Gå til innhold

Spagettimonsteret

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spagettimonsteret

  1. Det som er litt festlig er hvordan pressen utfører blåsejobber for en hver politiker som havner bak lås og slå!

    Uansett hvilken politisk side den holder ved.

     

    De fleste avisene i Norge var talerør for en viss politiker som akkurat ble dømt i høyesterett, jeg sitter akkurat å leser VG. Her kan vi lese at..

     

    "Den korrupsjonssiktede politikeren i Bergen har det svært tungt på cellen, sier mannens advokat. Flere kilder opplyser at mannen er bystyrerepresentant for Høyre."

    "Han ble satt på glattcelle det første døgnet, og har forklart at det var grusomme forhold."

     

    Når leste du sist om "grusomme forhold" for den vanlige mannen i gata.

    Norsk journalistikk er så flau at Nilas Johnsen og May Linn Gjerding burde si fra seg sin jjournalist tittel og hive seg på lobbyist bølgen.

  2.  

    Bibelen ble skrevet i løpet av 35 år, men ble ikke samlet sammen før etter noen hundre år. Men tekstene eksisterte likevel. Det er det eksperter på bibelen har kommet frem til, ikke noe jeg dikter opp.

    De første ble skrevet rundt år 48. Åpenbaringen ble skrevet så sent som 95-97. Johannes som skrev det siste manuskriptet var en seig jævel, han levde til han var 94! I en tid hvor man var urgammel som 54 åring.

    :)

  3. Jeg mener at homofili er noe man gjør seg selv til og ikke noe man er. I og med at det både står i det nye og det gamle testamentet at homofili er en skam for Gud så adlyder jeg. Homofili er i mine øyne en skam mor guds skaperverk mellom mannen og kvinnen. Ellers så har ikke jeg noe imot homofile, men homofilien. Dette er noe som kan missforstås av mange.

    Jepp, homofile i midtøsten og Afrika er bare suicidale mennesker som ikke fant et tau. Så de valgte den lange, ydmykende måten å ta sitt eget liv.

    Tror du folk velger homofili når de bor i sørstatene, der er det jo ganske mange som er like våkne som deg.

     

    Som heterofil vet jeg at å plutselig velge homofili er HELT umulig, det er ikke snakk om.

    IKKE EN SNØBALLS SJANSE I HELVETE.

    Det er ikke noe galt i å være homofil, det er sikkert helt topp! Du kan være sammen med bestekompisen din, begge liker ting som gutter gjør. Og i tillegg vil jeg tippe at det er knulling hele døgnet.

    Jeg blir nesten misunnelig, men ... så kommer vi til sex med en annen mann. Det er utenkelig for en som er hetrofil.

     

    Så hvis du tror det er mulig, ja....fyll inn resten sjøl.

    • Liker 3
  4. Nå er vi jo allerede litt skjevt ute med Kina, så det å terge på seg Usa i tillegg vil nok merkes.

    Også må vi ikke glemme at en politikers første prioritering ikke er Norge, men jobben som kommer etter norsk politikk. Å hisse på seg Usa vil nok være en alvorlig ripe i lakken på FN søknaden.

     

    Om det rett eller galt kan man jo diskutere, men Norge kommer ALDRI!!! Til å gi Snowden asyl.

    • Liker 1
  5. Som folk har sakt tidligere, du har vrangforestillinger. Hvis du ikke klarer å lese den simple setningen jeg har skrevet der så har du virkelig problemer.

     

    Jeg har på ingen måte sakt at jeg "trur" jeg er en gud. Må du virkelig slutte å drite deg ut.

     

    Jeg sier at jeg kunne ha designet oss menneskene på en bedre måte om jeg var en altvitende gud som ders gud liksom skal være. Som en altvitende gud, så har han da feilet totalt på vår design. Og vi skal liksom være hans største fokus, hans perfekte skapning? For noe tull.

     

    Hvis det finnes en gud, og det er slik han blir beskrivet gjennom deres religion så er din gud dum. Bevisene for det er i hopetall.

     

    Ignorer! Ikke svar. La han være. Finn en annen tråd. Dere trenger ikke ødelegge denne tråden.

    • Liker 2
  6. Ok, så dette ordner seg. Hun kvitter seg med typen, dere skaffer dere hus, unger og gjeld. (millionbeløp).

    Dere har litt sex i ny og ne. HEI!!! Våkne litt!

    Hun er utro med sin nåværende type.

