Gå til innhold

Tinkerer

Medlemmer
  • Innlegg

    689
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tinkerer

  1. Klarer virkelig ikke å se appellen med denne. Og spør du meg er det designet som å legge opp for mekaniske feil. Det er imponerende om den har like god kvalitet som vanlige telefoner..

     

    Jeg skulle gjerne hatt en mye større skjerm på telefonen. 7.5-8" i ca. 15:10 format hadde vært perfekt. Men så vil man gjerne ha plass i lomma til den og, så da bør den jo kunne brettes. Men 20k for en mobil er i meste laget. Så inntil videre håper jeg bare en produsent har baller nok til å lage en telefon på ca. 7" i 16:9 format. Den skal jeg nok få inn i de fleste lommene mine. Dessverre har ikke skjermene vokst noe de siste 2 årene, så jeg må nok vente lenge:-(….

  2.  

    Mens du har antagelig ingen problememer med å kjøpe fra det mest imperialistiske landet på planeten, USA?

     

    Spør taiwanesere og hongkongere om de er enig med deg...

    At du støtter land som internerer politiske motstandere og bryter menneskerettighet tyder bare på at du har mistet tiltro til det vestlige demokratiske styrestt bestående av folkevalgte politikere og et rettsystem.

    Noe jeg forstår, da vi har blitt fucket av de såkalte folkevalgte gjentatte ganger, blant annet eøs som en av de størte tillitsbruddene(stemte nei til eu, men eøs er akkurat det samme bare vi ikker er med å på bestemme og noen særregler ang matproduksjon og bønder)

    Nå er teknisk/historisk sett både Hong Kong og Taiwan en del av Kina. Hong Kong ble mer eller mindre frivillig lånt til Britene (Kina hadde ikke så mye valg på den tiden). Taiwan er en kinesisk øy som den kinesiske generalen Chiang Kai-shek rømte til 1949 etter borgerkrigen. Siden den gang har USA hindret regjeringen i Kina å gjenforene landet. Du har rett at styret i Kina ikke er optimalt, men jeg vil ikke si at Kinas krav til Hong Kong og Taiwan er direkte imperialisme.

  3.  

    Fy søren, en av de beste maskinprodusentene på årtider blir skviset ut på denne måten. F*en ta Trump

     

    Nå har de satt seg i denne situasjonen selv ved å legge inn bakdører

    Kom med bevis! Ingen har funnet en eneste bakdør. Til tross for at USA har prøvd i mange år. Nå som USA har gitt opp går de til dette steget (rå makt). Fatter ikke at den bøllen i det hvite hus får holde på slik. Før eller siden smeller det.

    • Liker 3
  4. Ønsketenkning at batteriet kan være så lite, men stilig konsept. Hadde vært interessant å sitte i midten av bilen.

     

    Synes ikke det totale batteriet ser noe mindre ut enn f.eks Kia Soul sitt batteri. Hvis du ser nøye på videoen ser man at bilen har et stort batteri fastmontert under bilen (utgjør ca. 50% av volumet). Ett mindre batteri på under siden som man ser ut til å kunne bytte ut (ca. 25%) og 2 batterier under fremsetene (til sammen c. 25%).

  5. Den har noen digre rammer rundt skjermen. Det var skuffende. Og 7,3“ skjerm på nettbrettet er for lite.

     

    Vanskelig å si hvor store rammene er. De har på et cover for å skjule den endelige formen på telefonen, så den ser mye mer klumpete ut enn den egentlig er. Skal derimot være enig i at jeg hadde håpt på en skjerm nærmere 8 tommer. Men må si at jeg liker bredde-høyde forholdet.

  6.  

    1080TI yter flere flops enn både 2070 og 2080. I tillegg ser man på øvrige specs tyder alt på at det ikke er noen stor revolusjon når man ikke får utnyttet de sinnsyke kreftene i den nye arkitekturen.

     

    Men naturligvis, alt er bare mer eller mindre kvalifisert synsing på dette tidspunktet :)

    Er kanskje greit å poengtere det, det virker ganske så bastant når du skriver "Bare med real time raytracing aktivert. I spill uten vil til og med ikke 2080 kunne måle seg med 1080Ti."

     

    Jeg så også for meg at du hadde tilgang på noen benchmarks jeg ikke hadde sett.

    Det er ingen benchmarks tilgjengelig for øyeblikket. Dette er ren synsing basert på faktiske data.

    1080Ti har ca. 20% flere Cuda cores enn 2080, omtrent samme frekvens på GPU'en, 10% større minnebåndbredde, samt 3GB mer VRAM. I tillegg er 1080Ti rated til 11.5TFLOPS, mens 2080 bare yter 10TFLOPS. Altså skal 1080Ti i teorien yte omtrent 15% bedre I spill uten real time raytracing aktivert. Med real time raytracing aktivert er nok historien en annen. Tidligere lekkede benchmarks der en 2070 slo en 1080Ti er nok gjort med ray tracing slått på.

    Du kan se på en 2080 som en nedskalert 1080Ti med en ekstra deep learning modul og en ray tracing modul.

    Legg merke til at Nvidia ikke viste én eneste benchmark der de sammenlignet 10 serien med 20 serien uten raytracing slått på. Normalt sett er de veldig ivrige på å sammenligne ytelse med gamle kort.

    Så folk som kjøper seg et 20xx kort bør vurdere om ray tracing er verdt det. Det vil ta en god stund før ray tracing blir støttet I mange spill, og mest sannsynlig blir det ikke brukt I mange situasjoner I støttede spill (med det første) heller.

    • Liker 3
  7.  

     

    Jeg er helt klar for å kjøpe billige, brukte 1080ti :D

    Blir vel ikkje veldig billige, med tanke på 2080 prisene.

    Jaja, da får jeg leve med 1070 en stund til :)

     

    Edit: Jeg vil tro prisene på 2070 er like relevante, med tanke på at ytelsen visstnok skal være bedre enn 1080ti

    Bare med real time raytracing aktivert. I spill uten vil til og med ikke 2080 kunne måle seg med 1080Ti.

    • Liker 1
  8. Hvorfor må de være så store? Liker størrelsen på iphone 7, men foretrekker android. Dilemma.

     

    Personlig er jeg ekstremt skuffet over at skjermen er så liten! Og 18:9 formatet er kun nyttig for de som kikker på facebook hele dagen. Breddemessig tilsvarer denne en 16:9 skjerm på ca. 5.6". Det som skilte originalen fra resten av røklet var den herlige skjermen på 6.5". ?

×
×
  • Opprett ny...