Jump to content

Tranaas

Medlemmer
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tranaas

 1. Hvorfor ikke prøve å promotere på freak sin skryteplass? https://freak.no/forum/forumdisplay.php?f=59 Du har et bra opplegg, men dette stedet virker å ha svært lav aktivitet. Folkene på Freak vil kanskje være innenfor målgruppen for psykedelisk innhold også.
 2. En kompis har samplet et album for meg til et skriveprosjekt. Selve skriveprosjektet er å finne her: https://www.tranaas.net/sol-invictus.html (NB. Du må laste ned fra tinyupload fordi journalen på 1500 sider ble for stor.)
 3. Originalt opplegg må jeg si. Skal høre på dette utover kvelden.
 4. For hva det er verdt, på et så tidlig stadie i en kunstnerisk karriere er det best å utvikle seg på egen hånd. Få en egen stemme, en egen stil. Samarbeidsprosjekter er gjerne hva man gjør når man er høyt på strå ...
 5. Uff, nå fikk jeg ikke opp linken som bilde. Ja ja.
 6. https://www.youtube.com/watch?v=0NPbOUrpJYw&t=312s Er kanskje litt lite å gå på med de snippene. Her er førsteutkastet av hele albumet. Ja, det er sampling det er snakk om.
 7. https://www.youtube.com/watch?v=nd2NWMsDuRc En kompis driver og sampler et konseptalbum til et skriveprosjekt jeg har. Vi har lagt ut noen utdrag. Fortell gjerne hva du synes, og kom med innspill og kritikk. Skriveprosjektet finner du her: https://www.tranaas.net/sol-invictus.html
 8. Er dessverre ikke god på å kritisere dikt, og dette forumet virker å være dødt. Blogger og forum gikk vel fløyten etter at facebook og instagram overtok verden - iallfall normies og all deres oppmerksomhet.
 9. ... make her take off my overalls.
 10. https://www.tranaas.net/oslashrnens-kloslashr-2006-2009.html Laget denne fullførte fantasyboken i min ungdom. Var i kontakt med et forlag som viste interesse angående utgivelse, men fikk dessverre ikke gjennomslag. Nå legger jeg det ut som gratis PDF, om noen er interessert.
 11. Tranaas

