Gå til innhold

plague

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av plague

  1. Nei desverre vet jeg ikke om noen butikk i bergen som fører disse. Jeg bor i Oslo så er ikke så kjent i din fagre by. Det er selvfølgelig en fordel med butikk med tanke på at man da kan prøve hodetelefonene først.

     

    Men hvis jeg kan anbefale en nettbutikk må det være www.hpx.no. Fikk vanvittig god service da jeg først kjøpte et headset som ikke passet ørene mine. Jeg hadde lest gode anmeldelser av akg 270 s. Dette headsettet hadde alt for liten plass for mine ører. Lydmessig var det veldig bra men manglet totalt trøkk og bass. All Rock ble til coldplay for å si det sån. Uansett var det ikke noe problem og bytte disse til dt 770 32 ohm. Dt770 32 ohm kostet faktisk 500 kr mere enn det akg 270 s, men jeg slapp og betale noe ekstra. Snakk om service. Veldig hyggelige folk å snakke med hvis man ringer og bestiller.

     

    Uansett tror jeg ikke du vil angre. Lykke til med kjøpet :thumbup:

  2. Jeg er veldig fornøyd med beyerdynamic dt770 32 ohm. De passer til alle typer musikk og er lydisolerte. Satt nå nylig på toget og hørte på rolig Thomas Dybdal uten å bli plaget av støy.

     

    Ville ikke anbefalt sennheiser hd 595 til mp3spiller på grunn av manglende lydisolering. Husk at du bevarer hørselen mer ved å bruke en lydisolert hodetelefon. Da slipper du og øke volumet så mye i støyende omgivelser. Du slipper også å plage andre med musikken din

     

    Hd 595 har mer nøytral lyd enn beyerdynamic men personlig liker jeg lydsignaturen til dt770 bedre. Du vil elske dypbassen til dt 770. Diskanten er også nydelig. Ultrasone har jeg ingen erfaring med så vet ikke hvordan de er i forhold til dt770

  3. Jeg ville gått for 32 ohm versjonen hvis jeg skulle bruke den til mp3 spiller. Selv har jeg prøvd litt og høre forskjell på min kamerat sine 80 ohm og min 32 ohm av dt 770 og kan ærlig talt ikke høre forskjell på lydkvaliteten mellom disse to modellene. Kilden var audigy 2 platinum pro lydkort. Kan hende det har noe å si at jeg ikke hadde hodetelefonforsterker eller bra nok audiofilt lydkort.

     

    Jeg har prøvd 80 ohm versjonen på creative zen vision m uten eu sperre og føler at på noen av mp3 filene kan det bli for lite trøkk. Med 32 ohm versjonen er ikke det noe problem med lydstyrke.

     

    Hvis du ikke skal bruke headsetet til mp3 spiller ville jeg nok gått for dt770 80 ohm eller den 2005 hifi utgaven siden de har best lyd. Til mp3 bruk er det ingen tvil i mine øyne at 32 ohm versjonen er best. Uansett er dt 770 et veldig godt valg. Har ikke angret ett sekund

  4. Jeg har selv Grado sr80 som er modellen over sr 60. Syns grado har fantastisk engasjerende lyd, og spessielt til rock. Ulempen er selvfølgelig at de er overpriset i norge og at alle rundt deg hører musikken like godt som deg. Hvis du vil ha Grado lyd til en god penge anbefaler jeg deg heller å vurdere alessandro sine headset som ikke er overpriset. allesandro er lett modifiserte grado. En annen negativ egenskap jeg må nevne med grado er at de er ubehagelige å ha på i mange timer i strekk. Hvis du vurderer åpne headset som grado kan jeg ikke la være og anbefale sennheiser hd 555.Er utrolig behagelige, merker ikke at man har dem på seg. I spill og film er hd 555 fantastiske. Jeg tør nesten ikke å spille doom 3 med dette headsettet på. Hvis du helst vil ha lukket headset kan jeg si at jeg må anbefale deg og investere i beyerdynamic dt 770. Har 32ohm versjonen som jeg bruker til mp3 spiller og pc nå. Holder støy såpass mye ute at man kan høre på rolig musikk bakerst på bussen. Lydbildet er stort og deilig med masse grombass på bunnen. Selv om det er masse bass føler jeg ikke lydbilde blir noe mindre detaljert av den grunn. Dette headsettet er veldig godt egnet til metal. Vil også tørre å påstå at dt770 egner seg til det meste innenfor musikk. Red Hot Chili Peppers høres bra ut, Loreena McKennitt høres bra ut, mozart høres bra ut. Man hører bass+ hva vokalistene synger+ alle andre instrumenter. Er nok litt farget lyd men alle headset er jo det til en viss grad hvis man ser bort i fra stax til 10 000 kr +. Vil også anbefale www.headfi.com slik som JensL. Veldig bra forum. Det eneste jeg må advare mot er at alle der maser om at man må ha en ekstern hodetelefonforsterker på headfi. Mine dt770, hd555, grado sr 80 høres helt bra ut uten. Anbefaler deg å prøve litt forskjellig før du kjøper

