Gå til innhold

fwjensen

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fwjensen

  1.  

    Hvis det slik at "kjekt å vite" og sosial kontroll er så viktig, hvorfor tilgjengeliggjør vi ikke mye mer? BMI, for eksempel (vil få folk til å trene mer), kjønnsykdommer (greit å vite hvem du innlater deg med, og spredning reduseres), skoleresultater (slik at offentlige og privat kommunikasjon kan tilpasses mottaker), alkoholforbruk (krysskoble bankkortet og Vinmonopolet, overdrevet forbruk skaffer helseproblemer som vi må betale for) og selvfølgelig alle mulige interaksjoner med offentlige instanser, som trygd og sosialstøtte. Her er det jo massevis av svindel og helt klart et behov for at vi passer på hverandre.

     

    kilde: http://e24.no/kommentarer/spaltister/hvorfor-stoppe-ved-skattelistene/3331834

  2. Jeg synes det ikke er rart.

    Det er bare flott at du ikke drikker, å klare å ha det gøy uten alkohol er supert.

    Men selfølgelig går du glipp av noe.

    Jeg har vært ederu på fester og byen selv og det har både vært tider der jeg skulle ønske jeg hadde mer drikke og tider jeg hadde det gøy uten drikke. Viss du bestemmer deg for å starte så er Vin en flott start og noen vil si det er sunt. :)

  3. Lag en liste over alt hun skylder deg og la henne betale dette tilbake litt og litt hver måned. Hvis hun ikke gjør dette og hun spør fremdeles etter mer penger er rett og slett å si nei eller lyge og si at du ikke har penger å låne bort. Slutt å gi henne ting og se om hun holder ut. Du ender enten med penger og dama, eller enda mer penger og "dodged a bullet" som de pleier å si.

     

    Det vile jeg gjort, er ikke en expert så få gjerne flere tips :)

    • Liker 1
  4.  

    Hei.

    Takk for svar.

     

    Jeg tror jeg har bestemt meg for dette her.

     

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1331313&su=D0715702-55B2-45E5-A5FC-D1A52A4AC3F2

     

    Da har jeg litt av det nyeste og jeg har muligheten til å oppgradere når den tiden kommer. Gikk ikke for SLI, siden jeg trenger ikke den ekstra skjermen akkurat nå. så får jeg heller oppgradere det senere. Vet det ble dyrt alikevell, men er fornøyd og opptimistisk at denne vil fungere bra. :)

  5. Uff, denne karen trenger mest sannsynlig ingen PC til over 20000kr.

     

    http://www.prisjakt.no/list.php?l=68605&view=m

    Poenget er jo enten å kjøpe en billigere og oppgradere annenhvert år, eller ha en pc som kan holde ut lenger. Noen kriterier jeg har er 2 skjermer, og muligheten til å spille de nyeste spillene på høyeste oppløsning. jeg har ikke noe problemer med det ene eller det andre, men vil jo ikke kjøpe noe som ikke er utdatert.

  6. Hei.

     

    Jeg har veldig lyst til å kjøpe meg en ny gaming pc. Jeg har ventet lenge med å bestemme meg og er litt usikker på en del ting.

     

    Jeg har nok penger til å kjøpe hva som helst, men jeg hater å bruke så mye penger på en ting.

     

    Det jeg lurer på er om det er lurt å kjøpe alt av det beste nå. eller kjøpe billigere og oppgradere senere. Jeg vil ha en pc som kan vare i mer en 5 år.

     

    Takk for svar.

     

  7. På den listen kan jeg ikke se noen CPU-kjøler. Jeg må si jeg ikke helt skjønner hvorfor Noctua NH-D14 blir foreslått: TS sier han ikke skal overklokke, og Define R4 er ikke av de største kabinettene, så D14 vil bli veldig dominerende kontra U12P.

    Granted, D14 er bedre enn U12P med noen grader, men er det behov for det?

     

    @fwjensen

    Bare husk på at uansett hvilken av disse kjølerene du endre opp med, så er du prisgitt lavprofil-RAM - som f.eks. Vengeance LP :)

    RAM som dette vil ikke passe.

     

    Skjønner. Takk for info, :)

     

    Holder det kabinettet jeg har nå eller bør jeg oppgradere til et fulltower, viss jeg en gang skulle ønsket å overklokke, holder det med U12P, eller bør jeg da gå for D14.

    Har aldri overklokket før så vet ikke om jeg gidder og om det er verdt det :/.

  8. Spørs jo egentlig når bråk begynner å plage deg. En kamerat av meg har akkurat samme prosessor som er clocket til 4.0 GHz med stock kjøler, og jeg synes ikke at det er plagsomt. Spørs jo bare hvor ømfintlig ts er ovenfor lyd.

     

    Er ikke så nøye på lyd, men den Noctua kjøleren så veldig fancy ut og viss den hjelper til å holde temperaturen nede og er stillegående, så har ikke jeg noe imot å kjøpe den.

     

     

    Kommer helt an på hva du mener med bedre. I FPS gaming er det viktigst å høre hvor lyden kommer fra. PC-en skal åpenbart ikke brukes til musikkproduksjon eller noe innenfor det feltet. Har prøvd mye forskjellig nå, og for å være helt ærlig så er det ikke all verdens forskjell mellom dyre "musikkhodetelfoner" og gaming headset. Det er selvfølgelig en subjektiv mening, men jeg tror trådstarter vil bli mer fornøyd med et 7.1 gaming headset.

     

    Jeg har helst lyst på en med mic som er enkel å bruke og komfortabel. 7.1 hørrest bra ut. Jeg har et headset som jeg bruker til musikk, så trenger ikke å være noe fantastisk lyd på dette.

  9. Mitt forslag er å ta utgangspunkt i noe a la det her. Du kan vurdere oppgradering til hovedkort med flere funksjoner, kraftigere skjermkort, 16gb ram, lukket vannkjølingssett og lignende om du ønsker, men du får i alle fall veldig god ytelse for pengene her:

     

    uENALDx.png

     

    Legg til billigste greie blu-ray spiller/brenner du finner.

     

    Av headset vet jeg ikke helt hva som anbefales. Har selv Corsair 1500 og er fornøyd, men kjøpte det på tilbud til ca 380kr.

     

    Ok. Tror du det kommer til å være noe forskjell om 4 måneder når jeg faktisk skal kjøpe det.

    Er det noe jeg mangler nå som windowsprogramvare, kabler osv.

     

    Noen som har andre forslag?

  10. Hei.

     

    Jeg dimmer nå til sommeren og vil gjerne ha en gaming pc klar til høstens gaming (BF4). Jeg vil bygge denne i slutten av sommeren så prøver å være litt tidligt ute.

     

    Skal brukes til spill, film og litt redigering.

     

    Som sagt i tittel 10-15 tusen, vil gjerne ikke overstige 15 tusen.

     

    Den skal ikke overklokkes.

     

    Jeg trenger ikke skjerm tastatur og mus,

    men dere kan godt anbefale et komfortabelt headset med mic.

     

    Vil gjerne ha støtte for blueray, trenger ikke å brenne viss ikke dere syns det er et must.

     

    Takk for all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...