Gå til innhold

Liker godteri

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Liker godteri

  1. Skal bare gjøre det klart for noen. Det finnes de og de andre, men nå skal jeg gjøre det klart for "de andre". Jeg er sikker på at det er noen her som ikke veit forskjellen på religion og noe helt annet. Islam er en religion, Chiper/ Neger/ Inder/ Latinoer/ Amerikanere/ Chuck Norries/ McDonalds/ iPhone er ikke religioner.

     

    Foreldrene mine sier de for moderate muslimer(Btw jeg er ikke en av dem, aldri vært en :))...

     

    Det jeg ble lært...

    De som trosser islam vil dø/ må bli drept..

    Koran er sannheten, alt annet er tull.

    Ah, veit ikke mer :D

     

    Kanskje vi bør kritisere islam mer til de enten skjønner det ellers gå til et annet land?

     

    Bør vi ha sånne folk i verdens beste land? Se på Storbritannia, du kan tilogmed se på Sverige... Kanskje vi bør forby muslimer til å komme her i dette landet, eller ha strengere innvandrings lover?

    Første lov. Ingen Sprøinger tillat.

  2. Tja, kanskje oppfordret Viking samfunnet om å slå seg sammen og lage en enorm skandinavisk land? Og eventuelt ta over verden, ikke som en gal diktator eller hippie, men en som ville veilede dem sånn at de kan ta vare på dem selv. Og den dagen jeg dør vil vil alle huske meg som den awesome vikingen som oppfant kvisk lunsj xD

  3. Islam er ikke den beste religionen eller den ene og rette, stol på meg.

     

    Problemet med muslimer er at de plaprer om hvor flott deres religion er og alle burde bestemme og følge Koranen.

    Mine egne foreldre sa til meg at de ville drepe meg om jeg forlot religionen, kan du tro det? Problemet var for meg at jeg aldri trodde på Allah-Halla. Jeg skal være ærlig jeg tror mer på at Jesus var en awesome hippie enn at den Islamske en styrke for godhet, Islam tar det du liker, må det være kjærlighet eller det du tror på. Hvorfor burde vi det hjelper oss her i Norge om å fortsette videre?

×
×
  • Opprett ny...