Gå til innhold

Ylandrix

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ylandrix

  1. Ser det er mye klaging på at e-sport blir sett på en sport. Men har folk helt glemt at sjakk er en idrett?

     

    Når et spill har blitt så stort at de beste i verden kan leve av det og hvor de fleste må flytte til et annet land dersom de skal være med i lcs, så er vel heller av praktiske grunner at de gir ut idrettsvisum. Så får heller folk tenke hva de selv mener om e-sport er en idrett eller ikke.

  2. Ikke for å sutre, men jeg blir småkvalm av den grafikken der som er nesten dårligere og mer tegnefilm-aktig enn WoW.

     

    Men for all del, kan jo være det er gøy :)

     

    Er jo smak og behag det, men er det dårlig grafikk fordi den ikke er virklighets-tro? Liker at det ikke er så "detaljert" som f.eks Rift, hvor en ting som irriterte meg var at det var umulig å se forskjell på charsa så lenge man ikke zoomet helt inn på fjeset for å se hvordan man ser ut.

  3. Uten å prøve å hype opp et nytt mmo, så lurer jeg på om det er noen som har planer om å spille dette? Gledet meg mye til GW2, men ble vel kanskje litt for hypet og etterhvert fikk jeg følelsen av at man kunne like så godt spilt alene siden man aldri trengte å prate med folk å bli kjent med de sånn som f.eks vanilla wow. Noen synes kanskje det er litt snodig at de skal slippe ut et spill med 40 man raids, men for min del så er det grunnen til at jeg ble hektet på mmo's til å starte med. Du joiner en guild og blir kjent med masse nye folk, og muligheten til å ha noen å spille med når du logger på er mye større enn om du er i en guild som raider 10 man.

     

    Uansett, så merker jeg at jeg kanskje gleder meg litt for mye til jeg kan prøve dette spille, og håper derfor at jeg ikke blir skuffet og slutter etter et par uker. Føler egentlig at nyere mmo'er fort ikke føles så "multiplayer" som når WoW var nytt. Og at man rett og slett ikke er avhengig nok av andre folk for å spille, noe jeg syns blir kjedlig i lengden. Men siden de har 40 man raid så kanskje jeg blir mer motivert til å se hvordan endgame er. Husker hvertfall hvor mye liv det var på serveren før jeg spilte WoW på en ganske død server, hvor fleste parten var spanjoler (Agamaggan). Så var det likevel masse liv hver gang noen fikk server first på en ny boss, og forumene var fylt med sladder og drama istedet for 99% whining og klaging om nerfs o.l.

     

    Men ja... Noen andre som er gira, eller er det bare meg?

  4. Jeg er faktisk totalt uenig med deg og håper Titan blir Science Fiction , og ikke mer trøtt middel-alder,,,,

     

    Have nylig kommet en del leaks om Titans, men det er ikke sikkert at det er 100% korrekt. Men ryktene sier at Titans kommer til å være basert på Nordisk-, Gresk-mytologi og i de baner. Var også snakk om at det skulle være mulig å reise frem og tilbake i tid etc.

×
×
  • Opprett ny...