Gå til innhold

The2rB

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The2rB

  1. Er det fortsatt liv i telefonene deres? Bruker dere fortsatt som hovedtelefon? Ser at Android 12 rulles ut (i verden) for tida – utan at eg har sett noko til den eller høyrd at andre med N10 har fått den her i landet.

    Eg klarte å knusa telefonen ordentlig etter den havna i grusen under vedstabling og eg klarte å trakka på den. Knust skjerm, berre delvis fungerande digitizer og knust bakglass :( S Pen fungerte bra, så fekk redda ut det eg trengte av data. Fekk då også testa DeX, som var litt rar opplevelse, men som har fasinert litt og egentlig fungerte bra (fokuset mitt her var mest å redda data).

    Etter å ha tenkt litt vart det til at eg bytta skjerm og bakglass. Fekk samtidig nytt batteri, så håper no at telefonen skal holda ei stund til. Spent på korleis den vil oppføra seg med Android 12.

  2. Det finnes bluetooth-handsfree-enheter med 3,5 mm jack, slik at du kan bruke det headsettet du vil.

    Eg har hatt Sony MW600  for mange år sidan og det fungerte bra. (For å gje ein idé om kva eg tenker på. )

    Kanskje det kan vera ein idé om du ikkje finn eit headsett til telefonen? Du bør nok gå for ein nyare modell enn det over om du vel å gå for noko slikt.

     

  3. Betaler for 50 GB hos Jotta, da eg ser stor nytte av backup av bilder og private arbeids-prosjekt.

    Dette fungerer utmerket, med unntak av at eg sitter på en ADSL-linje med dårlig uthastighet. Men det er jo bare første gangen en synkroniserer dette er et problem. Etter det er det bare mindre datamengder som flyttes, og når alt skjer i bakgrunnen tenker eg aldri på det.

     

    Har blitt redda av Jotta en gang allerede, etter en harddisk i en laptop tok kvelden.

     

    Anbefales.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...