Gå til innhold

Kalkunkrøll

Medlemmer
  • Innlegg

    465
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Kalkunkrøll

  1.  

    Du snakker på vegne av alle menn, altså?

     

     

    Greia er at en mann uansett bare har seksuelle interesser for en kvinne han knapt har blitt kjent med. Noen menn vil muligens ha et standpunkt om at seksuell interesse også korrelerer med tidsinvestering i jenta, men i prinsippet er det like kjærlighetsløst som å bare ville forsyne seg av henne en gang for så å stikke.

     

    Det er ikke kjærlighet at noen av prinsipielle grunne knytter seg til en jente for å få videre tilgang til sex, noe menn som vurderer å investere mer enn bare sex i kvinner de har kjent i knapp tid, gjør. De spiller bare med for å gjøre jenta til lags, og etterhvert som tiden går dabber det bare av. En mann som derimot ikke gjør annet enn det han føler for rundt en interessert jente, utviser bare ærlighet En ærlighet som gir en senere interesse fra han mye mer verdt og ekte, enn disse ridderne som bare spiller med så fort de har en anledning til å gjøre jenta medgjørlig.

  2.  

    Som du selv skriver, det der er ekstremt klumsete formulert. Du tar dessuten det jeg skrev helt ut av kontekst. Det jeg mener er at hun heller burde jobbe for noen som legger en viss innsats i henne også, enn å bruke tiden sin på en fyr som avlyser møtet siden han plutselig sitter på indisk restaurant. Det er jo innlysende at han ikke er interessert i henne, sett bort ifra som et potensielt ligg.

     

    Så han er ærlig, med andre ord. Det er innlysende at en mann ikke er interessert i noe annet enn sex med en kvinne han har kjent under en måned. Det er innlysende at en mann kun er interessert i sex med den dama han velger å sjekke opp. Derfor kan han nettopp være verdt å gi en sjanse, når han faktisk ikke player henne på dette tidspunktet, noe mange desperate menn ville ha gjort.

  3. Siden han plutselig satt på indisk restaurant, så kan du plutselig slutte å kontakte han. Med tanke på all jobben du gjør for at han skal like deg, så fortjener du noen som gir deg like mye tilbake.

     

    For noe tull. Du fortjener ikke et annet menneske bare fordi du gjør mye for å få det. Hun syns tydeligvis utseende og den svenske uttalen er verdt alt det strevet hun gjennomgår, men når hun verken er svensk og neppe har samme utseende heller, hvordan kan hun da mene at hun fortjener samme innsats tilbake som hun gir for det hun vil ha? Altså, klumsete formulert, men at hun prøver å kjøpe han med innsats gir henne ikke rett på samme innsats tilbake, da hun indirekte anerkjenner at det hun ser i han, er noe hun mangler selv, når hun prøver å få han ved ytterligere innsats enn seg selv.

  4.  

    Jaja...er man feig, så er man feig. :) Tør dem ikke stå fram, er det bare å overse dem. Tøffel er jeg uansett ikke, men liker å være grei mot jentene/damene. Er ikke værre enn det. :)

     

    Det er faktisk ganske lavmål. Menn som deg er ofte et stort problem for oss som faktisk omgås andre kvinner enn søstera og mora vår. Du ser kanskje ikke problemet, men du er med på å opprettholde de normene som holder deg som mann nede. Du har kanskje aldri giddet å tatt turen på byen og opplevd kvinner som sniker i køen, og du har neppe hatt guts nok til å faktisk be dem rykke bakover, eller flytte på dem fysisk om verbal beskjed ikke er nok, men vi menn som faktisk syns at folkeskikk også hører kvinner til, ser problemene med å ha sånne holdninger som deg. "Å like å være grei mot jentene".

     

