Gå til innhold

raaen

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av raaen

  1. Hei har du ikke reist ennå? eller er du på Boracay nå? Har noen venner der du skulle tatt kontakt med,sender deg mail...

    Jeg likt V 2 og V 3 best... likte det drømmende utrykket,og ser likheten til Depp tydelig...

    Liker portrettet så flere av de,det er jo nesten bare fugler og blomster her inne... det er litt kjedelig...fint med litt av hvert ....

     

    ønsker deg en fin dag i solen,cr

    • Liker 1
  2. drømmer ja,de kan om man vil bli virkelighet,her så det ikke ut til at det skulle bli vanskelig få det til,god tur,gleder meg se bilder herfra... og hadde vert gøy tatt en foto tur sammen har fått meg nytt kamera og trenger litt hjelp...du får si fra om du er i nærheten av meg...sender deg en mail,likte bilde veldig godt,bare den kvisten skulle vert borte,men det var mulig ikke så lett... send en mail når du er tilbake... god tur :)

  3. så det var deg som hadde dette hjerte bilde,synes og ha sett det et sted på facebook,veldig tøft bilde,hjerter pleier bli litt klisje aktig i mine øyne men dette likte jeg veldig godt,ser det ble dagens bilde,gratulerer med det ,det var et bilde jeg godt kunne tapetsert en vegg med i trappen...tøft :)

    • Liker 1
  4. Tusen takk :) ja det er mitt oxo igjennom ihvertfall 40år har jeg vel hørt på de,blir aldri lei den musikken faktisk...hyggelig du likte bilde oxo..

     

    Ønsker deg en fin 17.mai feiring

     

    smil

     

    takk,ja det ble en fin 17.mai

×
×
  • Opprett ny...