Gå til innhold

nyskjerrigarne

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nyskjerrigarne

  1. Og hvordan, tror du, at noen du liksom "bare" har chattet med kan overvåke mobilen din?

    Dette har skjedd 4 ganger nå på tre dager: Jeg har gjort klart et innlegg til min Instagramside, altså et bilde som nå ligger på min kamerarull uten at jeg har delt det med noen eller lagt ut på nettet. Så hendholdsvis 6 timer, 1 time, 4 timer og 2,5 timer etterpå har vedkomne jeg snakker ut lagt det ut sin på Instagram.

     

    Jeg vet det må høres helt sprøtt ut for dere, men det er det også for meg. Jeg forstår ingenting hvordan det skjer, men det er helt umulig tilfeldig.

  2. Har du installert apper som ikke er fra apple, altså fra en nettside?

    Er mobilen din satt opp slik at man ikke trenger å skrive et passord/pin for å åpne den og har du i tillegg latt den ligge slik at uvedkommende kan ha hatt tilgang til den.

     

    Hvis du med sikkerhet kan svare ja på minst en av disse så er det en mulighet for at mobilen din kan bli fjernovervåket.

     

    Å sette telefonen tilbake til fabrikk innstilling vil nok løse dette. 

    Nei og Nei. Kan legge til at vedkomne som overvåker meg har en klar intensjon, og det er ikke tilfeldig. Han ikke vært i kontakt med vedkomne fysisk.

  3. Noe har vel tilgang til din icloud. Hvis du synkroniserer bilder med icloud, så vil den personen ha tilgang til alt.

     

    Bare bytt icloud/apple id passord.

    Jeg har aktivert slik at hver gang noen logger på min Apple-ID må det verifiseres. Altså det kommer opp en pop-up på tlf min hvor det står "Noen prøve rå logge inn i nærheten av Oslo" så må jeg trykke godkjenn og skrive inn verifiseringskoden for å logge inn. Det er da mulig at de overvåker meg gjennom iCloud, men jeg kan ikke bare bytte passord og tro det var grunnen uten å være helt sikker. 

  4. Jeg er helt sikker på at noen overvåker mobilen min, jeg kan nesten bevise det. Jeg kan ikke se det på telefonen min, men jeg vet det ut i fra at noen stjeler innholdet fra den (bilder fra kamerarullen) og legger det ut på nettet. Jeg er helt i sjokk og forstår det ikke, men det har skjedd 3 ganger nå på 3 dager, og jeg skjønte det ved det siste tilfellet nå nettopp.

     

    Min umiddelbare reaksjon var å sette på flymodus og ta ut sim-kortet. Men nå sitter jeg her og har ikke peiling på hva jeg skal gjøre. Jeg har en iPhone 7 med Telenor abonnement. Jeg har heller ingen anelse hvordan de overvåker den. De har ikke hatt tilgang til mobilen min fysisk.

     

    Hvordan skal jeg gå frem nå? Hvem kan jeg kontakte? Eller hva kan jeg gjøre for å finne ut hvordan de overvåker den? Hvilken måte kan de overvåke meg på? Tror dere jeg er trygg med flymodus og uten sim-kortet? All info om dette ville jeg satt pris på om noen har peiling.

  5. Hei,

     

    Jeg ble også lurt av Allmedia AS 1. September 2016. Ble oppringt og svarte "OK" på meldingen. Ble fort frustrert da jeg skjønte greia og prøvde og si opp, men tenkte at jeg måtte bare betale for å unngå støy og vente til nå for å si opp avtalen. Jeg tenker at avtalen skal fornyes 1. Februar siden det er 6 måneder etter avtalen startet. Og jeg kunne si opp avtalen 21 dager før den skal fornyes. Så nå begynte og skulle sjekke det ut, men da jeg prøvde å gå til den adressen som jeg fikk oppgitt var til kontrollpanelet kom jeg bare til "bad gateway".

     

    Har nå sendt mail til både [email protected] og [email protected] så få vi se om de svarer.

    Fikk i dag svar på mailen fra [email protected], hvor de skriver:

    ----------

    Hei,

     

    Det ble åpnet konkurs i All Media AS ved Oslo byfogdembetes kjennelse av 02.02.2017. Advokat Hans Otto Meyer er oppnevnt som bostyrer.

     

     

     

    Avtalen ble terminert ved konkursåpningen.

     

     

     

    Øvrige spørsmål rettes til advokat Meyer pr. e-post [email protected] eller pr. telefon 920 21 34.

     

     

     

    Ha en fin dag videre.

     

    Kundeservice

     

    All Media AS

    ----------

     

    Hva i pokker skal dette bety? Ser ut som jeg skalfå slite mer med disse.. noen som vet hva de pønsker på? Har tips til hva jeg burde gjøre?

  6. Hei, 

     

    Jeg ble også lurt av Allmedia AS 1. September 2016. Ble oppringt og svarte "OK" på meldingen. Ble fort frustrert da jeg skjønte greia og prøvde og si opp, men tenkte at jeg måtte bare betale for å unngå støy og vente til nå for å si opp avtalen. Jeg tenker at avtalen skal fornyes 1. Februar siden det er 6 måneder etter avtalen startet. Og jeg kunne si opp avtalen 21 dager før den skal fornyes. Så nå begynte og skulle sjekke det ut, men da jeg prøvde å gå til den adressen som jeg fikk oppgitt var til kontrollpanelet kom jeg bare til "bad gateway".