    Tror du ærlig talt det gjør deg unik som mann på noen måte? Hør her, samtlige menn, meg inklusivt, "liker å være grei mot jentene". Det er helt instinktivt, og ikke unikt på noen måte for noen menn. Det gjør deg ikke til noen bedre mann enn noen annen, for du er langt i fra alene om å føle det sånn. Alle menn har interesser av å forsvare en individuell kvinne over en individuell mann, og det er opplagt hvorfor. Du får en konkurrent unna veien og stiller deg i tilsynelatende en fordelaktig posisjon for sex (noe du egentlig ikke gjør), men der menn som deg holder til diss instinktene og validitet søken til kvinner, så vokser noen av oss opp og syns at rettferdighet er viktigere enn validitet. Og når vi forsvarer en mann over en kvinne, eller går mot en kvinnes vilje, så er det alt annet enn våre instinktive behov vi beskytter. Vi ofrer det vi føler oss mest komfortabel med for å la rettferdighet seire. Så når du innbiller deg at "jeg liker å være grei mot kvinnene" er et ærverdig standpunkt, så er du egentlig bare den som ikke klarer å distansere deg fra dine egne emosjonelle interesser og behov, der andre menn føler akkurat det samme som deg, men vet å særbehandle enkelte ikke er riktig, fornuftig eller klokt på noen måte. Og det gjelder spesielt for kvinner, som er så godt vant til særbehandling fra menn at de innbiller seg at menn som er selektive med kvinner de omgås eller stiller krav til dem, er misogyne.

    • Liker 3
  5. Så på grunn av det du har skrevet, er DET det eneste grunnlaget du har for å ha det synet du har? Da er alle damer slik liksom? Hehe...jaja.... :p

    Dine angrep mot disse damene er vel like flåsete og pinlige. ;)

     

    Dette blir mitt siste innlegg til deg, siden du åpenbart er en klovn, eller veldig ung. Jeg begrunnet ikke hvorfor jeg så på damer som jeg gjør. Jeg forklarte deg hvorfor argumentet ditt var uinteressant, da statistikken er mot deg. Fortsatt svarte du ikke på hvorfor det er galt å gå for sex med kvinner.

    • Liker 2
  6.  

    Det er jo åpenbart at han ønsker å provosere for å få en reaksjon. Det skjønner vel du også? Og reaksjonen han ønsker, får han jo. Jeg vil påstå at det synet han har i slike tråder som dette, ikke er normalt. Jeg (med mange fler) begynner jo å tenke...."hva har skjedd med stakkaren her i livet" som har et slikt syn på damer, forhold, sex osv. Han har jo til og med fått flere tråder stengt pga dette.

     

     

     

     

     

    Jeg har vel kun fått en eneste tråd stengt, der en av trådens mest aktive også var tilknyttet moderator som stengte den.

     

    La oss for eksempelets skyld si at denne stakkaren har vært utsatt for et katastrofalt utfall med en kvinne, som kostet han både unger og hjem, mens han drukner i gjeld. La oss si at han også fant statistikk som tydet på at ca 60 prosent av alle andre menn som forpliktet seg til disse kvinnene var utsatt for det samme. La oss si at du har 3-4 mislykkede forhold bak deg, og et foreløpig fungerende ett. La oss se på statistikken å se hvem som initierer bruddene i forholdene. La oss si at det er ca 80 % kvinner som gjør dette. La oss si at 90% kvinner elsket titanic og syntes det mest romantiske med filmen var at han døde for henne. Når man begynner å legge sammen tallene, så ser man hvordan det annet kjønn forholder seg til menn. Vi er og blir en ressurs eller et hinder for dem, og intet mer. De er likegyldig til menn så lenge de enten ikke et øyeblikks opphisselse eller drar fordeler fra mennene rundt dem, også fort dette ender, så skal jeg love deg at du får se et helt annet ansikt fra henne. For uansett om jeg var det du antok at jeg var, så har jeg statistikken på min side, og det forandrer ikke på det faktumet at menn vil fortsette å bli utsatt for akkurat det samme du eventuelt mistenker at jeg har blitt, så ikke tro at de flåsete angrepene dine har noen påvirkningskraft annet enn å få deg til å se rimelig dum og uviten ut, på grensen til det pinlige. Det eneste man kan oppsummere innlegget dine i denne tråden er "han virker ikke interessert. Han er en drittsekk. Mange menn er drittsekker. Jeg er ikke sånn a. " bla bla med en tidvis variasjon av "du er faen ikke god"

     

    Jeg må også legge til at tallene bare er grove estimater. Jeg kjenner ikke den ekte statistikken, men jeg vet den heller mer mot mine estimater enn det motsatte, Jeg har heller ingen unger som jeg er klar over, så det var bare et eksempel. Men jeg og andre menn bør leve etter disse reglene så langt det lar seg gjøre, for om synet mitt på kvinner og forhold ikke er normalt, så er det likevel realistisk,og du har fortsatt ikke produsert et eneste argument for hvorfor det er galt å i utgangspunktet bare gå for sex med kvinner? Fordi mora di ikke liker det, eller hva er det? Hva har du å tape på å bare gå for sex med kvinner. Hva har jeg å tape? Det må jo være kvinnens oppgave å gjøre seg interessant nok for noe mer enn sex, og ikke ved å gjøre sex så uoppnåelig at noen stakkarer ofrer seg for å få det.

