Gå til innhold

ukvemsord

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ukvemsord

  1. Designmessig har denne kanskje den laveste WAF faktoren jeg har sett. At det blir en populær julegave, tviler jeg litt på, når de fleste kvinnfolk neppe ville tillatt den inn i huset engang. :p

     

    Kan jo prøve seg på:

    «Oi, jeg trodde det kun var en helt ordinær lampe jeg!»

    Eller så kan du argumentere for at det er en lampe med avspillingsmuligheter :p

  2. Det ser altså mørkt ut for iPhone...

     

    Har vært artig å følge iPhone sin IOS utvikling fra første versjon. De fordømte først alle nyheter med widgets osv fra Android, til å i dag omfavne/kopiere det meste fra Android grensesnittet.

     

    IPhone gikk raskt fra innovasjon til copycat fra konkurrenter. Uten at det er noe galt i det. De har jo forstått ordtaket "if we can't beat them, then join them".

    IPhone er fortsatt bra, men ikke lenger noe unikt eller stor wow faktor, sammenlignet med andre.

     

    Jeg trodde ordtaket dems var: "If we can't beat them, sue them!"

    • Liker 1
  3. Det virker som om noe har gått galt med testingen av Deus Ex: Mankind Divided. Om man ser på resultatene i andre nettsiders tester, har Radeon VII en kraftig ytelsesøkning i 1440p over RX Vega 64, mens i denne testen er Radeon VII 8% treigere.

     

    Guru3D: https://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=48005&admin=0a8fcaad6b03da6a6895d1ada2e171002a287bc1

     

    Techpowerup: https://tpucdn.com/reviews/AMD/Radeon_VII/images/deus-ex-mankind-divided_2560-1440.png

     

    Techgage: https://techgage.com/wp-content/uploads/2019/02/Deus-Ex-Mankind-Divided-1440p-AMD-Radeon-VII-Performance-680x451.png

     

    Ellers tenker jeg jo at når man er en uke og 2 driver-oppdateringer senere ute enn alle andre med testen, så kan det være at man burde ha testet om disse oppdateringene fikset noen av problemene man opplevde med kortet slik at man slipper å rapportere ting som ikke lenger stemmer.

     

    Skjønner at dere må teste det som dere har blitt sendt av produsent, og er enig i at det er klønete av AMD i dette tilfellet å sende dere en driverpakke med så mange problemer.

     

    Jeg hadde en del problemer med day 1 driverene til AMD, men nå som 19.2.2 kom ut, så har jeg faktisk ikke hatt noe problemer med kortet mitt.

  4.  

    Er ikke riktig at Radeon VII ikke vil ha strålesporing.

    AMD har sagt til investorene at strålesporing kommer med en driveroppdatering senere.

    Radeon VII kommer ikke til å støtte real-time raytracing i spill. De har heller ikke sagt til investorer at dette kommer.

     

    Det AMD har sagt er at de har hardware under utvikling som kommer til å støtte dette.

    Blir vel en form for strålesporing via DX12.

  5. @dasskoe Relativt sikker på at den ikke vil det. Jeg synes å erindre at den fungerte med tidligversjonen av Gear VR rundtom tida den kom, men etter den tid har det vel vært Note 4 som har vært fasiten av de to samtidige Notene dersom man skulle bedrive VR-aktiviteter. For tiden virker det som om Samsung i hovedsak oppgir kompatibilitet mot Galaxy S-modellene sine, selv om Note pleide å være en del av samme økosystem.

    Mange takk for svar. Så kjedelig. Når jeg endelig får tak i en skikkelig telefon som jeg gjerne ville ha testet vr med, så er det seff ikke en som passer.

     

    Vet du sånn tilfeldigvis om det er noen på markedet som kan passe, og som er av brukbar kvalitet?

  6. Skulle vel bare mangle at et så dyrt kamera, som er favorisert av så mange indy filmmakers, kan gi ut rent og ukomprimert HDMI signal.Hadde Canon bare vært litt bedre på oppdateringer, kundeservice og lytte til brukerne sine ville det vært mye greiere å være en Canon bruker. Men godt at det endelig skjedde noe.
    Er det noen av produsentene som lytter til brukerne sine?

     

    Nå var vel Canon EOS 7D utviklet sammen med brukerne.

×
×
  • Opprett ny...