Gå til innhold

kokebok

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kokebok

  1. Paradokser er kun mulig dersom en kan gå tilbake og endre i retrospektiv. Fordi en ramme følger en annen er det naturlig å tenke at paradokser umulig kan eksistere. Men dersom du tar ett og ett stillbilde av paradoksalets tidsramme er det med ett ikke så en stor umulighet lenger.

  2. Superchips fra måårud er rimelige ålreite på både konsistens og smak. Sprøe, knusprige og velsmakende :)

     

    Hvis du absolutt må ha tacotortilas har de first price med ostepulver. Stor pose og den smaker rimelig ålreit, bedre enn maaruds i hvert fall.

  3. Når jeg bruker ramdisk, har jeg en 30 gb partisjon nå, ramdisk oppretter et image, på en av harddiskene, og innholdet på ramdisken blir automatisk skrevet til det disk imaget som en bakgrunns tjeneste, du kan også ha ramdisk til å oppdatere ved faste intervaller, f.eks hvert 5 minutt. eller bare hver gang du slår av maskinen...

     

    Så ved f.eks reboot så lastes siste "backup" av ramdisken/image fila...

     

     

    Har laget et steam library på den, og har 2-3 spill der foreløpig, der har man jo dobbel backup, siden all framgang i spillet blir lagret online uansett, samt i image fila...

     

    Det er jo sykt å laste spill når det ikke er nevneverdig load time....

     

    En slik løsning vil skape unødvendig mye overhead, da er det jo bare enklere med en ren hardiskløsning...

  4. Selv om jeg likte zweihander veldig godt tror jeg ikke jeg ville anbefalt det til en førstgangsspiller siden det ikke er særlig praktisk å bruke skjold med det, spesielt ikke tidlig i spillet. Jeg tror det er bedre å gå for claymore eller halberd, det er mer balanserte våpen og man trenger ikke på langt nær så mye strenght før de kan brukes med en hånd.

     

    Bortsett fra at du omtrent one-shotter alt da.

     

    Skjold er for pyser :wee:

×
×
  • Opprett ny...