Gå til innhold

varoes

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av varoes

  1. Du trenger strengt tatt ikke oppgradere noe annet enn skjermkortet ditt.

    En større SSD hadde muligens vært kjekt.

     

    Oppgradering til en i7-6700K vil gi deg noen FPS mer, men forskjellen her ligger først og fremst i klokkehastighet på prosessoren. Hvis du klokker din CPU til samme hastighet, vil forskjellen være minimal. Ikke verdt 10.000,- ekstra.

     

    Ville nok ventet på neste generasjon prosessorer, f.eks AMD Zen (sent 2016, første del 2017?) eller Intel Cannonlake (høst 2017?).

     

    Hvis du bruker pc'en til oppgaver som kan dra nytte av mange kjerner, f.eks rendering eller video edit, kan du se på socket 2011-3 og f.eks i7-6800K, men da må du nok øke budsjettet til 20.000,- + 

    Følger anbefalingen din og kjøper bare skjermkort nå. Alltid hatt lyst til å prøve overklokking uansett, så det er jo et kjekt tidspunkt å teste ut dette på, nå som jeg plutselig har litt penger i bakhånd(i tilfelle jeg kløner det til) :)

     

    Takk for hjelpen!

  2. Mine nåværende deler(ca 3-4 år siden jeg kjøpte denne):

     

    CM Storm Trooper Gaming Big Tower

     

    Corsair CX 750M, 750W PSU

     

    Intel Core i7-3770K Processor

    Socket-LGA1155, Quad Core, 3.5GHz, 8MB, 77W, HD4000

     

     

    Cooler Master Seidon 120M Kjøler BULK

     

    MSI Z77 MPower, Socket-1155

     

    Crucial DDR3 BallistiX Sport 16GB KIT

     

    MSI GeForce GTX 680 2GB PhysX CUDA

     

    Kingston SSDNow V300 120GB 2.5" OEM

     

    Jeg har bygget pc selv før, men det er nå en del år siden og jeg må ærlig innrømme at jeg har falt litt ut av løpet siden den tid. Er egentlig bare ute etter en oppgradering som kan holde en del år fremover og nyte en god tilværelse som gamer. Men, OCD'en min krever ett stk gtx1080(tenker å kjøre enten asus ROG strix eller MSI gaming X versjonen). Når det kommer til hovedkort, prosessor og ram er jeg helt blank dessverre, og søker da kunnskap hos klokere hoder enn mitt. Dersom det er noen andre deler enn disse dere føler jeg burde oppgradere, si gjerne ifra!

     

    Som et bonusspørsmål; kjenner Carpal tunnelen kommer smygende, noen andre med like erfaringer som har forslag til en god/ergonomisk gaming mus for oss med store hender?

     

    På forhånd takk for all god hjelp!

     

    -Varoes

     

    Edit: Jeg burde vel også nevne at jeg foretrekker intel over Amd og at jeg har skjerm fra før av, men vurderer å se etter en billig 1440p skjerm i tillegg

  3. Takk for svar folkens. Jeg er ikke organisert, og har ikke noe gjennomsnittsberegning. Kun en helt standard arbeidskontrakt for låseansvarlig(selv om jeg gjør jobben til en assisterende butikksjef).

     

    Jeg tok etterhvert kontakt med arbeidstilsynet og ga de alt av tilgjengelig informasjon, de kom frem til det samme som dere. At dette var et soleklart brudd på arbeidsmiljøloven. Dette er egentlig noe jeg var sikker på, men jeg håpte jeg tok feil så det ikke var slik at sjefen min ikke sto og løy til meg etter at jeg har måttet jobbe overtid for å redde hans bakdel, når jeg kunne brukt tiden langt mer produktivt til eksamenslesing(Tro meg, hver time teller når du tar utdannelse i tillegg til 100% jobb ved siden av). 

