Gå til innhold

Magnhild123

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Magnhild123

  1. Vi kommer også kanskje til å få litt om hvordan de har gått fram for å finne olje og gassen, hva slags metoder de har brukt osv.

     

    Når det gjelder oppg 2 og 3 så tror jeg muligens vi kan komme til å få om hydrologi da dette ikke har blitt gitt så ofte på tidligere eksamener, vertfall ikke i det siste. Tror også nesten garantert at vi får om klimaendringer på en eller annen oppgave, da dette er veldig sentralt i generelt hele faget. :)

  2. Hvordan syns dere det gikk? :)

    Hva hadde dere med i besvarelsene?

     

     

    Jeg synes det gikk over all forventning, del 1 var enklere enn jeg hadde trodd. hehe. Hadde med mest mulig på oppgave 3 egentlig, både philipskurve, konjunkturer, stabilliseringspolitikk osvosv... Fikk også brukt ganske bra figurer :) Oppgave 4 var litt vanskelig da jeg aldri har hørt om tollvern før.. men fikk nå skrevet noe!

    • Liker 1
  3. Alltid gøy når faglærer ikke tar telefonen!! så jeg trenger litt hjelp nå..

     

    Jeg skjønner at kronekursen blir styrket dersom bankene hever renten, da sparer folk mer osvosv..

    Og dersom bankene senker renten, så blir kronekursen svekket, da bruker folk mere, tar seg opp lån, prisene stiger og faren for inflasjon øker.. right?

     

    MEN det jeg ikke skjønner er hvorfor renten kan være på 1,9 % i norge og kronekursen likvele er sterk?? mulig jeg virker dom nå men.. :(

  4. Jeg kom opp alene i dette faget.... så er litt manko på samarbeidspartnere, hehe! :hm: Men er ikke det vanskeligste faget.. er bare veldig spent og gruer meg litt til del 1! :wee:

     

    Men jeg tror vi muligens får noe om markedsformer, prissetting, stabiliseringspolitikk og evt konjukturer på del 1. Pga nytt eksamensett så tror jeg ikke del 1 blir veldig vanskelig....

    Ang del 2 kan vi muligens få noe om dagens situasjon, hvorfor det evt går bedre med Norge i forhold til resten av Europa osv.. I forhold til både inflasjon, arbeidsledigheit osv.

×
×
  • Opprett ny...