Gå til innhold

gjest_768

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gjest_768

  1. Synes singapore var ganske kjedelig; bruk mer tid i Malaysia er mitt tips. Likte meg spesielt godt i Penang og på øya Tioman. Vi var der i fellesferien 2011. Det var varmt og fuktig; men overkommelig. Drikk mye vann!

     

    Singapore er absolutt ikke kjedelig! Masse å finne på! Jeg likte meg kjempe godt der.. Kan faktisk tenke meg å jobbe der i et år.. Det er jo et knutepunkt! Du kan reise hvor du vil derfra og det er ikke så dyrt å reise derfra heller..

  2. En bekjent av meg som hadde blitt tatt for promillekjøring 1 gang for noen år siden fikk beskjed om at skulle han få visum måtte han etter intervjuet til en godkjent lege (godkjent av ambassaden) og betale x antall tusen for en undersøkelse på at han ikke var alkoholiker!

    Han valgte å droppe USA turen og heller vente til promillekjøringen forsvinner fra normal vandelsattest etter 5 år

     

    Tror det er litt strengere når en blir tatt for fyllekjøring enn offentlig drikking.. Men jeg synes det hørtes veldig rart ut at han måtte til legen etterpå.. Sorry meg, men den tar jeg med en klype salt..

     

    På en normal politiattest forsvinner det etter x år, men ambassaden krever en uttømmende politiattest og der står absolutt alt uansett hvor lenge det er siden..

     

    Er det ingen her som har fått forelegg og har vært på intervju hos ambassaden som kan dele noen erfaringer..? :)

  3. Du trenger ikke visum. Du kan være 90 dager i Singapore uten visum.. Men pass på, er du der lenger enn de 90 dagene straffes dette med pisking!! Singapore er forresten kjempe fint :) Jeg har jobbet der i 4 mnd.. Etter 89 dager dro jeg over grensen til Malaysia og ble stemplet ut av Singapore i passet.. Dagen etter dro jeg inn igjen og fikk nye 90 dager..

     

    Var på klassetur til Singapore, Malaysia og Bali i 2008.. Trengte kun visum til Bali, men det kjøpte jeg på flyplassen når vi landet..

     

    Singapore airlines og thai airways er 2 veldig gode flyselskaper.. det er de jeg har flydd med

  4. Har fått forelegg for offentlig drikking for 4 år siden. Hadde vært på fårs og skulle ut på byen.. Tok med meg en drikkepils.. Ble tatt av politiet.. Fikk ikke en advarsel (noe som er vanlig), men forelegg.. Jeg har søkt om uttømmende politiattest, har kopi av forelegget, fyllt ut D-160 skjema og booket tid på ammbassaden..

     

    Det jeg lurer på; noen som har erfaringer fra intervjuet på ambassaden og som har fått forelegg tidligere? Jeg har hørt at du står forran en skranke i et åpent rom og alle andre hører hva du blir spurt om og hva du svarer.. Men hvilke spørsmål stilles? Hvor lang tid tar det å få visumet? På ambassaden sine sider står det at det kan ta opptil 6 mnd i enkelte tilfeller.. Det har ikke jeg tid til, reiser i november..

×
×
  • Opprett ny...