     

    Har nå sendt mail til både [email protected] og [email protected] så få vi se om de svarer. 

  7. Jaja, da har jeg også omsider begynt med finasterid(proscar) i en alder av 25. Hadde lenge trodd at jeg kunne forhindre hårtap ved sunt kosthold og trening, men dette var nok skjebnesbelagt :p Tok prøve hos fastlegen og kom fram til at jeg hadde for høye nivåer av DHT, som mest sannsynlig er genetisk siden både min bror, far og farfar begynte å miste hår tidlig. Legen forklarte at bare etter første pillen vil mengden av DHT bli halvert! Det er DHT som forårsaker at hårrøttene ikke får tilstrekkelig med næring.

     

    Jeg har troa på denne :) Humøret steg i hvert fall etter første pillen... placebo? :p

     

    Btw, jeg betalte bare 360kr for pakken og den vil vare 400dager!

     

    Hvordan går det nå? Vurderer også å starte på 1/4 Proscar om dagen, hvordan skal man gå fram hos legen for å få resept på dette? Har du noen bilder som viser resultatet hos deg?

  8. Jeg har gjort en del research på nettet og funnet ut at jeg vil teste Propecia mot mitt hårtap. Men eneste pålitelige norske nettside jeg har funnet som selger dette er; http://www.121doc.no/propecia.html, og http://www.euroclinix.no/propecia.html. Og disse sidene selger 84 tabeletter for 2840kr, noe som gjør ett års forbruk til 12340kr, med en pille per dag.

     

    Lurer på om noen her bruker Propecia og hvor de kjøper det fra og evtuelle kostnader? Eller om noen vet av andre pålitelige sider jeg kan kjøpe det fra, billigere, både innenlands og utenlands?

  9. Jeg klarte teorien med glans første forsøk.

     

    Jeg åpnet og leste noen setninger i boka, men fant ut at dette ville ikke gå for meg, er så lei av å lese at jeg lærer ikke av det lenger.

     

    Jeg gjorde tester på teoritentamen.no, det koster litt ja, men det er verdt det! Jeg gjorde tester dagen lang en helg, til jeg besto alle testene hele tiden. Så tok jeg teoriprøven og besto med glans. Synes spørsmålene var veldig like, bare omskrevne.

  10. Jeg har lært mer engelsk av å se filmer, serier, youtube, og lese engelsk på nettet enn jeg har lært på skolen. Men der jeg har soleklart lært mest engelsk er av å spille runescape. Jeg spilte mye runescape for en del år siden.

     

    Jeg sier ikke at du lærer bedre engelsk av å spille og se på TV, enn du gjør på skolen. Men jeg sier at du lærer mye bedre engelsk hvis du har bruk for det, enn hvis formålet bare er å forbedre karakteren.

     

    Mitt tips er å glemme glosepugging og gramatikk, og finn noe å gjøre hvor du trenger engelsken. Som for eksempel spille engelske spill, chatte engelsk, hva som helst egentlig!

    • Liker 1
  11.  

     

    Hei jeg har også muntlig eksamen, i tysk, hadde vært fett om du kunne hjelpe meg og siden jeg skal hjelpe deg! Her er link til mitt spørsmål:

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1580536&hl=

     

    Svar:

    Du kan skrive/prate om:

    - En storby (Sidney)

    - Surfing, strender, klima

    - Operahuset i Sidney

    - Kengaroo andre dyr

    - Great Barrier Reaf

     

    Hadde jeg vært deg hadde jeg hatt evig nok med dette, men si i fra om du vil ha flere forslag! Håper du kan hjelpe meg og! :D <3

    Tusen takk! jeg skal ta en titt på ditt innlegg og se om jeg er til hjelp ;)

     

    Hadde vært fint om noen flere forslag! HAr nemlig skrevet om nesten allt :p

     

    Da har du skrevet for lite om hver, men jaja.

     

    - Haier, dingo andre dyr.

    - Geografi i Australia

    - Flagget

  12. Tror du noen hadde tatt engelsk om de kunne velge? Matte? Norsk? Ingen hadde noensinne gått på skole om man kunne velge slikt selv!

    Jeg valgte hadde valge om matte eller ingenting, valgte matte. Engelsk har jeg lært meg på fritiden om det ikke var ett skolefag. Mye i norsk er unødvendig, men jeg mener mye også er viktig. Jeg velger selv å gå på skole, ingen tvinger meg. Jeg kunne godt sluttet på skolen i dag, og jobbet på rimi hvis jeg ville det.

  13. Ingen hadde noensinne gått på skole om man kunne velge slikt selv!

    Hvis du virkelig mener dette så har jeg bare en ting å si... Du er nok ikke moden nok.

     

     

    Vel, blir du god i tysk blir det jo mye lettere følge med på tysk hardporno fra 80 tallet.

    Var dialogen viktig i slike filmer?

     

    Virkelig morsomt svar! Jeg ler nå!

×
×
  • Opprett ny...