    Tror du ærlig talt at det kommer til å forandre seg fordi dere er spesielle????

     

    Jeg har blitt fristet så grundig at jeg trudde jeg enten kunne være utro eller kutte av meg utstyret, Jeg lot være fordi man har respekt nok og kjærlighet nok til å avslutte et forhold før man kødder rundt med andre.

    Hun kommer ikke til å ha noe mer respekt for deg en hun har for han tror jeg.

    Du er ikke den første som har vært i denne situasjonen.

    Forøvrig er du med på å gjøre livet surt for en tulling som ikke veit at kona/samboer/kjæreste er et dårlig menneske.

    Moralpreken ferdig.

    • Liker 1
  7. Hvordan kan du da tegne på et kart over Usa hvor de VIRKELIG religiøse (F.eks. Mississippi) kontra de relativt laidback (Vermont) religiøse bor. Hvis det avhenger av personlighetstypen til amerikanere så vil det vel være jevnt over hele Usa eller?

    Nå har vi vel ikke nevnt utdannelse som en faktor og heller ikke fattigdom og trivsel.

    De fleste undersøkelser viser jo at desto bedre levevilkår et land har, så vil landet mest sannsynlig være sekulært.

    Fryktelig klønete skrevet, men slik ble det.

  8. Finnes de noen andre grunner til å bli religiøs? Tror man på noe det ikke finnes så mye som et syltynt grunnlag for er man per definisjon lettlurt. Vil man slå seg til ro med noe uverifiserbart fra en gammel bok fremfor å utforske verden selv og prøve å finne ut hvordan ting faktisk henger sammen er man lat.

     

    Jeg også har en impulsreaksjon som hyler WTF!!!!! En skjeggetass i himmelen...... osv osv. Men jeg tror på ingen måte at det er så enkelt som du vil ha det til. Hvis det hadde vært tilfelle hadde vi sett en mye større andel amerikanere i 30 års alderen ha et annet forhold til religion enn vi gjør i dag. Å sammenligne 90-tallets norske skoler og forholdet Usa har til religion er ikke mulig. Jeg vet jo ikke hvor mye du har vært i sørstatene, men det de ser på som hverdagskristen er ikke sammenlignbart.

     

    46 % av amerikanere tror at gud skapte jorda akkurat som den er nå. Det er ikke bare de konservative høyre velgerne som tror det heller, 41 % av demokratene tror akkurat det samme. Det er en kultur greie, hvis ingen du kjenner setter spørsmål ved det dere tror på. Da blir det nok ganske usannsynlig at du plutselig skal gro denne skepsisen. Dette er selvfølgelig bare antagelser fra meg, men at religiøse mennesker er en gjeng med mindre intelligente droner, vel det funker ikke helt for meg.

    http://www.gallup.com/poll/155003/Hold-Creationist-View-Human-Origins.aspx

  9. Igjen må jeg oppfordre til å ignorere Ihs og fortsette trådens opprinnelige tanke. Det å åpne for forståelse mellom ulike synspunkter. La Ihs tre på seg bibelbomba og løpe inn i en annen tråd å sprenge seg selv.

    La oss holde denne tråden innenfor fornuftige rammer. Jeg håper selvfølgelig at Ihs kan dele hva som gjorde han til en fundamentalist.

    • Liker 2
  10. Langt i fra, boken du sikter til ble utgitt første gang år 370, da keiser Konstatin bestilte 50 stykker fra et forlag (scriptorium) Det er personen Jesus Kristus og hans kontinuerlige tilstedeværelse siden det første århundre, som er drivkraften bak det hele, ikke en bok som ble satt sammen for å kontre de falske kristnes skrifter.

     

    Ok. Hør her. Det er en bok. Trådstarter prøver å skape en tråd hvor religiøse og ikke religiøse kan gi en beskrivelse av hvorfor man har det livssynet man har.

    Jeg mener at det er en god ide da mye av konfliktene vi har i dag er fordi vi ikke forstår helt hvorfor vi tenker som man gjør.

    Det hadde vært vesentlig mer produktivt om du fortalte om deg selv, på den måten hadde jeg blitt kvitt tankene jeg har om barndommen din. Det hadde nok hjulpet meg å forstå deg bedre.

