Gå til innhold

pekster

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pekster

  1. ALTSÅ, dialekt er IKKE ett skrift-språk. Man skriver IKKE dialekt, det er en direkte u-ting. Dessuten er det mye lettere for alle å lese vanlig norsk bokmål.

    Da slipper folk å irritere seg over at enkelte ikke engang GIDDER å prøve og skrive norsk.

  2. Jeg hadde 2 256 mb sd-ram brikker (pc - 133). I den gamle pentium 2 maskina ble begge oppfattet som 128 mb brikker, men nå har de fått seg ett nytt hovedkort, og da teller de fort vekk som 256 mb. Tipper det er hovedkortet ditt som ikke støtter større rambrikker enn 128 mb. :)

  3. har NGT selv jeg, prøvde meg på en bestilling i fjor sommer, men det gikk greit i dass, gadd ikke vente mer etter 10 uker med ISDN. Men, nå i høst, som jeg flyttet for meg selv, så sendte jeg inn en bestilling. og vips, halvannen uke etter, så hadde jeg Charlie i min nye leilighet. Var mildt sagt sjokkert. Siden, så har det funka greit, mista nett 2 eller 3 ganger på 3 måneder. Og det er jo levbart.

    MEN, et aber er det. Her forrige dagen,så syns jeg plutslig nedlastinger gikk tregere enn normalt, og når jeg sjekka modemet, så sto det at jeg var koblet opp med 1056/384!? Sendte en mail til NGT og hørte hva dette var for noe, men har ikke fått noe svar enda.... Lurer på hva det er?

  4. Kan ikke noen med XP2500 spille inn litt her? Selv kjører jeg min XP2500+ på 2100 mhz med Boxed kjøleren. Og hvis jeg ikke husker helt feil, så er XP3000 2167 mhz orginalt. Jeg har ingen problemer med å kjøre min 2500 på 2,2 ghz med boxed kjøler, og ha CPU temp under 62 grader på max load. Men nå fyres det godt i disse kalde stunder, så jeg klokket litt ned igjen :-)

  5. Jeg har nesten et garantert svar til deg på at det er PSU. Har vært borti så mange andre som har hatt samme problemet med Q-tec psuène.

    Test i det minste med et annet PSU, jeg bytta selv fra mitt q-tec for 3-4 mnd. siden, og det løste et helt tilsvarende problem til det du beskriver her. :)

×
×
  • Opprett ny...