  5. Jeg kan anbefale senheiser hd 555. Dette headsettet har jeg hatt i 2 år nå og har fantastisk lyd i forhold til prisen. Den koster mer enn icemat men har garantert bedre lyd. Disse er veldig komfortable i bruk og er solid laget. Alle delene kan skiftes ut så man slipper å kjøpe nytt headset om noe går i stykker. Det eneste minus er at de ikke er lydisolerte. Senheiser har også et mer seriøst merke enn icemat når det gjelder lydgjengivelse. Filmer er helt vilt å se på med hd555. I skytespill hører man lett hvor fotskritt kommer fra. Det eneste minus er hvis man må ha masse buldre bass. Dette headsettet gjengir hele lyspekteret naturlig så bassen er ikke like farget slik som mange andre headset. Men lyd er subjektivt så mitt råd er å prøve headset før man kjøper det.

  6. Beklager hvis jeg bryter med nettikette til hardware. Egentlig var det forsåvidt flere ting jeg lurte på når det gjalt det headsettet jeg skulle kjøpe, men klarte ikke å lage en godt beskrivende emnetittel i øyeblikket. Ville gjerne ungå "Hjeeelp" tittel. Visste ikke om nettiketten før nå, men er ikke den mest erfarne forumbrukeren heller. Neste gang skal jeg huske på det :)

  7. Takk for gode svar. Jeg fant ut at jeg må levere tilbake Akg k271s. Jeg likte lyden veldig godt men fant ut at de presset mot ørene mine. Dette fører til at lydisolasjonen blir dårligere. Ørene mine blir også vonde over tid. Egentlig burde alle som har litt utstående ører vite dette før de kjøper akg k271 s. Ikke at jeg har noe veldig utstående ører. Egentlig er den eneste som har påpekt min ørestørelse Akg k271s. Rart at de ikke er konstruert med litt mer plass slik som dt770 siden de er så store. Beyer er utrolig mer behagelig og bruke komformessig. Tror nok jeg går for beyderdynamic dt 770 istede. Blir fristet til å prøve hodetelefonforsterker siden du sier jeg vil merke så stor forskjell. Ja er jo glad i god lyd. Må bare vente på penger suk.

  8. Det blir kanskje mer presist å si at jeg liker et mer balansert lydbilde ja. Jo takk for raskt svar. Ble akg på meg. Selv om jeg likte bassen på beyer var det nok litt i meste laget for meg. Det jeg tenker angående hodetelefon forsterker er at det blir litt mye styr. Finnes det noen hodetelefon forsterkere i lommeformat som er oppladbar, billig og liten i størelse? Og hva vil jeg vinne lydmessig på det? :hmm:

  9. Hei. Jeg er på jakt etter lukket hodetellefon som har en litt "åpen" hodetelefon følelse. Har fra før av både sennheiser 555 og grado sr 80 og liker begge veldig godt. Jeg syns at beyerdynamic sin dt770 pro har en litt "inneklemt" lyd i forhold til de åpne hodetelefonene jeg har fra før av. Ikke missforstå jeg liker dt770 veldig godt men er på jakt etter en litt mer "åpen" lyd. Utifra det jeg har lest virker det som om AKG K271 S har et lydbilde jeg kan like. Det eneste som får meg til å tvile er at jeg leser mange steder at AKG K271 S trenger en hodetelefonforsterker for å høres bra ut. Stemmer dette eller kan jeg fint kjøre den med en Creative Vision m uten eu sperre. setter pris på svar :)

×
×
  • Opprett ny...