Gå til innhold

Livdus

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Livdus

  1. Hei, har du sjekket om skjermen din har høyttalere? Jeg tror på mirakler, men!

     

    Bruk et sett pchøyttalere eller en stereo for å få lyd. Lykke til

    skjermen har ikke høyttalere og vis den hadde en Jack inngang 3.5mm så hadde jeg ikke startet tråden her... men det som jeg kommer til å gjøre når jeg har spart opp en del penger så skal jeg kjøpe meg en tv med HDMI inngang så slipper jeg alt dette her.
  2. Hei, Logg på som Admin Start - skriv inn søkeboksen - Regedit finne på topp - høyreklikk på - KJØR SOM ADMIN Naviger til denne tasten HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon I høyre rute dobbeltklikk SHELL - Verdidata og posten skal bare være explorer.exe. Hvis du har andre info der kan du skrive det ned og legge det ut her, og selvfølgelig endre det til ovennevnte Lukk Regedit og start. Windows Vista explorer.exe starter ikke på boot http: / / www.winvistaclub.com/t231.html Håper dette hjelper. (google oversetter) xD

  3. Jeg prøvde å døgne i går.. men så hørte jeg noen stå oppi 6-7 tia.. muttera blir bare så sur om a finner meg forran pc'n da.. Så jeg skynda meg å skru av pc'n og laa meg i seng tongue.gif

     

    våkna ikke før kl 2 på dagen da :/

    slå av skjermen og gjem deg under dyna ;)
  4. For mange tiår siden brukte de en mekanisk vaier.

    Nå er det elektronisk. En elektronisk sensor måler hjulets rotasjon, og et elektronisk instrument får viseren til å peke på riktig tall på skalaen.

     

    En moderne bil har altså ingen mekanisk forbindelse mellom hjul og speedometer, kun ledninger.

     

    Spør du fordi du har tekniske problemer?

    I min bil sviktet speedometeret av to grunner:

    Sensoren som sitter på girkassa var defekt, og dårlige loddinger i selve instrumentpanelet.

    Resultatet var at feilsøking tok tid, men jeg byttet sensoren (en hurtigkontakt og en skrue) og loddet de dårlige loddingene i speedometeret. Nå har det fungert perfekt i årevis.

    hehe, nei har ikke tekniske problemer spør bare av ren nysgjerrighet :)
×
×
  • Opprett ny...