Gå til innhold

Po0h

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Po0h

  1. Amazons sommersalg er i gang. For de som ikke har vært borte i nedlastningsavdelingen deres, er det bare å registrere seg med US-adresse for å kjøpe ting.

    For en liste over alle tilbudene, se her: http://www.reddit.com/r/GameDeals/wiki/stores/amazon/summersale (datoen over hver samling tilbud er da naturligvis for når tilbudene gjelder).

     

    En del kommer med Steam-nøkler, andre ikke. I det siste har tilbudene på amazon vært bedre enn på Steam, så absolutt verdt å ta en kikk!

  2. Akkurat! Jeg spiller på PS3... omg

     

    Da så. OMGOMGOMG

    Du svarer jo selv på det du spør om. Du føler CoD sin styring virker smoothere. Trenger du å høre hva resten av spillsamfunnet mener, slik at du kan mene det samme som dem, og være i den kule gjengen?

     

    Som med alt annet i livet kan du bli vandt til det, men hvis du synes det er så jævlig og du foretrekker CoD, er det ingen vits i å gå gjennom ubehaget.

  3. hvor kan jeg laste det ned?

    Fra hjemmesiden. Antar du vet nogenlunde hvordan spillet er - vet nemlig ikke om det passer deg helt hvis det å bruke Google blir for mye, no offence. 1982kims overdrev nok ikke angående skilltreet, det kan virke litt komplisert. Riktignok er det jo selvfølgelig mulig å finne en build du liker på Youtube og kopiere den.

  4. MMO er en ganske bred sjanger. Hva er viktig for deg? Sandbox, combat system, questing, PvP, PvE, crafting, osv.

    Med de du nevnte antar jeg du liker de litt enklere themepark-MMOene, og kan i så fall anbefale LOTRO (som har fått gode oppdateringer), Guild Wars 2, Rift (som går F2P om under 2 uker), The Secret World, eller DC Universe, Defiance, TERA eller Neverwinter. Om du ønsker noe litt mer sandbox ville jeg sett på Darkfall, EVE online eller Age of Wushu.

    Som nevnt tidligere kan du jo også ta en titt på Dragon's Prophet, sjekk ut denne 6-minutters videoen: http://www.youtube.com/watch?v=bkMVmj8TJsU.

×
×
  • Opprett ny...