Gå til innhold

FortviletJente!

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FortviletJente!

  1. Naboen min er en makt syk drittsekk. Som ikke bryr seg om noen andre enn seg selv, å snakke med han er ikke en mulighet. Han har fått hørt det fra min søster og bestefar. Men han bryr seg ikke.

    Den er ikke nedgravd og kan ikke bli det! For da blir det et stort hull som unger lett kan falle i, og drukne i bæsj.

    I bunn å grunn, så er det egentlig ikke gjort på en lovlig måte, han søkte ikke til kommunen om å få sette den opp, og sendte ikke ut nabovarsel! Han sendte ut nabovarsel et halvt år sener (det brevet min far underskrev). Men om han har søkt til kommunen enda vet jeg ikke om han har gjort.

  2. Hei!

    Visste ikke helt hvilken tråd som jeg skulle bruke, så satser på at dette ble rett! :)

     

    Først og fremst må jeg forklare hvordan min far er. Han er dumsnill, og klarer sjeldent og si nei. I 2010 ble min far eier for eiendommen vi og min bestefar bor på.

     

    I 2012 ble det satt opp en skitkumme, noen få meter fra vår hage (som er min bestefars stolthet). Jeg og bestefar reagerte i sjokk, og skjønte ikke noe av hva som skjedde. Dette kunne vel ikke være lov?

    Men vår kjære (ikkesåfult) nabo, hadde kommet til min far på jobben. Og spurt han muntlig om han fikk lov til å sette den opp, min far fikk ingen betenkningstid, og så dumsnill som han er, så sa han ja.

    Etter at den var satt opp. Uten at han hadde søkt til kommunen om det eller noe. Så kom han nok engang til min far på jobben, og ba han skrive under arket der det sto han fikk lov til å sette den opp. Dette ba han min far om fremfor alle personene han jobber med. Der ville han egentlig ikke skrive under, men med tanke på at alle så på han, og hva naboen sa, så gjorde han det.

    Om min nabo nå har søkt om å få sette den opp, vet jeg ikke.

     

    Min bestefar som nå er 84 år, sitter og er fortvilet. Hans store stolthet er ødelagt. Utsikten fra verandaen vår, som engang var så fin. Er nå preget av en sterk stank, og ikke særlig fin utsikt.

     

    Det jeg lurer på er om noen vet av en måte jeg kan få gått i mot min nabo, og få fjernet denne kummen? HJELP!

     

     

    Hilsen fortvilet jente.

×
×
  • Opprett ny...