  Tidenes roman

  Mørkets hjerte av Joseph Conrad Lolita av Nabokov Forbrytelse og straff av Dostojevskij Slik talte Zarathustra av Nietzsche
 12. Jeg er helt enig. Det ser slik ut som TS ønsker å svartmale innvandrere. Jeg vil tro det har vært like mye voldtekt tidligere på 60-tallet, da det var svært få farget innvandrere her, bare at terskelen for å anmelde saken var betydelig høy. I dag er det betydelig enklere. Ingen kan bevise/motbevise dette med talldata, og det viser fortolkningens verdi. Tror dere det var mer eller mindre overfallsvoldtekter i Norge på sekstitallet?
 13. Men han sa spesifikt at "omtrent 100%" omhandlet overfallsvoldtekter. Du lager en stråmann når du hevder at han omtalte alle voldtekter, og feilsiterer med vilje. Jeg stoler forøvrig ikke lenger på politiets statistikk. De er vinklet utifra føringer fra øvrige instanser. Alle vet dette, bare de tenker etter.
 14. Har ikke muligheten til å redigere, noe som admin har, tydeligvis, men for å være ekstremt presis: Uttalelsen "omtrent 100%" fra nahoj, omhandler overfallsvoldtekter, ikke alle voldtekter fra innvandrere, hvor deres andel er på hele 72%. Det er altså ingen "reinspikka løgn" her overhodet. Hvorfor kan du ikke innrømme at du er vinklet? Talldata og fakta ligger på bordet, og medias og rettsvesenets unnfallenhet likeså. Nasjonen er sveket.
 15. Du tar feil. Artikkelen din viser at 72% av voldtektene i Oslo ble begått av innvandrere, og sier at graden av overfallsvoldtekter var høyere, uten å gi noen tall for det. Så når han på polemisk vis sier "omtrent 100%" tar han egentlig ikke feil. Hva han "antyder" eller ikke (åpent for fortolkning) er ikke relevant i denne saken. Det er forøvrig åpenbart at media har en vinkling i dette. De rapporterer ikke lenger overfallsvoldtekter begått mot nordmenn, som vist i saken som skjedde mot 13-åringen i Kongsberg. Tenkning handler om mer enn å bare legge frem absolutte tall og fakta, men å se sammenhenger. Det er dette jeg forsøker å få frem i denne tråden. Tallenes tale er svært klare, og at disse tallene blir fortiet, har selvsagt sin overordnede sammenheng.
 16. Ingen "reinspikka løgn" her. Han har tydeligvis rett i at omtrent alle overfallsvoldtekter skjer fra innvandrere. Nå fører de ikke statistikk over dette mer. Skal tro hvorfor?
 17. Ok, men altså, jeg er litt treg nå. Ifølge linken din. Ifølge politiets rapport «Voldtekt i Oslo 2007» hadde 72,8 % av gjerningsmennene det året en annen landbakgrunn enn norsk. Ved en tilsvarende undersøkelse i 2004 lå dette tallet på 63,2 % og i 2001 på 53 %. Disse tallene gjald samtlige voldtekter. Andelen utenlandske gjerningsmenn bak overfallsvoldtekter har vært gjennomgående høyere. Så 72% av voldtekter var annet enn norsk, og overfallsvoldtekter var høyere. Dette er EKSTREMT drastiske tall hvis man ser på befolkningsandel. Dette må du vel kunne vedgå?
 18. Tallene dine er reinspikka løgn. Overfallsvoldtekt skjer ikke på fest, i 41 saker hadde 72% en ikke-norsk bakgrunn, og overfallsvoldtekt står for 1 av 88 voldtekter som skjer her i Norge. La gå. 72% er utlendinger, resten nordmenn. Men hvor mange er innvandrere med norsk statsborgerskap? Selv om han ikke har helt rett i sin absolutte inndeling, er dette svært drastiske tall.
 19. Ser du la til dette ved en senere anledning. Ikke alt kan bevises/avgjøres med empiriske data og objektive fakta. Det er en gammel diskusjon som går tilbake til Platon og Aristoteles. Det dataene viser, dog, er at innvandrere er overrepresentert hva gjelder voldtekt, og da må det være lov til å påpeke dette, og diskutere den videre implikasjon, f.eks grunnen til at media og rettsvesenet nå er så skjevvinklet og selektiv i sin justis.
 20. Det er alvorlig når en 13-åring blir voldtatt på et offentlig sted, på dagtid, og media gjør sitt beste for å fortie dette, og rettsvesenet er opptatt av å la gjerningsmannen slippe så mildt som mulig. Begge deler har vi sett flere eksempler på. Dette har ingenting med rettferdighet og sannhet å gjøre. Rettsvesenet og media har derfor sviktet sin samfunnsoppgave. Dette må det være lov for frie borgere å påpeke.
