Gå til innhold

marit2112

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marit2112

  1. Takk for tilbakemelding!
    Det hvite feltet er overeksponert, da jeg med vilje eksponerte med hensyn på det gule taket. Svært sterk sol. Jeg tror ikke jeg hadde sett motivet som like interessant uten den sterke kontrasten mellom lys og skygge. Var helt tilfeldig at jeg gikk meg på det, det var skyggen som "snitta" rørene jeg la merke til først. Personlig har jeg ikke noe imot at det ikke er detaljer i alle deler av bildet, da jeg liker det strengt og minimalistisk (med denne typen bilder, that is...). Bildet har også hengt på en hvit gallerivegg, og det fungerte fint. Bildet hadde jo da en kant, mens her glir jo den hvite delen av bildet sømløst over i bakgrunnen. Så ser helt klart problemet med det!

     

    Ved å velge mørk bakgrunn i "baren" under bildet, så hever Ellers så liker jeg komp og linjer. Bra jobba! :)

     

     

    Kjempestilig bilde. At de lyse feltene er veldig lyse gjør ikke meg noe.

    @Kenneth - trykk på den graderte linjen under bildet, og du endrer bakgrunsfarge til gråtånen du trykker på.

    @Jan-Egil: Jeg er enig i at bildet virker litt topp-tungt; men det tror jeg løses bedre ved å beskjære litt av toppen enn å rotere bildet.

     

     

    Masse linjer og spennende flater, men jeg synes også det blir litt lite innhold (detaljer) i det store, hvite feltet nederst til høyre samtidig som det mørke feltet over gjør hele bildet litt topptungt. Kanskje det hjelper å snu hele bildet 90 grader til venstre?

     

     

    Masse flotte linjer og strukturer. En fin diagonal hvor lys møter skygge. Stram og bra komposisjon. Eneste å sette fingeren på for min del, er at jeg gjerne skulle sett litt mer detaljer i de lyseste partiene. Mulig jeg hadde endret oppfatning hvis bildet kunne beskues med en mørkere bakgrunn.

  2. Dette var godt sett, Marit.

    Men akkurat som i ditt forrige bilde er det litt for mye "ingenting". Jeg sikter til alt det sorte i overkant.

    Et tettere beskjæring hadde gjort et godt bilde enda bedre.

     

    Takk for tilbakemelding! Jeg har prøvd flere beskjæringer, og er for så vidt enig i det du sier. Prøver bare å komme meg bort fra kvadratet, som jeg ofte bruker. Jeg deltok i en utstilling i vår, der dette bildet var utstilt i kvadratisk format. Men jeg vil også tilføye at jeg også kjører en ganske streng minimalistisk stil, og ser ikke nødvendigheten av detaljer og ting som skjer i alle deler av bildet. Tenker mer eller mindre abstrakt når jeg går rundt og fotograferer (former, flater og farger). Jeg kan selvsagt ikke kalle bildene mine abstrakte da de tydelig viser arkitektur, men du skjønner sikkert hva jeg mener.

×
×
  • Opprett ny...