Gå til innhold

mikaeljack

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikaeljack

  1. Den så meget velholdt ut, og er helt samme modell som jeg eier. Prisen stemmer nok ganske bra. Ville solgt min for ca. det samme om den skulle blitt solgt i dag.

    Om du bor i nærheten ville jeg i hvert fall anbefalt deg å titte på den, for den så bra ut :)

    Jeg ringer dem i morra. Får jeg innbytte med min Celica tar jeg den!

  2. På komfort og støy vil jeg si Saab er veldig bra. Saab var jo i sin tid et godt ansett merke, og var sådan ganske dyrt den gangen. Om du skal se på noen modeller, kjøp enten før 2003, eller etter 2008. (Fra 2003 kom GM for fult inn, og Saab ble mer og mer Opel, samtidig som GM ga mer og mer blaffen i Saab). Med budsjettet ditt må man kanskje på før 2003 uansett.

     

    Mine driftskostnader på Saab har vært veldig lave, men har ofte lest om eiere som er mindre fornøyde, men slik er det med alle bilmerker.

    Takk for tipset! Da skal jeg ta en titt på det. Er veldig avhengig av bil, så jeg må ha ny bil innen tre uker :-) Da får vi se om jeg må ta innbytte eller ikke :-O

  3. Hva er det du setter høyest, komfort og god støyisolering eller lave driftskostnader? De to første er nok lettest å finne blant premiumbiler, og en eldre premiumbil innenfor ditt budsjett kan fort ha høyere driftskostnader enn man tror.

    God komfort og lave driftskostnader er det viktigste. Støyisolering kan fikses senere. Er Saab som nevnt tidligere et bra merke når det gjelder dette?

  4. Hei folkens!

    Jeg skal bytte ut min nylig EU-godkjente Celica da jeg har innsett at jeg har blitt for gammel for en kjempestiv bil med dårlig lydisolering og store felger. Jeg vil gjerne ha en bil med god kjørecomfort og som har bedre lydisolering enn en Toyota  :lol: Lave driftskostander må det også være, da jeg skal begynne å studere til høsten!

    Kommer til å selge bilen for rundt 25.000kr, og da har jeg til sammen ca. 50.000kr å bruke. Har tittet på Volvo S80 og Audi A6, men er det noen andre biler som kan være aktuelle?  :green:

  5. Jeg rakk ikke den siste oppgaven på del 1, jeg klarte å bevise tipset på oppgave 10 på del 2, to oppgaver som jeg visste var feil, men jeg måtte bare føre dem inn, for jeg hadde så dårlig tid!! :confused: Jeg ligger på en solid 5'er i matte, men jeg følte at det var mye som jeg ikke hadde lært, f.eks at 2^0=1...Læreren min er jo ikke den beste heller, han hopper over timer osv...Hvis jeg får en 3'er på denne eksamenen, så vil snittet mitt i matte være 4, ikke sant (siden jeg har 5'er nå) :huh:

×
×
  • Opprett ny...