Gå til innhold

CHaRTaH

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CHaRTaH

  1. Du mener Kjeller trafikkstasjon? Hadde oppkjøring der. Blir enten retning Oslo eller Lillestrøm sentrum og landeveier. Finnes noen veldig strenge sensorer der. :-(

     

    1. april er jo et bra dato. Hvis sensor sier etter kjøringen: Du strøk. Da kan du håpe i det lengste at det er en 1. april spøk.

     

    Ok, takk for svar. Men det er ikke på Kjeller, men Lillestrøm. Uansett, siden det er så tidlig som 08.00 håper jeg det blir landevei.

     

    Hehe, I know. Kan være aprilsnarr... Eller ikke.

  2. Krysser fingre og tær for Isabell ! Ville ho skal vinne ! Sammen med Sander . Tina er skikkelig ego og høy på pæra ,mer storkjefta,brøytende kvinnfolk skal man lete lenge etter! og Louis går bak ryggen på samtlige (er knapt nok ærlig mot seg selv). Isabell er nok ikke den skarpeste kniven (men det er vel neppe noen særlige skarpe der inne ), men hun er blid og glad,og tro mot sine :)

     

    Enig!

     

    Jeg vil at Isabell & Birger skal vinne ;)

  3. Kristian Rene kommer inn igjen.. Tina får viljen sin.. Noe som var like greit siden hadde Sander fått viljen sin hadde Isabell gått ut og Charlotta kommet inn.. .Patrik måtte pakke kofferten og forlate hotellet :)

     

    Jepp! Samtidig som Tina og Sander er i dødsriket, må de gjenværende på hotellet velge en gutt og en jente som de vil stå i fare. Jentene velger Patrik og guttene Isabell. Hvis Tina og Sander velger en gutt, må Patrik sjekke ut, og hvis det blir en jente må Isabell sjekke ut. Og som kjent, sjekker altså KriRe inn - og dermed må Patrik sjekke ut.

     

    Og videre får (etter avstemming) Remi, Isabell og Tina hver sine gudegave (som innebærer sitteplass på parsermonien) på Pandoras, mens Glenn velger selv å bli Loke.

     

    Og som vi vet, på torsdag skjer dette: Deltakerne får et brev om at det snart vil bli Ragnarok. De blir litt skremt. Noen utvalgte har fått en gudegave som de tror vil gi dem lykke. Blant gudene finnes det alltid en Loke, og Loke får beskjed om å kjempe på motsatt side av gudene. Oppdraget er å stjele en av gudegavene, og tildele gjenstanden til en av de andre – som vil få en fredning. Klarer de utvalgte å holde gudegavene sine i sikkerhet? Ikke bare en, men to gjester ryker under kveldens parseremoni.

     

    Hvem er de to som ryker? Av parseremonibildet ser vi hvertfall at en gutt (trolig Remi) og Isabell sitter på stolene.

  4. Det er nok Charlotta som ryker på tirsdag. Pia (som Idunn) freder to jenter; Isabell og trolig Louis (ettersom kun Tina og Charlotta vises på klippet). I preview'n for uke 13 ser vi også at det er Tina og Sander som får muligheten til å hente tilbake en faller kriger på onsdag. Dermed ryker Charlotta, ettersom det er de tre "dauingene" som skal avgjøre det. Har ingen tro på at det er Louis som ryker nå, Pia freder henne sikkert fordi hun og Isabell ser på Tina og Charlotta som de største konkurrentene.

     

    Onsdag 5. juni:

    En nervøs frokost avbrytes av et brev; vikingklanene på hotellet er i krig mot hverandre, hvem av de to mektigste motstanderne skal dra ut i slagmarken som Valkyrier og hente døde helter til Valhall? Deltakerne må utpeke en jente og en gutt, og de får muligheten til å hente tilbake en fallen kriger. Samtidig får resten av gjestene beskjed om at det kreves et offer blant dem. Det er tid for vikingblot; guttene bestemmer jentenes skjebne, og jentene guttenes.

  5. Isfront mellom Glenn og Louis for tiden:

    "- Jeg har ikke problemer med å fortelle hvem jeg liker og ikke, og Glenn har en oppførsel jeg ikke tolerer. Han er spydig, og drar meg ned i stedet for å bygge meg opp, sier Louis til Dagbladet.

     

    Glenn mener på sin side at det er ulike interesser og følelser som har ført til at paret ikke har kontakt i dag.

     

    - Det blir ofte vanskelig å opprettholde kontakten om den ene føler mer enn den andre, sier han."

