Gå til innhold

brulR

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brulR

  1.  

    Er ikke den her genial, passer til s4. 3 usb porter og en hdmi port, konge å ha med på ferie. koster 99 dollar men, har ikke sett hva den norske prisen er

     

    edit; fant den her; http://www.spaceworl...10&prodid=53113

    hm litt dyrt, men verdt det, bestilte en jeg.

     

    har et logitech tastatur med innebygd mus, og jeg er ikke så kjent med android, for å trykke på checkboxes og starte programmer osv, bruker man musa til det?

     

     

    Shait! Så nice! Tror jeg skal kjøpe den jeg og! Sparer jp faktisk med tanke på alle kablene og omformere man ellers må kjøpe! Pluss at den lader samtidig!

     

     

    LOL! Typisk at det blir enda billigere ETTER at man allerede har kjøpt noe som man trodde det vartilbud på! Kjøpte min hos Lefdal 1. mai for 4995,- og trodde jeg gjorde en god deal... venter fortsatt på at den skal komme i posten.. :p

     

    PS: Men hos Elkjøp må du betale 49,- i frakt uansett så prisen blir jo uansett den samme.

     

    Trodde forsåvidt ikke at de S4 skulle bli "billigere" så fort. Forventa at de skulle holde prisen over 5100 leeenge ut i sommeren.

  2. Updates skjer over the air, så trenger ikke noe kies.

    S4 skal støtte usbotg, men har ikke testet selv.

     

    over the air er jo bra:) på tide.

     

     

    ingen andre her som har prøvd ut OTGen? har sett video av experia og S3 som kan gjøre en del ting, og da tenker jeg at S4 må klare enda mer! Klarer den eksterne harddisker? (uten å rootes?)

  3. To spørsmål:

     

    1) Hva bruker dere for å oppdattere firmwaren? Defleste ser ut til å bruke Kies. Men leser i flere forum og anmeldelser at Kies er nærmest det verste som finns av programvare der ute. Hvilke erfaringer har dere? Og hvis Kies er så dårlig, finnes det gode alternativer? Har ikke tenkt å roote min, hvilke alternativer har vi da?

     

    2) Har den støtte for USB OTG, eller on-the-go. Experia Z skal ha grunnleggende støtte for USB-pinner, mus og tastatur. Har noen prøvd G4 sine muligheter for dette?

  4. Venter på å få min i posten snart. Er det noen som har formeninger om hvilke skjerbeskyttere og covere er best på S4? Hvilken skjerbeskyttet beskytter best og reflekterer minst mulig? Og hvilket covere er tynnest og ikke sliter seg ut så fort (tenker på en barely there)? Hvilke erfaringer har dere med slikt? HAr hørt at Glas.t og Ultra Crystal kan reflektere en del. Stemmer det?

×
×
  • Opprett ny...