Gå til innhold

prodsy

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av prodsy

  1.  

    Trodde OCZ var populært jeg, skjønner ikke hvorfor de nesten går konkurs da.

     

    De har bare vært hissige på markedsføringen. Resten suger, tilogmed forumet. Hilsen en som har testet flere ssder enn de fleste her. Ja jeg er ikkje noe begeistret over ocz. Har dog testet nesten alle ocz modellene som har kommet ut, inkludert "en million" firmwareoppdateringer

    Enig der. Ikke mange jeg kjenner som er hypp på OCZ.

  2.  

     

    Er jo derfor de har gjort det, men du betaler mer selv om det er plastikk en glass. Forventet jo selvsagt at glass var dyrere. Men Apple sjefer ler til banken :)

    Råvareprisen på plastglass er faktisk omtrent det samme som glass. Myten om at plast er et billig materiale er usann. Hvis man skal lage en kompleks form kan plast gi en billigere løsning, fordi det er lettere å formstøpe plast enn andre materialer. Men selve råvareprisen er altså omtrent den samme. For en såpass enkel form som en plan flate med jevn tykkelse er det derfor ingen prisbesparelse å velge plast i stedet for glass.

    Faktisk enklere og billigere med plast. Trenger ikke samme temperatur for og oppnå smelte temperatur. Vakuum forming/sprøyte støping er såre enkelt kontra glass:-)

  3.  

     

    Haha for noe tull, hvem skal bruke 25 tusen på en pc når de kan kjøpe seg en til 5 tusen?

    Tja. Kanskje de som kan sammenlignes med de som kjøper Makita, Hitachi eller Dewalt drill til 4000,- i stedet for Clas Ohlson eller Biltema varianten til 500,-?

     

    Med andre ord de som driver profesjonelt og som er avhengige av, og setter pris på et solid arbeidsverktøy, hvor pris spiller fint liten rolle.

     

    Eksempel er en av mine nærmeste kompiser som driver et middels lydstudio. Nye Mac Pro står øverst på ønskelisten hans, og en prislapp på 25-30.000,- er bagateller sett i forhold til hva instrumentene og utstyret i studioet ellers koster. Der har han blant annet en Gibson gitar med en prislapp langt over Mac Pro. Sikkert idiotisk siden han kunne kjøpt en kopi til et par lapper...

    Man må ikke ha mac for å drive et stabilt lyd studio. Driver som dj og produsent. Vet ikkehvor mange ganger macen har kvelda i live situasjoner. Trenger man en helt grei stabil maskin så er mac bra for det er jo "hylle" vare. Men når programvaren for å drive et studio koster 100.000 lett så er det igrunn flise spikkeri.

×
×
  • Opprett ny...