Gå til innhold

Christian Søgaard Moen

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Christian Søgaard Moen

  1. Her har 18 mm. gjort en god jobb hva dybdefølelse angår.

    Dette bildet har jo flere forskjellige versjoner i seg der jeg skal nevne to eller kanskje tre ved hjelp av beskjæring.

    Starter oppe der beskjæringsforslaget går på å ta så mye at nederste diagonallinja i skylaget sett i venstrekant skjæres av øvre ramme slik at det går ut oppe med litt luft mot øvre venstre kryss.

    Scroll opp og ta en titt så vil du se at da blir det den hvite flata nede som skaper dybdefølelsen mer en skyene. Men det vil fortsatt være en kombinasjon.

    Ved en beskjæring nede f.eks. rett på oversiden av ei stripe som deler den hvite flata i to vil himmelen bli det som lager dybdesuget.

    Vil du også ha en tredje så halver skylaget sett i venstrekanten i tillegg til kuttet nede så har du en tredje versjon - eller kanskje 4. hvis vi tar med originalversjonen.

    Hvilken som blir best er vel en sak for smaken og baken. men kan jo nevne at jeg har litt forkjærlighet for panoramaformatet i slike bilder som dette.

     

    Roar

     

    Hei Roar,

     

    Takk for en flott tilbakemelding. Jeg har sett litt over og lagt opp to alternative versjoner. Enig at panoramaformatet gjorde godt på dette bilde! :)

  2. Fokuset sitter ikke helt, men jeg synes det var et bilde som fanget stemningen på en flott måte. Fine farger.Mvh Melvin

     

    takk! det var skikkelig kjipt at det ble så ufokusert, tror det ble slik siden jeg var tvunget til å ta bilde igjennom et vindu. Siden hadde jeg åpnet det, hadde jeg truffet edderkoppen.

     

    men neste edderkopp som viser seg! da skal jeg slå til!

  3. Imponerende bilde, fin komp, og behagelig sløring :) er veldig glad sløring i vannet selv, er det tatt tidlig/sent, ganske mørkt?

     

    takk takk, tok dette bilde rundt kl 0450, rett etter at solen hadde stått opp.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...