    • Liker 3
  7. Hvis man skulle gå å pule alle som er attraktive, fikk man ikke gjort mye annet.

     

    Oh really? Det er ikke akkurat som om gatene renner ned av fristende kvinner i dette landet, så det er ganske langt mellom de man gidder å se to ganger på, selv om mange av dem desperat prøver å gjøre seg attraktive ved å blotte hud og feste på seg extensions for å prøve å unngå å fremstå som kjerringaktig.

     

    Men skulle man likevel sikle på alt som har mus, så er det jo nettopp det å gå å ligge med dem som er det mest gunstige. Hvis du sitter gjerdet og avstandsbeundrer kvinner så er sjansen stor for at du etterhvert maler henne i et kunstig attraktivt bilde, der du faktisk er blitt svak for henne, og dermed er rimelig redusert for å få til noe med henne. Du dyrker ubevisst ei jente du kunne høvla over om du smidde mens jernet var varmt, pga hun på det tidspunktet var ubetydelig og enkel å prate med, mens du lar henne vokse på deg over tid og du faktisk får følelser for henne (om dere omgås fast) som gjør en hver tilnærming fra din egen side mye mer riski og anspent enn det hadde behøvd å vært. Selvsagt gjelder det å pule de jentene du finner attrakive, for de blir gjerne uattraktive etter at du har sett dem være mottager for alt du har lyst til å gjøre med dem, og du går tilfreds og fornøyd videre med livet ditt, istedet for å frustrert undre deg over hvordan du skal få henne, etter at du har klart å utvikle følelser for henne.

     

    Det er helt misforstått det at menn liksom skal gå rundt å tenke på forhold og forpliktelser når vi biologisk har mye større gevinst av å være fri. Du har rett og slett latt deg hjernevaske av feminiserte holdninger som ikke er der for å gavne deg, men kvinner, så å arrogant uttale seg som deg blir bare latterlig komisk underholdning som jeg tenker på å parodiere neste gang utvalget av attraktive kvinnfolk er pinlig labert.

    • Liker 3
  8.  

    Tror du alt dreier seg om "tøm og røm"?

     

     

     

    Å være seksuelt attraktiv betyr vel ikke at menn (eller guttunger som deg) bare skal feie over henne av den grunn?

     

     

     

    Kjenner du henne SÅ godt? Wow.....

    Hun kniper igjen for å få seg noe (få seg noe på kvinnemåten), hun strør om seg med dårlige engelske uttrykk og oppfører seg utidig mot samtlige som ikke sier det hun vil høre.

     

    Ærlig talt, slutt og strø om deg med stempler på andre som hadde passet bedre for deg selv. Å gå for sex er vel helt legitimt, eller har du et problem med at andre puler på det du kanskje kan tenke deg å investere i senere?

     

    Har aldri hørt noe så dumt før i hele mitt liv. At noen er fysisk attraktive betyr vel nettopp det at du bør gå for å få pult dem om sjansen byr seg. De aller fleste jenter pleier nemlig å like å bli pult, selv om mange av dem går for menn de har null seksuell interesse for fordi de sikler mer på trygghet, beskyttelse, komfor og sikkerhet, som selvfølgelig gir menn en del misforståtte holdninger til kvinner og hvordan menn uten issues ser på dem.

    • Liker 6
  9.  

    Hvordan lure han mener du? Ved å ville gå inn i et forhold med han? Ved å se an tingene litt for å finne ut av hvilke hensikter han faktisk har? Hvis fyren kun er ute etter sex så er det vel strengt tatt han som (prøver å) lure henne.

     

    Åja, så hvis en mann finner en kvinne attraktiv, så skylder han henne altså mer enn bare sex? Å være seksuelt attraktiv er med andre ord en valuta kvinner har altså som er mye mer verdt, selv når de bare bruker den til å manipulere for å få viljen sin? Nå virker det ikke akkurat som om ts har en vinnende personlighet heller, men det er likevel han som utnytter om han ikke skulle være interessert i annet enn sex altså?

