Gå til innhold

Cantante

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cantante

  1. Rar ting å innrømme, men jeg gjør faktisk det. Før skjønte jeg ikke hvorfor, men det har gått opp for meg mer og mer: jeg lever i et samfunn helt blottet for verdier og personlighet. Det er ingen mening med tilværerelsen lengre, annet enn å ha det mest muligi moro. Til og med damene her, er så dumme at jeg klarer ikke å bli tiltrukket - ikke engang ville å ha sex med de. Og det er så jævla deprimerende å se på all søppelmaten folk spiser, alt mulig rart som er pakket inn i plastikk og papp i butikkene ... Blir syk av dette! Flere som opplever det sånn?

  2. Heisann, jeg ønsker å leve litt enklere heretter og så tenkte jeg kanskje det kunne vært fint å bo i Italia, men jeg ser etter noe bestemt ... Mye av dagens hoteller, hybeler osv. har jo ganske høy standard eller er ganske kjedelig interiørmessig, gjerne litt for stort også; jeg vil bare ha et enkelt rom, dvs. 15-20 kvm. med bare en seng og med et badekar med havutsikt - that`s it. Men rommet må være litt slitt og ha sjarm, gjerne i et eldre mursteinsbygg. Jeg vil ikke ha TV, kjøleskap, Internett - ikke klesskap heller for den saks skyld, vil bare ha klærne på en stol og så ha muligheten til å vaske de for hånd om det ikke er vaskemaskin der.

     

    Der vil jeg bo, spise enkel mat og slappe av med stearinlys og litt rødvin om kvelden. Like ved er det selvsagt ha en koselig kafè hvor de lager god espresso, gjerne også et pizzabakeri like ved. Hvor kan man finne noe sånt i Italia?

  3. Har spilt gitar i noen år og kjenner jeg begynner å bli lei. Spikeren i kisten var når jeg nettopp ble "buet" ut på en fest og erstattet av en ukrainer... For min del virker det som folk aldri blir fornøyde. Folk ber feks om Stairway To Heaven og blir sure når jeg bare kan de første to minuttene.

     

    Det jeg lurer på om noen av dere har vært i samme situasjon (gått lei av gitar) og hva evt løsningen din var?

     

    Du må finne din egen stil, i tillegg til å slutte å sammenligne deg med andre. Alle har en visst potensiale, det er din jobb som musiker å finne det. Hva andre gjør, har gjort eller vil gjøre, er irrelevant, for du skal bare gjøre DITT beste.

  4. Det er en annen diskusjon :)

     

    Har alt å si syns jeg da, for verden trenger flere

    "Enhver situasjon"... Saken er at dem så store handicap som det vi diskuterer her er livet så redusert at dem det gjelder er utelukket fra svært mange situasjoner som friske mennesker kan oppleve. Ønsker du andre så vondt at du lar dem bli født inn i et liv med et psykisk handicap? Eller et fysisk?

     

    Diskuterte dette i all evighet i den forrige tråden og mitt standpunkt er uendret: Hadde jeg selv vært kommende foreldre og visst at fosteret hadde Downs syndrom (eller et annet handicap et er mulig å oppdage) hadde jeg forlangt at dama tok abort. Om hun fortsatt ville føde barnet så hadde jeg gått fra henne rett og slett fordi jeg nekter å ta ansvaret for at andre folk skal fødes inn i et slikt liv! Derfor og dermed basta!

     

    Tror ikke du forstår poenget mitt, det er ikke bare individet selv som lærer mye, men det er også alle vi andre - og det gjør at vi som helhet blir bedre. En med downs har problemer i hovedsak på grunn av at vi andre ikke legger opp til ting deretter. Jeg er 28 år selv og har vel aldri vært lykkelig engang, vært nær ved å ta livet mitt flere ganger osv., men ønsker jeg at jeg aldri ble født likevel? Nei, jeg har lært så mye - de rundt meg også. Alt tjener en større hensikt, det er bare ikke så lett å se det.

  5. Å ikke leve i det hele tatt! Hva med deg?

     

    Det gjelder for øvrig ikke bare Downs syndrom. Hver gang jeg ser noen i rullestol feks. tenker jeg at jeg ikke hadde sett poenget med å leve dersom jeg måtte sitte i rullestol selv. Og det gjelder en god del andre ting også.

     

    Men det er en del av livet, å gjøre det beste ut av enhver situasjon. Det er det man lærer mest av også.

  6. Du har potensial i stemmen din, du synger ganske reint. Jeg kunne personlig tenkt meg litt mer råhet i måten du synger på, men jeg skjønner at man gjerne holder litt igjen når man sitter hjemme og synger, og det er jo også kanskje en litt sår sang for deg.

     

    Jeg synes det er bra gjort til å være det første du har lagd.

     

    Når det gjelder å starte band, så er det en helt annen situasjon enn å være singer/songwriter. Plutselig må du forholde deg til flere personligheter og meninger som kanskje går på tvers av det hadde sett for deg. Et band er også veldig avhengig av å ha et sentralt kreativt element som styrer skuta. Hvis ikke det er minimum én i bandet som produserer ny musikk jevnlig, stagnerer det fort (med mindre det er snakk om et band som skal spille coverlåter da, selvsagt).

     

    I første omgang ville jeg fokusert på å skrive egne låter, så kan du jo se om det blir noe ordentlig fart på den kreative biten.

     

    Stå på!

     

    naaw hadde du vært jente nå, så skulle du fått et kyss, tusen takk! Mnja mer råhet, skal se på saken.

     

    Ja, band er vel nærmest håpløst å få til tror jeg, og enda verre å opprettholde, men jeg ser liksom ikke for meg å sitte alene heller og bare synge og spille.. kanskje jeg bare å venne meg til tanken. Jepp, får begynne å skrive låter for alvor :thumbup:

  7. aner ikke. dersom du ønsker kommersiell bør du lage musikk som appellerer til publikum. nå vet ikke jeg om det er større sjanse for suksess i norge sammenlignet til de andre landene.

     

    det kommer an på hva du vil med musikken din og hvilken forhold du har til musikk sånn generelt

     

    Jeg vil bare glede folk, men på en mer stilfull måte enn f.eks. D.D.E. Problemstillingen er mest den om hvorvidt jeg bør gjøre det her til lands eller ikke, for nordmenn er jo ikke akkurat så, skal si, følsomme og varme - dte er vel mer penger, billig øl og status som appellerer i den gården.

     

    du vet faktisk ikke hvordan folk flest er og når du sier musikken er for glede skjønner jeg ikke hvorfor du vil vite hvilket land du burde satse på ,

     

    Fordi jeg er redd for å kaste bort tid bare, det er ikke sikkert min type musikk passer til nordmenn i utgangspunktet.

×
×
  • Opprett ny...