Gå til innhold

Sjefe

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sjefe

  1. Der! Var isen brutt.

     

    Jeg er sikker på at platebransjen har hatt en finger inn i spillet. Utrolig trist for personvernet i Norge. Skulle ønske folket kunne stemme over dette forslaget istden for at et fåtall korrupte politikere skal bestemme sjebnen for personvernet. Etter dette kommer sikkert flere endringer som krenker oss når folket blir "programmert" til at dette er greit.

    • Liker 1
  2. Hyggelig for oss, hadde strømforbruket vært nogenlunde likt. Så ville AMD'en vært ett intressant alternativ.AMD har dratt opp en og annen kanin opp av hatten i årene som har gått.
    Strømforbruket var ikke det store problemet, FX-8150 manglet ca 30% ytelse for å være et reellt alternativ til i7-2600k, og FX-8350 gjorde ikke i nærheten av nok.Det er nå 8 år siden sist AMD var kompetetive mot Intel ytelsesmessig, etter den gang har de prøvd å ta igjen et forsprang som bare har blitt større og større, å tro at de kan komme med en mirakelprosessor nå er ønsketenkning.

     

    FX 8350 er et reelt alternativ til Intel sin 3570k. Det kommer ann på hvordan du bruker datamaskinen din. Hvis du multitasker mye "killer" 8350 i5 3570k og noen ganger også i7 3770k. Dette gjelder også applikasjoner som kjører med mange tråder samtidig. Per i dag kan det eks. være programmer som komprimerer og dekomprimerer og rendering (når skjermkort ikke brukes til dette). Og prisen er lavere enn 3570k inkludert strømforbruk over 1-3 år. Men hvis du jobber mye med programmer med få tråder og krever maksimal ytelse her så vinner 3570k.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...