    • Liker 2
  10. For å gi deg et litt mer langsiktig råd, så kutter du ut han kompisen der med det samme. Han er en ridder, helt ute av stand til å ta kvinner for det de er, og han har allerede, uten å eie, eller bo for seg selv, latt en kvinne flytte inn, uavhengig av hvordan det går ut over dere eller han. Man lar aldri kvinner flytte inn, fordi om de har lyst til å bli, så er det fordi det er bedre enn hva de selv har, og naturlig vil de være rundt det. Hun er bare godt i gang med markeringsprossessen, noe hun kommer til å lykkes med, med mindre dere med en ryggrad får stoppet henne. Bli ikke overrasket om hun igler seg innpå en av dere, om dere viser tegn til svakhet, om han mot alle odds skulle få ryggrad nok til å vise kvinset hvor skapet skal stå, for hun gjør ikke dette fordi hun er emosjonelt ustabileller dum. Hun gjør det fordi hun er en kvinne på jakt etter et hjem, og resten av oppførselen hennes er bevisst eller ubevisst manipulering.

     

    Du bør kutte ut kompisen din fordi sånne menn bare drar deg ned. Alle vet hvor oppmerksomhetssyke og krevende kvinner er, selv om de bare er venn av venn, og menn som spiller på lag med dem, vil alltid tillate kvinner å ture frem som de vil, der det ikke finnes mulighet for fredfull konfliktløsning og en 50-50 løsning. Dette er bare begynnelsen, og omgås du sånne menn, vil du også måtte finne deg i sånne kvinner, vis behov går på bekostning av alle andres.

     

    Omgås kun menn du merker har en egen vilje og på ingen måte er særlig fascinert over kvinner annet enn hva de har mellom beina. Disse mennene vil sjeldent tillate kvinner innpass og innflytelse i sin omgangskrets. Skal du ha kvinnelige venner og bekjentskap, så forsikre deg om at disse er av den enkle overfladiske sorten som ikke har noen store behov for dybde eller nærhet fra mennene de omgås, eller at de allerede har dette fra andre menn som står utenfor din egen omgangskrets, så det ikke kan ramme deg på noen måte.

     

    Det er like greit å innse hva dette handler om først som sist. Ikke det at kjæresten til kompisen din er plagsom, men at kompisen din er det svake leddet i omgangskretsen din, som kvinner kan utnytte i en så høy grad at det også går utover alle andre. Jeg har kvittet meg med sånne kompiser selv, og du verden så mye enklere livet ble etter det. Det er mange feller der ute for å flå menn, men det går an å manøvrere unna om du lærer deg hvilke menn som er verdt å assosiere seg med og hvilke man skal holde seg unna. Kvinner er en selvfølgelighet å unngå for annet enn sex eller useriøse, overfaldiske vennskap i en flørten tone.

    • Liker 6
  11. Og dere søpler ned hele tråden hennes med alt dette kalkunkrøll-tøvet deres.

     

    Mine svar har vært en meget sollid fasit på spørsmålene hennes, noe ridderne selvsagt ikke ha noe av. Frastøter hun seg kjekkasene kan det jo henne at hun til slutt må ta til takke med noen av deres kravløse kaliber, vet du, samtidig som hun holder seg ren, dydig og ubrukt. Nei, du søpler ned tråden med intet annet enn substansløst gnål, og ts gjentar bare gnålet sitt pga oppmuntring fra de som taler henne etter ræva.

  12. Så fra nå av når du sier "ingen menn" og "menn" generelt i setninger, da mener du kun deg selv og de som deg? Ikke menn generelt ellers? Som for eksempel den påstanden jeg satte i fet skrift?

     

     

     

    Jeg skiller på menn og riddere ja. Men det gjør du også, ubevisst. Greit nok at det kommer karer inn her som er store i kjeften og hevder at det de er alt en kvinne drømmer om. Ikke sexinteressert, ikke overfladisk, bare interessert i sinnet hennes og hva hun har på hjertet, men sannheten er nok at disse mennene mest sannsynlig er de mennene du og andre ikke ville sett to ganger på. For de er enten mediokere selv, eller rett og slett litt smått dum, som ikke forstår det at forhold ikke varer evig. Ingen forhold gjør det. De eneste parene som holder ut er de parene som er likegyldig til sivilstatusen, og det blir bare for dumt at du, som er på det mest initiativrike kjønnsgruppen hva det å dumpe partner angår, skal hevde at forhold varer og er verdt å ta vare på. Det er ikke realiteten.

  13. Det tok han en dag å svare sist gang. Hvorfor regner du med at han skal svare raskere nå`? Slutt å analyser, hør på hva jeg har sagt og smør deg med tålmodighet. Ja, du fucka opp på første date da du avviste han. Slutt å hør på riddere som at desperasjonen deres er noe alle andre menn lider av.


