Gå til innhold

Jonathan:D

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonathan:D

  1. Hei, driver med et fordypningsprosjekt innen mediepåvirkning. Der oppgaven går ut på et finne et tema innen mediepåvirkning som påvirker identitesdannelse og læring. Da har jeg valgt kroppspress. Hvordan mediepåvirkningen gir oss kroppspress og påvirker identitesdannelsen vår, og hvordan vi stadig lærer om hvordan gå ned i vekt osv gjennom media, og hvordan alt dette egentlig påvirker oss! Derfor lurte jeg på om noen hadde noen synspunkter eller ideer til hva slags fakta eller saker som kan tas opp innenfor dette! Takk på forhånd! <3

  2. Hei, skal snart flytte og trenger nytt skrivebord til rommet? Rommet er 4,5 meter på hver side. Jeg har en del besøk av kompiser og sånt, så jeg lurte på om det kanskje var lurt å ha 2. Derfor vurderer jeg et hjørnebord med en lang side som fortsetter bortover sånn at en venn kan sitter der. Er det noen som har et bra skrivebord?

  3. Halla, for å si det sånn har jeg spilt litt ranked games nå ca 40 games og jeg har tapt de fleste. Kom opp i Silver V i promotion og har sunket helt ned til Bronze 2. Jeg trenger en op champion som er lett å carrye med sånn at det er mer sjans for å vinne. Alle champions er gode, men det er noen som skiller seg ut fra de andre. Kha´Zix var en op Top/Jungle laner før han ble patcha nå (4.9). Men hvis dere vet om en bra champion som er bra å carry med og vinne + noen champions team matesa mine burde bruke når jeg spiller den champion sånn at vi blir ganske gode og kan "climbe" opp igjen til Silver. Er veldig lei av å tape nå og jeg må si noen ganger er det min feil, men mange av tapene kommer fra at folk har feeda/AFK og andre ting også. Del dine tips om hvordan du kanskje spilte når du climba opp i ranked og hvem champion du spilte. Takk for alle svar på forhånd. :)

     

  4. Hei, jeg trenger et nytt gaming headsett siden siberia headsettet mitt begynner å bli gammelt og miccen funker ikke. Så derfor trenger jeg et nytt. Jeg skal bruke headsettet men jeg streamer så jeg må ha bra mic også

    KRAV

    *Må ha bra mic (Sånn at den ikke hører tastaturet, støy og datamusa)

     

    *Må være behagelig sånn at jeg kan sittet lenge med det.

     

    *Bra kvalitet

     

    *Bra bass og bra lyd

     

    *Må være litt fint headsett ikke sånn drit stygt

     

    *Må være enkelt og få tak i. (Elkjøp, Gamestop, Lefdal og andre butikker)

     

    Takk for alle svar :)

  5.  

     

    Jepp, bestillte i fra Tyskland rundt lansering. Så jeg har ikke de samme godene rundt reklamasjonsrett om noe skulle gå åt skogen.

    Er du fornøyd og er det noen spill jeg burde kjøpe vedsiden xbox onen skal bestille import

    Jada, Forza 5 er rimelig engasjerende om man liker bilspill. Dead Rising 3 var litt "meh". Kan anbefale Max: Curse of brotherhood på Xbox Live også. Multiplatform spillene spiller jeg på PS4.

     

    Men som sagt anbefaler jeg deg å kjøpe konsoll her i landet, du må nok ut med noen hundrelapper ekstra, men det er jaggu meg 5 års reklamasjonsrett verdt om uhellet skulle være ute.

     

    Tenkte å kjøpe denne her: http://www.lefdal.com/product/spill-konsoll/spillkonsoll/XBOXONE500EU/xbox-one-500-gb-import Med Fifa 14 så kjøper jeg spill senere når jeg har mer penger. Og med en xbox kontroll til

×
×
  • Opprett ny...