Gå til innhold

oyso

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av oyso

  1.  

    Vis 13725 er Graphics Score på 3dMark så er det noe som ikke stemmer. Eller så er det bare jeg som er på tur. jeg har to 1080 i SLI og fikk en Graphics Score på 14670.

    http://www.3dmark.com/spy/1605457 . så vis det er noe jeg ikke har forstått her så fint vis noen vil forklare :) .

    Med hvilken SLI bro?

    Xtreme SLI HB gigabyte sin egen du ser bilde av den litt ned på denne siden http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1080XTREME-8GD-PP-rev-10#kf

  2.  

    Egentlig samme hva de bestemmer seg for. Betal lisens, folkens! :)

     

    Hadde de levert godt innhold for alle på en effektiv/økonomisk måte, så ja :-) Når de har ansatte som har som hobby å ta opp prompelyder i gangene, så nei ;-)

    NRK trenger ikke å levere noe bra innhold dem får jo penger uansett hva dem sender.

  3.  

    Akkurat prøvd å bestille titan x p fra https://www.nvidia.no/graphics-cards/geforce/pascal/titan-x/ men dessverre så godtar dem ikke adr min.

    pratet med support på Chat og på Telf å dem sier at dem ikke sender dette korte til Norge.

     

    Det var merkelig fordi jeg har et kort på vei til meg nå.

     

    Har ikke skjedd noen oppdatering siden onsdag, så håper ikke det er noe tull med posten.

    post-26963-0-44744500-1470459394_thumb.png

    jupp syntes dette jeg også. får håpe du får pakka di snart da ;)

  4.  

    NRK ler hele veien til banken . Og alt Ola Norman gjør er å prate litt om det her å der akkurat som vi prater om bensin priser og andre avgifter som vi ikke er noe glad i men etter å ha prata litt om det så betaler vi først NRK avgift også drar vi å fyller bensin til 16kr literen. Ola Normann lar seg pirke på nesa. vi liker det ikke men vi godtar det.

    Akkurat som vi godtar at politikerne våre sitte å juge oss opp i ansiktet vær gang det er valg der dem lover oss gull å grønne skoger, men når dem først kommer til makta sånn som FRP har gjort nå, så går dem vek fra alt dem har sakt å lovet med å heller dra inn 24mill om dagen i bompenger som VG skriver om i dag. Så min spørsmål er når skal vi stoppe å prate om det og heller sette ned foten å gjøre noe med det ???

     

    Kanskje hvis du hadde litt grunnleggende kunnskap om politikk ville du ikke stemt FRP. Men det er vel for mye og spørre FRPere om, gå og les partiprogrammet til FRP og de andre partiene så skjønner du at FRP har dobbeltmoral og farmer stemmer fra uopplyste folk som ønsker en lykkepille. FRP er et parti for de mer velstående slik som høyre. Vet du hvor ordet "idiot" stammer fra?

    LOOL hvem sier jeg har stemt på frp. men du gadd kanskje ikke å lese alt jeg skrev .Men det er vel for mye og spørre om at du leser alt før du kommer med tåpelige påstander om hva jeg har stemt . og Idiot er et ord som kommer fra gresk ἰδιώτης (idiōtis), «en person som ikke er interessert i politikk.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...