    Hun på førstepost hintet jo til at det var forhold hun ville ha. Du argumenterte med at forhold ikke er vits, blandt annet fordi man "går lei" av skjønnheten/utseendet. Jeg ville da kommentere først og fremst at det gjelder begge kjønn, men også argumenterte imot det du sa ved å si hva jeg har opplevd, og hva jeg mener og tror. Jeg tviler forøvrig ikke et sekund på at du, og de som deg, ikke ønsker et forpliktende forhold. Noe som er både vel og godt.

     

    Vi snakker om menn her. Jeg regner med ts allerede vet hva hun selv vil. Til Resten: spar meg.

    • Liker 2
  14. Det finnes mange seriøse typer som er ute etter noe mer enn bare sex. Menn kalles det. ;) Lenge til du er der, skjønner jeg.

     

    Hehe, er det det man kaller seg ja, når pondusen er så fremdyrka at man må krype for å få seg noe. Det blir ikke noe mer mandig over det å underkaste seg å være en annens gruppes lille bitch ved å definere det som en del av det å være en mann. Individer (merk, individer) av verdighet fnyser av det der.

     

     

     

    Det føles litt som det blir antatt at TS ikke er fin og at denne daten er skikelig fin. For alt vi vet er TS skikkelig lekker også og ei jente som daten virkelig vil ha og uansett, så kan det hende at hun er sjarmerende og har andre kvaliteter som bidrar til hennes appell.

     

     

     

    Hva med å slutte å bare anta at folk legger noe annet i det de skriver enn det de faktisk gjør. Jeg antar ingenting om ts, jeg bryr meg ikke nevneverdig, men hun er sikkert fin å se på hun. Men nå vil ingen mann med alternativer synes at det å ha et fint utseende være nok til å investere et forhold i, ganske enkelt fordi han kan få sex fra andre jenter og variere mye mer. Hun må tilby noe av kvalitet, helst da god sex. For å satse på personlighet når du er jente, er feilslått uansett, da menn og kvinner er så grunnleggende forskjellig, at sosial omgang med kvinner aldri kan erstatte ekte vennskap og god sosial omgang med menn, som tenker på samme måte og som forstår hva du snakker om. Kvinner ser på menn som tilgang til ressurser, dette går ikke å benekte, og de er ute etter å leve en trygg, komfortabel og gjerne luksuriøs tilværelse på hans regning, mens de aller fleste menn er ute etter å ha det gøy i livet. Det blir selvsagt konflikt av sånt, sa om hun innbiller seg at hun skal håve inn en fyr som kan få hvem han vil, ved å sexnekte, så kan hun like gjerne spare både han og seg selv for bryet.

    • Liker 2
  15.  

    Er ikke alle som er ute etter sex med en gang vettu. ;) Hvis en fyr VIRKELIG er interessert i dama, har han ikke noe problem med å vente på sex. Gir han opp, vet man jo hva han KUN er ute etter. Med andre...en fyr som man ikke samler på og som ikke er verdt en dritt. ;)

     

    Hvem i all verden, som ikke er en overfladisk, overkåt tufs, er interessert i en dame de har kjent noen dager/uker? Selvfølgelig er han i utgangspunktet bare ute etter sex, men det er hennes oppgave gjør den så bra at hun er verdt å bli videre kjent med.

    • Liker 3
  16.  

    Møt ham og se an litt hva han gjør. Men som du sier..ikke la ham bruke deg. Mange....f.eks som Kalkunkrølle tydeligvis...er bruk og kast-fyr, og ikke noe å spare på.

    Og én ting til...ikke hør på Kalkunkrølle. Han er troll og kvinnehater, og har et syn på damer som skulle vært straffet med livstids slavearbeid, i tillegg til amputert snopp. ;)

     

    Haha, fyren har jo alt fått en god smakebit av henne, og han legger opp til flere filmkvelder og kos, men hun er plutselig blitt brukt om hun oppgir det hun har mellom beina? Av oss to så er det vel du som anerkjenner henne som et objekt som kan brukes. Jeg bare ber henne om å by litt på seg selv og være mer oppfinnsom enn å foreslå en kaffe som hun er en gammel tante.