    • Liker 1
  4. Fra det jeg har hørt så har man krav på overtidsbetaling på alt over 9 timer på en dag. Dette uansett hvor mye man har jobbet den uken/måneden. Noen som vet om dette stemmer? Jobbet en 11 timers og en 12 timers vakt + to vanlige 8 timers vakter på en uke uten å se snurten av overtidsbetaling på lønnsslippen. Jeg har ikke fastlønn eller noe i den duren, så det er ikke snakk om avspassering heller.

  5. Moro, har fulgt med på Lawbster siden tidlig TSM. Han er en utrolig dyktig mid, gleder meg til å se Trig spille til søndag. Han er nok min all time favorite mid spiller, synd han ikke har streamet så mye i det siste.

     

    Kunne ikke vært mer enig. Badgah er også en drøy support, og synes han har forbedret seg enormt mye. Skulle ønske han streamet, kanskje jeg kunne lært noe :p

    • Liker 1
  6. Prøvde Smite for en stund siden, men ble lite pga lite tid til spill. Fått tid igjen nå og er herved en Smite addict. Bare legg meg til In-game, kaller meg Oddypop der. Bare ikke la meg jungle med Tor.

     

    Vil forresten anbefale alle nye å ta en titt på Drybear når han streamer(eller på youtube). Og nybegynner guiden til Trendkill. Kan spare deg selv, og de du spiller med for mye hodepine :)

     

    Edit: Kom forresten over denne i dag: Alienware Ra skin giveaway

    • Liker 1
  7. Sier seg selv at alt ikke er 100% kompatibelt siden det er mange faktorer med i bildet.

    Personlig har jeg et par spill som før vær svært komplisert å få til å kjøre i det hele tatt, nå er det svært lite som skal til for å få disse spillene til å fungere , noen eksempler i farta :

     

    Baldurs Gate serien.

    Might and Magic VI / VII (Har ikke prøvd noen eldre enda).

     

    Kan sikkert prøve flere eldre spill og liste opp hva som fungerer eller ikke , har dessverre litt lite med tid nå som nybakt pappa til tvillinger men kan jo oppsummere i en post etter hvert.

     

    Dette var en glede å lese. Baldur's gate blir et hyggelig gjensyn. Dark souls/Demon souls fan Malvado?

  8. Kjøper en egen versjon av komplett pc, så psu'ene dere anbefalte var ikke med i "pakken" hva tror dere om denne ? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=773377

     

    Grunnen til at jeg ikke har valgt Ati kort er fordi jeg hører at de ofte sliter med dårlige drivere og sliter med spill som metro: the last light(ja, det er fordi spillet er dårlig optimalisert, ikke ati sin feil).Har også hatt en del problemer med Ati kort tidligere. Har de bedret seg drastisk i senere tid altså?

  9. Beklager for enda en tråd. Men tenkte det var best med en ny siden den andre var software relatert. Dette er setupet jeg vurderer for nå, vil koste ca 13.000 med windows 8. Lurer bare på om dere ser noe riv ruskende galt her. Evt om jeg burde vurdert andre deler. Er på budsjett og kan ikke gå over 13.000.

     

    CM Storm Scout II Advanced Gaming Sort

    Vifter: 2x 120mm Front, 1x 120mm Bak, ATX, mATX, R

     

    XFX ProSeries Core Edition 650W PSUATX 12V V2.31, 80 Plus Bronze, Standard, 2x 6pin P

     

    Intel® Core i7-3770 Processor

    Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4GHz, 8MB, 77W, HD400

     

    MSI Z77 MPower, Socket-1155

    ATX, Z77, DDR3, 3xG3-PCIe-x16, SLI/CFX, VGA, HDMI

     

    Crucial DDR3 BallistiX Sport 16GB kit (8GBx2), Sport,1600MHz, 1.5V, CL9-9-9-24

     

    MSI GeForce GTX 680 2GB PhysX CUDA PCI-Express 3.0, "Twin Frozr III"

     

    Kingston SSDNow V300 120GB 2.5" OEM SATA3.0, 7mm, 450MB/450MB/s read/write, SandForce

     

    Razer NAGA 2012 MMOG Gaming Mouse 5600dpi, 17 MMO-optimized buttons

     

    Microsoft SideWinder X4 Keyboard

×
×
  • Opprett ny...