Gå til innhold

SilverSondre

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SilverSondre

  1. Hei

     

    Har en venn som lenge har brukt Windows 7, men etter en lang tid med bluescreen etter bluescreen har han gitt opp og gått over til det som skal fungere, nemlig Windows XP.

    Det meste har fungert sålangt, men det er en ting som ikke fungerer, Crossfire X. Han har to XFX HD 7970 som selvfølgelig er koblet sammen med hverandre med en Crossfire bro. Vi vet at det ikke er et hardware problem da Crossfire fungerte utmerket i både Windows 7 og 8.

     

    Er det slik at Crossfire ikke er støttet i Windows XP? Har installert nyeste stabile driver (13.4). I Catalyst Control Center får han ikke opp valget om å enable Crossfire. Det står ingenting om Crossfire i det hele tatt!

     

    Takker for alle svar på forhånd.

  2. Har en i5 2500K og 6790HD -- noen anbefalinger til oppgraderinger? Sikler etter å spille dette på Ultra i rom-jula så får vel nesten se når de nye skjermkorta kommer :D

     

    Du trenger nok ikke å oppgradere prossesoren da ytlesen på dagens i5 ikke er stort annerledes, men utifra informasjonen her så ville jeg anbefalt et nytt grafikkort. Tenker da på AMDs nyeste som yter litt ekstra i BF4.

  3. Hei

     

    Jeg lurte på om og isåfall når Samsung kommer med nye haswell laptoper.

     

    Jeg skal snart kjøpe ny laptop og skal ha Haswell (nei jeg er eingen fanboy, vil bare ha god batteritid og det nyeste).

     

    Har sett litt på Sony Vaio Pro og den så meget bra ut, men spørsmålet er altså om det er noen som vet når Samsung, Asus og alle de andre slipper sine Haswell Laptoper. Syntes det har tatt uendelig lang tid...

     

    Takk

  4. Hadde ikke amobil en app anbefaling for henholdsvis android og ios hvor de byttet om hver uke `(måned) ?
    I diskusjonen som fulgte etter forrige App-anbefalinger, så foreslo jeg at de kunne dele fremtidige artikler opp i tre deler. En del for iOS, en del for Android og en del for WP.Jeg fikk derimot kun svar fra artikkelforfatteren om at jeg hadde fått i meg "for mye av konspirasjons- og fanboypillene" mine fordi jeg skrev "det virker nesten som et hån mot Android-brukere, at den eneste som omtales for Android er anbefalt å styre unna." Og det etter at jeg poengterte at jeg både bruker iOS og Android...Det sier kanskje litt om at det ikke er veldig interessant å høre på brukerne her inne. Det er mer interessant å komme med personangrep og nedsettende kommentarer om de som til syvende og sist genererer inntektene og dermed lønnen deres.Men som sagt, denne gangen er det i hvert fall én anbefaling for Android... og tre for iOS.

     

    Og ingen til Wp8...

  5. Hei

     

    I dag kjøpte jeg meg en Nokia Lumia 620 etter at min gamle S2 måtte gi tapt for middelhavet. Jeg har lenge ønsklet å ha en mobil med WP8 og har endelig det, men det er problemer.

     

    Når jeg skal laste ned apper (alt fra Netflix til Facebook) så er jeg koblet til wifi og den begynner å laste ned appen, men kommer bare halveis før den stopper opp og og sier at den ikke kan koble til Store.

     

    Jeg er sikker på at jeg er koblet til wifi fordi vg.no og andre nettsider kommer opp. Er det bare Windows Store som har et problem (servere som er nede) eller er det noen instillinger som jeg må endre på for å få jævelskapen til å fungere?

     

    Takker for alle svar.

  6. Nå vet jeg ikke hvor mye penger du har til rådighet, men her er noen forslag i forskjellige størrelser som har descent batteritid og som kalrer å spille av film.

     

    13-14 tommer: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=763595 Rosa PC til jente med ok batteritid og HDMI.

    15 tommer: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=771790 Gode specs, ultrabook (tynnere og strømgjerrig prossesor) kan også spille enkle spill med denne.

     

    Problemet er at jeg ikke vet hvor mye penger du kan bruke og har derfor lagt meg på rundt 5000 kr.

×
×
  • Opprett ny...