Gå til innhold

Rawsome83

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rawsome83

  1. Hei godtfolk!

    Er nybegynner i tabletop d&d, veldig ivrig etter å lære enten ved å delta eller spectate en allerede påbegynt campaign. Har spilt utallige spill basert på d&d ruleset tidligere, så har alltid hatt en og annen form for kontakt med reglene. Sett mange videoer av tabletop sessions og lært mye av det, men vil så gjerne lære mer/delta fysisk i en ekte tabletop i motsetning til de litt "billige" pc/konsoll variantene.

    Er baset i Fredrikstad/Østfold for øyeblikket, og vil svært gjerne høre fra noen i byen/fylket ang. evt. Sessions. Ta kontakt, PM meg her. Det tar bare ett minutt å registrere seg folkens (for de som googlet seg frem til dette forumet, meg inkludert).

     

    Leste lengre opp at noen er baset i Hønefoss? Har seg sånn at jeg grunnet familie der ofte er på besøk der, og ofte har litt tid å "slå ihjel" når jeg er der på besøk. Ta gjerne kontakt, skal dit tidligst rundt 17.mai feiringen osv, blir noen dager. Håpet noen leser innlegget, og holder thread'n i live!

     

    Tags: d&d norge, dnd norge, d&d fredrikstad, dnd fredrikstad, d&d østfold, dnd østfold, d&d tabletop session, dnd tabletop session, dungeons & dragons, dungeons and dragons.

×
×
  • Opprett ny...