     

    http://www.kjendis.no/2013/05/31/kjendis/paradise_hotel/reality-tv/tv3/tv_og_medier/27441638/

  6. Utav jentene vet jeg ikke, men virker som at Isabell ligger veldig lavt i terrenget. Nesten ingen FB-aktivitet, blogg, promotasjon eller noe slikt.

     

    Vel... http://isaabell.blogg.no/

     

    Dessuten figurerer hun ofte på både bloggen og Instagram kontoen til Glenn!!

     

    Uten Tina, KriRe, Magne osv, blir det ikke drama eller moro.

     

    Tina sjekker jo inn igjen på mandag!!

     

    Er enig, men han kommer nok ikke inn igjen med mindre finaleparene får mulighet til å skifte ut en person med en fra juryen (noe som skjedde i PH Danmark) Lite sannsynlig at det skjer :p Man er så langt ut i serien nå at tviler på det kommer inn noen nye/gamle personer, utenom vedkommede som kommer inn i neste uke. Tror forresten det kanskje er Magne som kommer inn i neste uke, ser hvertfall ut som han på slutten av torsdagens episode.

     

    Karim og Janni kommer tilbake i finaleuka visstnok, som par. Dessuten er det Tina, ikke Magne som sjekker inn på mandag. Ifølge TV3.no er det en jente, og da er det Tina ettersom Charlotta IGJEN sitter og griner.

     

    Deilig at han røyk :) Tror han følte at han dreiv med krigføring i Afganistan eller noe.

     

    HELT ENIG! ;)

  7. Dagene og ukene framover:

     

    Mandag 27. mai:

    Det er sykdomsuke på hotellet, og en pest herjer hotellet. Deltakerne får brev om at de skal møte smittekilden i loungen, hva betyr det? En tidligere deltaker kommer tilbake, og smitter en av gjestene. De flytter begge inn på Solo, som er sykestue denne uken. Gjensynsgleden er stor for spesielt en deltaker, mens andre gremmes over nok en gang å måtte hamle opp med fienden de trodde det var kvitt. Birger og Pia krangler på grunn av sjalusi på begge kanter, det kysses nemlig litt for heftig med andre under drikkelekene.

     

    Tirsdag 28. mai:

    Den smittede får brev om at en ny jente skal smittes. Hun smitter enda en, og det er fire jenter på Solo. Triana avslører hva pesten innebærer, og det viser seg at det kun er de syke som står i fare for å sjekke ut på torsdagen. Luis velger å gå til Isabell og spre hemmeligheter fra sin allianse for å komme på Isabell sin side. Lauretta sladrer til de andre, men får sladderen kastet rett i fjeset. Det er pest-fest med god stemning og mye klining.

     

    Onsdag 29. mai:

    Det er separat frokost mellom de syke på Solo og de friske på Panorama. De syke må velge pestens siste offer, og er enige om hvem offeret skal bli. De fem syke jentene drar på date, mens guttene koser seg på hotellet. Guttene må velge en lege og sykepleier. På date friskmeldes en av jentene, og helsepersonellet blant gutta velger å friskmelde enda en jente. De resterende pasientene kjenner febertoktene og dødsangsten herje.

     

    Torsdag 30. mai:

    Tre jenter er fremdeles syke av pest og står i fare i kveldens parseremoni. Deltagerne får inn ett brev: Det gjelder å holde seg frisk, for under kveldens parseremoni er det kun de syke jentene som står i fare for å forlate hotellet – de friske jentene er fredet i kveld. Det er mye taktikkprat og de friske jentene vil bruke muligheten til å bruke fredningen sin til å få ut en forhatt fiende. Guttene har imidlertid en annen plan og setter ned foten.

     

    Mandag 3. juni:

    Paradise-gjestene våkner opp til semifinaleuken i Paradise Hotel, og de finner ut at det er vikinguke. Ti deltakere skal bli til seks, og de er nødt til å kjempe en kamp som er guder verdig. Og kampen starter umiddelbart! I kveld er det skjebneseremoni, der tre av jentene skal komme som skjebnegudinner. De må velge hvem disse tre skal være, og sende dem til Solo for å se hva som venter. Sjokket er stort for deltakeren som må sjekke ut i kveld.

     

    Tirsdag 4. juni:

    Ragnarok nærmer seg, og deltakerne får brev om at de er invitert til epleseremoni der en av jentene må sjekke ut! En av jentene er utpekt som gudinnen Idunn, og hun får muligheten til å frede to av de andre jentene. Tre «dauinger» møter deltakerne, hvem er de? Det viser seg at de besitter makten til å bestemme over jentenes skjebne.

×
×
  • Opprett ny...