Gå til innhold

knutski

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knutski

  1. Heia alle !

     

    Jeg har brukt cipralex i en 2 år periode, trappa forsiktig ned, å klarte slutte. Jeg ble "tvunget" av psykriatiker å starte igjen da jeg følte meg ille. Jeg startet på ny, å har brukt den i et år for jeg slutta igjen- heldigvis.

    Fastlegen min sa at jeg måtte ta den opp å fortsette......

    da sa jeg til legen: sitat: Vet du hva, jeg har snart ikke flere venner igjen, jeg har reist nesten alle til helvete..... han nevnte ikke det igjen.

     

    DU blir menneskefientlig, lunta er så kort at du exploderer for det minste..... Du reiser venner som du har hatt gjennom et langt liv rett til helvete uten problemer..... helt til du får satt deg ned etter at Cipralex "rusen" har gitt seg.

     

    Jeg sitter i dag med kun noen få venner igjen.

     

    Jeg skriver dette KUN for å fortelle deg at ALDRIG rør den dritten. DU har rett til å få samtaleterapi, bli innlagt på VOP eller PDS men IKKE rør farmasøytika, du endre personlikhet, du kjenner deg IKKE igjen selv en gang.

     

    Jeg har faktiskt tenkt å ta ut Stevning mot importør/fabrikk mot dette firma, det er helt for jævelig hvordan dette ødelegger et liv. Tro meg, IKKE RØR dritten, IKKE Cipralex. ALDRIG.

×
×
  • Opprett ny...