Gå til innhold

privatistK

Medlemmer
  • Innlegg

    156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. privatistK's innlegg in Kroppsøving eksamen praktisk ble markert som svaret   
    Hei,
    Jeg har også i likhet med deg hatt fritak fra praktisk gym på vgs og endte med 4 i standpunkt. jeg skadet meg veldig i en kroppsøvingstime på barneskolen (ironisk nok) og har etter dette slitt med store senvirkninger etter dette. Jeg trener en del på treningsstudio og er i relativt bra form, men ballidretter som var det jeg hadde mulighet til å velge er noe som ikke lar seg gjøre med min skade. Jeg hadde både erklæring fra lege og spesialist som jeg sendte til eksamenskontoret.
     
    Da jeg vil inn på medisin holdt jo ikke det med en 4-er i gym, så jeg meldte meg på Akademiet for å ta kroppsøving der.
     
    Jeg hadde tilrettelagt eksamen, og kunne teorien i boken fremlengs og baklengs. Men fikk beskjed av sensor at siden jeg ikke var i stand til å utføre idretter fikk jeg 3. 6 i teori og 1 i idrett ble i følge han 3, selv om innsats i følge den nye læreplanen skulle telle. Han tok verken hensyn til skade eller annet. Jeg fikk beskjed om at så ubrukelig som jeg måtte være i idrett så var det ikke vits i for meg å prøve igjen.
     
    Jeg ble trukket ut i fotball og gjorde så godt jeg kunne, og eksaminator sa til meg at han mente jeg burde hatt mye høyere karakter. Han mente også at jeg gjorde det rimlig bra i fotballen for å være en som aldri hadde drevet aktivt med dette.
     
    Jeg ble selvfølgelig kjempesint, da jeg hadde brukt enormt med tid på dette, og meldte meg opp til vårens eksamen. Jeg valgte å høre på eksaminator og ikke la sensor knekke meg. Denne gangen leste jeg ikke, jeg bare stilte opp. Jeg fikk da 5 i samme faget. De sa da til meg at teorien lå på et 6-er nivå, men siden idrettsprestasjonen min ikke tilsvarte trakk de litt og ga meg 5.

    Spørs enkelt og greit på sensor, og hvor idiot han er.
×
×
  • Opprett ny...