  11. Er du redd for at det skal gå hull på den bobla du er i ?

    Nei på ingen måte, min boble er vid åpen. Beklager, jeg har lest litt for mange av dine poster. Jeg kommer ikke bort ifra at du er en fundamentalist gærning som aldri kommer til å forandre deg. Det kommer til å koste deg for mye, alt for mye av deg er investert i denne sannheten din. Jeg er åpen for at sannheter forandrer seg ettersom vi lærer nye ting, undersøker universet, får ny informasjon. Du er sementert fast i en bok fra en gjeng ørkengjetere i bronsealderen.

    Derfor har ikke vi noe å prate om.

    • Liker 2
  12. Jeg tror ikke, så den kan du bare spare deg.

     

    Det eneste som har kommet ut av den perverse overtroen til de kristne er hat og overgrep, så derfor er det noe underlig at du kan finne på å påstå å tro på eventyr kan lønne seg. Det er nok betraktelig bedre å leve et liv med kunnskap og forståelse enn med en sutteklut.

     

    Men, nå kan jeg jo trygt konkludere om at det heller ikke denne gangen kom noe som helst innhold.

    Ignorer IHS. Ikke la han ødelegge en tråd som kan åpne for forståelse oss imellom. IHS er en fundamentalist som ikke kan bidra positivt til noe som helst.

    • Liker 1
  13. Først og fremst er jeg sikker på at de som sier at man er religiøs fordi man er lat, lettlurt, uintelligent, osv, osv, tar grundig feil.

     

    Jeg er mest sannsynlig ateist fordi jeg er født i Norge. Det hadde nok ikke vært tilfellet hvis jeg var født i Mississippi, Utah, eller Alabama. Eller for å dra det nærmere.. Sørlandet kontra Østlandet.

    Det blir på mange måter så integrert i hverdagen din at jeg aldri hadde reagert på historien om Jonah som bodde 3 dager i en fisk, som igjen ikke hadde fått min mor til å true rektor fordi

    "[insert kristendom lærer navn her] er jo for svingende ikke helt i vater. Hun påstår faenmeg at det virkelig skjedde!!! Jeg beklager hvis jeg virker litt ute av meg, men læreren forteller min sønn at man kan leve under vann i 3 dager. Du har å finne en lærer med vett i skallen ellers skal jeg skrive en artikkel......" Lengre kom hun ikke før rektor begynte å brumme om at ja dette var ikke holdbart, bla bla bla viktig å vise til at dette ikke er etablerte sannheter....

    Jeg husker til dags dato at jeg satt utenfor kontoret når dette pågikk å jeg kunne kjenne på tonefallet og hvordan samtalen foregikk at her var det begått et overtramp.

    Så når vi kom hjem tok mamma og pappa frem bibelen og gikk igjennom Matteus og Lukas sammen med meg, men på en måte som ikke var forkynnende eller forutinntatt. Det var viktig for dem at jeg gjorde opp en mening om verden rundt meg med alle fakta ombord. Ikke bare fordi noen sa at sånn er det ellers kommer du faen meg til helvete!!!

     

    Ellers så er veldig mye av Imlekk sin første post også hvordan jeg ser det hele. Jeg er nok mer agnostisk ateist, hvis det gir noen betydning. Jeg føler ikke at jeg har nok info til å si at NEI, det finnes ingen gud. Derimot har jeg heller ingen god grunn til å tro at det skulle være noen gud. Og hvis det skulle være tilfellet så har jeg en hel del vanskelige spørsmål til en eventuell gud. Jeg har et relativt avslappet forhold til religiøse, helt til de skal begynne å blande religion og politikk. Når religiøse prøver å presse sin utdaterte moralske etikk på resten av oss, da blir jeg en militant ateist.

     

    Utover det er en av de festligste sommerkveldene jeg har hatt, en gang jeg delte et par vinflasker sammen med en katolsk pater.

  14. Følelsen av å være hodestups forelsket forsvinner jo relativt raskt, leste et sted at det rett og slett var forankret i kroppens kjemi og kunne mer eller mindre datostemples.

     

    Det er veldig veldig veldig mange komponenter som skal falle på plass for å få et eventyr forhold som varer livet igjennom. Jeg vet ikke engang om det noen gang har skjedd selv om endel påstår det utad.

    Man skal ha noenlunde samme intelligens, interesser, humor, inntekt, fremtidsplaner, verdigrunnlag, sexuelle preferanser...... osv osv. inn i det uendelige.

    Kjærlighet er en form for midlertidig galskap, du må velge en partner som du kan være beste venn med resten av livet. Helst en du har lyst til å feie over herfra til gamlehjemmet. Ikke så lett med andre ord.

