle han få visum måtte han etter intervjuet til en godkjent lege (godkjent av ambassaden) og betale x antall tusen for en undersøkelse på at han ikke var alkoholiker!

    Han valgte å droppe USA turen og heller vente til promillekjøringen forsvinner fra normal vandelsattest etter 5 år

     

    Jeg og noen kompiser fikk forelegg for 4 år siden.. Dette var i juli, vi ble tatt med en øl på tur til et utested i Oslo. Kompisen skal til USA om noen måneder og jeg skal en tur selv i oktober.. Han var på visumintervju (B-2 visum) og personen i luka trakk på smilebåndet når det var snakk om offentlig drikking.. Jeg var der på mandag og fikk beskjed om at jeg måtte til lege (godkjent av ambassaden) og på forhånd må jeg ta røntgen og blodprøve!!!! Jeg blir så IRRITERT!!! Hvorfor i all verden må jeg til lege og han slipper??? Dette er to identiske rulleblad.. Vi har begge kun dette ene tilfellet på rullebladet og stod tom side om side og fikk forelegget av samme politimann!! Hvorfor skal jeg betale 3000 kr +++ for legeundersøkelse for å bevise at jeg ikke er alkoholiker?!?!?!

×
×
  • Opprett ny...