    • Liker 7
  17. Den interessen og "skjønnheten blir en vane" som du snakker om gjelder jo begge kjønn, Krøllen. Hvis man er oppriktig glad i partneren sin, og har det suverent med hverandre -- så holder man sammen også, det kommer jo alt an på om man vil være sammen med personen i utgangspunktet, eller ikke. Om man går inn med en innstilling om at man bare kommer til å bli lei av utseendet til personen det er snakk om uansett, så er det klart at det ikke blir noe som utvikles til noe bra. Det er forøvrig også ekstremt overfladisk, og jeg håper ikke noen over 20 år setter utseendet som hovedgrunnlag for et forhold.

     

    Det var heller ingen som sa noe om et forhold her. Ingen menn med alternativer går for forhold, men er dama noe å samle på så kan det utvikle seg. Ingen i min omgangskrets er under 20 og samtlige av oss verdsetter utseende over noe annet når det kommer til kvinner. For over tid så vil uansett det menn har lyst til å gjøre (game, guttetur, trene, stå på vannski mm) gå på bekostning av damas happynes, noe hun også kommer til å gi uttrykk for, og det vil igjen forsure tilværelsen for mannen. Det er faktisk bare menn som ikke har tenkt gjennom dette med forhold til kvinner som faktisk kan verdsette noe mer enn et pent utseende og god sex, og det frustrer meg at dere ikke har forståelse for akkurat det.

    • Liker 1
  18. Han er ikke deg, Kalkunkrøll ;) - ikke sikkert noe er ødelagt. Du har gjort det klart at du kun er interessert i ligg og ikke forhold, så da er det klart du hadde følt det ble ødelagt ved et nei.

     

    Hvem vet hva neste filmkveld leder til og han sa at han ville bli bedre kjent, samt foreslo filmkveld. Er ikke slik at hun bare skal legge seg tilbake mens han tar for seg. De er to om det og de fleste guttet ønsker oppegående jenter. Er vel kulest å være sammen med ei som kan tenke selv? Regner ikke med at du tar stilling til det da det er uaktuelt for deg.

     

    Du lever livet ditt som du vil og koser deg sikkert godt slik, men du kan ikke måle alle opp mot dine ønsker og ambisjoner. Alle er ikke som deg og jenter er mer enn pulbare eller ikke pulbare.

     

     

     

    Poenget er at når man er i en datingfase, så skal man vise hva man har å by på å gjøre seg selv attraktiv. Å ikke få nok av å slenge tryne sitt opp i nesa på den andre i de minst underholdende settinger bidrar ikke akkurat til økt grad av fruktbart pulemateriale, og vi snakker vel om en rimelig sprek mann her som har nok av sexsult å mette ennå, før høydepunktene i livet hans blir at dama reiser vekk på venninnekvelder og han kan få litt etterlengtet fred for en gang skyld. Så når vi menn finner en ny dame, så vet vi at hun bare har så og så langt levetid før skjønnhetene hennes blir vane og lite interessant og da bare man ikke som den kvinnelige part fremskynde det ved og rett og slett være kjedelig og klengete på samme tid.

     

    Men for all del, dere må gjerne være politisk korrekte å ende opp med å sutre over hvor mange drittsekker det er der ute.

    • Liker 8
  19.  

    Haha, kalkunkrøll... innleggene dine... vet ikke helt hva jeg skal svare til det du nettopp skrev men, posten min gir kanskje et litt feil inntrykk av meg. :) Jeg er ganske laidback, og har ikke noe bitchy holdning. Og jeg har heller ikke mast på ham i det hele tatt.

     

    Jeg sa klart i fra på første "date" (hater det ordet) at jeg ikke følte for å ha sex da han muligens prøvde seg, og han tok det med et smil, så fortsatte vi å kose.. det bør vel være et lite bra tegn i hvert fall... får se hva jeg gjør..

     

    TS

     

    Anonymous poster hash: fba10...e45

     

     

    Haha. Han smilte da du avviste han da du antok at han ville ha sex på første date! Bra du slår på stortromma da og hører om han vil spandere kaffe på deg, i stedet for filmkveld som han foreslo, med et sånt tilsynelatende sterkt signal om hvor høyt du er begjært etter en sånn oppvisning av kurtiserende smooth talk fra deg.. Kan virkelig se for meg at han holder tilbake de lystebetonte utbruddene over hvor lovende det her virker.

     

    Bra du ikke er en bitch, men laidback da, men etter å ha blitt avvist sånn, så er det kjedelig å få neste forsøk spolert av at du kommer han i forkjøpet med noe som virker som et enda mindre forhåpningsfullt enn den første mislykka daten. Skjønner ikke hvorfor du ikke kan la han få ordne dette selv uten mer innblanding fra deg.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...