     

    Dine spørsmål....

     

    1- Nei ikke i det hele tatt, det har tatt en helt annen form. Kona er en veldig kjær venn jeg elsker fordi vi har vært igjennom alt mulig rart de siste 10 årene. Vi er på veldig mange måter lagkamerater og vi hadde nok og har ofret veldig mye for hverandre.

     

    2- Søte smser kommer ofte fra henne, jeg har aldri vært veldig søt av meg. Jeg passer på å fortelle at jeg elsker henne og at jeg er glad for det vi har sammen.

     

    Vet ikke helt hva du vil med dette, men det er slik jeg ser på det.

    • Liker 6
  15. Et av våre store problemer er at veldig mange av verdens nasjoner lager lover og regler, fengsler og dreper borgerne sine pga. En bok de aller fleste av dem mener vi kan plukke å velge fritt i fra.

    Og det kan de gjøre fordi vi gir religiøse carte blanche fordi de av en eller annen grunn er hevet over all kritikk. Selv her i Norge har vi en så latterlig ting som en blasfemi lov.

    I dag hylte Simon wiesenthal senteret fordi Aftenposten hadde trykket en tegneserie som gikk løs på religiøs kjønnslemlesting.

    På tide å ro verden inn i en rasjonell tidsalder.

     

    Beklager, det var dagbladet som trykket tegneserien.

  16. Ralith, føle og mene er vel og bra. Når lover skal settes så trenger vi litt mer det. Jeg er ikke nødvendigvis av den oppfatning at marihuanaen som er avlet frem i de siste årene er ufarlig. Vi ser en enorm forskjell på gress nå og for 10 år siden.

     

    Uansett er det irrelevant, spørsmålet er hvor mye den norske stat skal regulere hverdagen vår?

    Skal du få lov til å snuse, skal du få lov til å røyke? Drikke? Sniffe? Skyte?

    Alkohol er ikke til å sidestille med marihuana.

    Forsøk på å gjøre alkohol bedre faller på sin egen urimelighet. Allikevel sitter vi rundt restaurant bordet å lukter, smaker, kommer med kommentarer vi ikke har forutsetning for å uttale oss om, fordi det er i vår kultur å karaktersette nervegift.

    Spørsmålet er: skal staten regulere hvilke valg du kan ta når det kommer til din egen fysikk.

    Det må også settes i perspektiv mot hva det koster samfunnet.

    • Liker 3
  17. Det er stor forskjell på 14/15 og 14/23 ja, men er det noe bedre om en har sex med en jevnaldrende, som ikke aner hva han/hun gjør, og som kanskje i mye større grad driter i deg enn en eldre person?Jeg ser liksom ikke helt hvordan det blir mer skadelig med en på 23 enn en på 15.

     

    Jeg vet ikke om det er mer skadelig om han/hun er eldre, men jeg vil tro det er det fordi det er et større tillitsbrudd. Det er nok ønskelig at vi som samfunn kan enes om at barn kan forvente at myndige personer ikke utnytter mennesker.

     

    Det var klønete skrevet, litt trøtt. Jeg tror du ser hvor jeg vil.

  18. "Men jeg sier dere: Den som blir sint på en annen, skal for domsstolen, og den som sier til en annen: Din dumrian, skal stilles for Det høye råd, og den som sier: Din ugudelige narr, skal være skyldig til helvetes ild."

     

    ...sa Jesus.

     

    Som de aller fleste religiøse velges nok dette bort da det er verken praktisk eller beleilig...

    På den annen side så kan man jo gjøre hva man vil så lenge man angrer før man dør, fantastisk flott å være tilhenger av " the get out of jail free guy".

    • Liker 3
  19.  

     

    Det er også vås at ho ikkje har snøring med kva ho held på med. Det er litt for kort tid sidan eg var 13 år sjølv til at ein kan lure meg til å tru dei ikkje har dømmekraft som andre friske menneske.

     

    Du har nok den oppfatningen fordi du ikke har vært utsatt for en voksen person som ønsket å utnytte deg da du var på den alderen.

     

    En voksen person med de rette evnene kan manipulere en 13 åring så lett at det er skummelt, mye fordi en 13 åring tror han/hun er voksen og verdensvant. Kombinert med en livserfaring lik null havner de fort i en situasjon hvor de blir skrudd inn i en "heltedyrkende" situasjon.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...