Gå til innhold

Mafo

Medlemmer
  • Innlegg

    1 478
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mafo

  1. Heisann, etter mangfoldige år som metalhode oppdaget jeg at jeg faktisk likte rap, og skulle gjerne hatt noen tips til låter i samme sjanger som Jedi Mind Tricks - On The Eve of War (Julio Caesar Chaves mix).

     

    Er ute etter aggressiv rap med pompøse beats, ikke noe happy-greier.

     

    Artister, album, spillelister - alt er av interesse! Flott om det finnes på Wimp eller Spotify.

     

    På forhånd takk. :)

  2. Oj. Da har jeg sannsynligvis gått i en felle ja. Valgte bort skinning. Men bortsett fra å velge mellom tracking på herb/mining, er det noen andre ulemper? *snip*

     

    Tro meg når jeg sier at dette er en større ulempe enn du aner. Når du etterhvert har fått deg flying mount og skal farme store områder i 280% hastighet kan jeg garantere at du irriterer deg hardt over tracking-overlapping. Å smelle skinning opp til 150 tar ellers toppen to timer, så like greit å gjøre det med en gang. :)

  3. Er helt ny på wow. Er lvl 55 fury warrior og har nu 385g. Skal selvfølgelig ha 100% speed mount, men jeg trenger ganske mye mer penger til det. Så da er mitt spm, hvordan kan jeg tjene penger til dette? :)

    Har foreløpig kun artisan i first aid, men har planer om å lære meg skinning, herbalism og mining.

     

    Du kan kun ha to "main professions", så du må nok velge bort enten herbalism eller mining.

     

    Ikke gå i fella med å velge kombinasjonen herbalism/mining. For å finne herbs og ores bruker du tracking, slik at du de lyser opp på minimappet. Problemet er at du bare kan tracke én ting av gangen, og dermed må bytte frem og tilbake mellom "find herbs" og "find ores" hvert 10. sekund.

     

    Når det skal sies, er nok skinning/mining eller skinning/herbalism de mest idiotsikre måtene å fikse seg en solid inntekt på.

     

    Kan også anbefale enchanting, da du kan disenchante hver eneste ubrukelige green/blue/purple item du finner, og selge shards, dust og essence på AH. Prisene på slikt er rimelig høye, og temmelig stabile.

     

    Et siste tips: Stopp alt du gjør akkurat nå, og få professions levlet opp til de er på nivå med området du befinner deg i. Om du ikke har høy nok skill til å plukke blomstene eller skrelle kuene der du befinner deg, går du glipp av solide mengder gull.

×
×
  • Opprett ny...