Gå til innhold

tonjest1

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tonjest1

  1. Man kan snakke om markeds vekst og utvikling å bedrifter som en helhet, jeg tror ikke man får en enkel bedrift - for i tidligere eksamensoppgaver som er gitt har det vært nevnt i forbredelsesdelen om det er snakk om en bedrift i oppgaven. Det står også bedrifters (flertall) vekst og utvikling i forbredelsesdelen noe som refererer til flere bedrifter altså et helt marked.

  2. Forberedelsen understreker markedet og fokus på det. Det er viktig å sette seg inn i hvordan markedet for turister i Norge fungerer - her kommer vel også pris inn selv om det ikke er nevnt i oppgaven. Det er litt vanskelig å diskutere turisme i Norge uten å nevne noe om at vi ligger langt over pris iforhold til Øst-Europa for eksempel. VG har lagt ut en artikkel om turismen i Norge som læreren vår trakk ut som svært relevant.

     

    I denne oppgaven tror jeg det vil bli nyttig å tenke nyskapende - være litt kreativ å bruke ting som er typisk norsk i markedsføringen men på en ny måte. Man må tenke litt utenfor boksen. I tillegg er det viktig å tenke etisk og bærekraftig. Kortreist mat, å bruke det lokale på en god måte. Nasjonalromantikken er også et godt virkemiddel å trekke inn spesielt når det kommer til kommunikasjon.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...