Jump to content

DerTaufel_

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by DerTaufel_


 1. Kudos til Id for å ha gibbing i spillene deres. Både nye Wolfenstein: The New Order og Rage har gibbing noe som jeg virkelig savner å se i flere actionfylte skytespill.

   

  Hadde vært tøft f.eks i Call of Duty om det hadde vært gibbing på fiender man drepte om man drepte dem med eksplosiver istedetfor den årgamle utbrukte og forfærdelig kjedelige ragdollen.

   

  Ragdoll når man har skutt en fiende i hode, greit. Ragdoll når man har truffet en fiende med sticky bomb. ikke greit.

   

  Enig. Savner at fiendene eksploderer i store kjøttstykker som spretter rundt

  • Like 1

 2. En ny konkurrent til Xbox/Playstation hadde ikke vært gale. Utvanne markedet og gjøre det vanskeligere for Sony å tjene penger. Etterhvert, forhåpentligvis, at de kaster inn håndkleet og så blir det et race mellom Xbox og ny konsoll. Hadde vært spennende om Valve kastet seg inn i racet. Vi trenger selskaper som leverer gode eksklusiver.

   

  Hvorfor er det viktig at Sony skal tjene mindre penger og kaste inn håndkleet? Da blir det jo mindre eksklusiver og mindre konkurranse.

  • Like 1

 3. Fremfor alt håper jeg på flere nye IP`er, gjerne fra nye eller ukjente selskap. Ikke femte og sjette spill i franchiser fra gigaselskap.

   

  Tenk på når f.eks Dead space, Bioshock eller første Gears of war kom ut. Nye IP`er som føltes friske og nye gameplaymekanikker. Håper at denne generasjonen kommer MANGE IP`er som føles like forfriskende som disse da de kom ut.

   

  Open world sjangeren håper jeg enten det blir mindre av eller blir gjort mye bedre enn nå. Begynner å bli lei store åpne verdener der man har tonnevis med ting å gjøre men som blir veldig repetativt. Ønsker meg heller sterkere narrativ evt. mindre verdener med variert innhold. Fps sjangeren trenger kanskje også litt nytenkning? Ser det som positivt at vi ser spill som f.eks Alien Isolation, som virker veldig interessant.


 4. *sukk* Det er to (2!) uker til E3-messen. MS sparer spill-nyheter til da. Derfor fikk du vite masse om hva boksen kan gjøre (sport, TV, Kinect, osv), så kommer spillene i rikt monn om to små uker. Slapp av.

   

  Spennende Xbox ekslusive titler blir snart annonsert ja , men de blir mindre interessante når de må spilles på en konsoll som er designet for å være en entertainment hub og ikke en spillkonsoll. Tror ikke Sony PS4 kommer til å være feilfri, men de viste hvertfall at de fokuserer på gaming. Jeg er ikke interessert i en konsoll der mye av budsjettet er brukt på andre ting enn det som er viktig for meg.

   

  Og jeg inrømmer gjerne at jeg er "biased" etter twitter fadesen til en viss MS ansatt. Xbox One kommer for alltid til å forbindes med #dealwithit


 5. Takk for bra podcast og kjempebra underholdning som vanlig:) Helt enig med dere ang. pressekonferansen.

  Xbox one kommer garantert til å selge, men har på følelsen av at de prøver å gape over for mye. For gamere er fokus på NFL og TV en turn off. Mens folk som er interessert i ovenfornevnte ting kommer fortsatt til å se på xbox 1 som en gaming dings og går heller for andre løsninger.

×
×
 • Create New...