 21. Med all respekt, dine følelser burde kanskje ikke påvirke en debatt. Dersom innvandrere, som statistikken viser, står for en drastisk økning av seksuelle overgrep, burde dette kunne påvises, uten at det kalles banalisering. At mange kritiserer og påviser dette, forandrer ikke den kjensgjerning at det skjer. Jeg hadde ikke overlevd her på forumet i 10 år om jeg hadde blitt revet med av følelser. Vi har ikke debattert innvandrere og voldtekt enda, men statistikk. Jeg benekter ikke at ikke-vestlig innvandrere har en annen seksualmoral enn oss skandinavere her oppe i nord, og at det sammen med dårlig integrering kan føre til økt voldtekt. Det jeg sier er at de ikke står for denne påståtte krisen vi ser, da det ikke er en krise. https://www.aftenposten.no/norge/i/yj4R/Etterforskning-av-voldtekt-i-tall Skandinavere er hovedparten av voldtektsmenn, idet de har hovedvekten av befolkningen. Men innvandrere er overrepresentert når det gjelder befolkningstall. Dette viser statistikken. Hva du mener er en "krise" eller ikke, er kanskje ikke avgjørende for det hovedsaklige poeng. Innvandrere er overrepresentert.
 22. Du har forstått poenget mitt, så det er bra. Men jeg tror fortsatt at du må kunne se at kvinner (og menn) sin evne til å rapportere seksualforbrytelser, og en bredere definisjon av hva vi kaller en seksualforbrytelse, vil ha en sterk innvirkning på statistikk. Man gjør seg selv en bjørnetjeneste om man bruker historiske voldtektstall til å foreslå en trend, uten å se på om grunnlagene til disse tallene har endret seg. Seksualforbrytelser i Sverige skjøt i været fra 2004 og oppover. Dette var ikke fordi svensker i 2004 plutselig fikk en voldtektskrise, men fordi definisjonen av voldtekt ble mye bredere. Screenshot_20171118_181737.png https://www.bra.se/download/18.22a7170813a0d141d21800052648/05+Sexualbrott.pdf Jeg ser ditt poeng, og tror på det. Det er vanskelig når statistikken for fullbyrdede voldtekter og trakassering blandes sammen, og det skaper en stor usikkerhet. Når det er sagt, tror jeg at alle som er villig til å se ærlig på disse dataene og samfunnshendelsene, skjønner at innvandrere er overrepresentert når det gjelder seksuelle overgrep. Til og med NRK sier dette. Innvandrere er 10 % av befolkningen i Rogaland, og står for hovedparten av anmeldte voldtekter. Jeg tror svenske myndigheter, og media og kulturen generelt (også i vårt land), søker å tåkelegge dette så mye som mulig, av politisk korrekte årsaker. Dette er dermed ikke irrelevant. Hvis folk forstod det som skjedde, ville man møte mer motstand.
 23. Med all respekt, dine følelser burde kanskje ikke påvirke en debatt. Dersom innvandrere, som statistikken viser, står for en drastisk økning av seksuelle overgrep, burde dette kunne påvises, uten at det kalles banalisering. At mange kritiserer og påviser dette, forandrer ikke den kjensgjerning at det skjer.
 24. Selvsagt kontrer jeg statistikken din. Det er jo statistikken som er emnet her i tråden. Det jeg sier er at det finnes flere dimensjoner til tallene, og de er absolutt sammenlignbare da de begge handler om aksept for rapportering og mørketall som kommer ut i lyset. Det som ikke er relevant her er at du bruker skuespillere vs. innvandrere som en faktor i et argument som dreier seg om statistikk og nasjonalt census. Det opprinnelige emnet i tråden var overfallsvoldtekten mot et barn. Jeg protesterer mot den dimensjonen du implisitt argumenterer for, nemlig at manglende aksept og mørketall påvirker norsk rapportering i nyere tid, i såpass grad at en drastisk økning kan bortforklares med dette. I hollywood er nemlig kulturen slik at man fortier, og ofte bruker sex for å skaffe seg fordeler. Ikke så mye slik blant vanlige mennesker i Norge, spesielt ikke blant 14-16 åringer som blir voldtatt.
 25. Men det er det som er saken. Man vil ikke se, man vil ikke høre. Man er faktaresistent, fordi man har blitt flasket opp på denne multikulturelle ideologien, der alt går bra bare vi er snille og tolerante nok. Vil minne om at gjengvoldtekter var uhørt i det gamle skandinavia, og overfallsvoldtekt svært uvanlig. Dette skjer nå, og fellesnevneren burde være ekstremt enkel for alle å se.
×
×
 • Create New...