Gå til innhold

Simply

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simply

  1.  

     

     

    Kjipern, men som du sier, vi tar et steg frem og to steg bakover ( :p) Det er veldig irriterende.

    Ja, det har du nok rett i. For 10 år siden var vanlig med 4 dager reell brukstid på en telefon med 750 mAh batteri. Nå varer et 3000 mAh batteri reelt ca en dag. Så selv om batteriene er 4 ganger bedre så er brukstida bare en fjerdedel.
    Det ser ikke bedre ut for framtida når det planlegges væskekjølte telefoner.

    Vi ender nok opp med telefon og bærbar varmeovn i ett hvis ikke de finner ut av hvordan de kan redusere strømforbruket/ressursforbruket i telefoner. En telefon som ikke brenner seg fast i hånda mi så fort jeg skrur på 4G, ja det hadde vært noe det.... :p (Mulig det bare er min)

  2. Får ikke noen av sidene deres til å funke, det står at jeg må deaktivere ADBlock, dette har jeg gjort, jeg har gjort sånn at annonser skal vises, men de vises ikke og jeg kan ikke lese siden deres. Dette er i google chrome. Men hvis jeg går over til Internet Explorer så funker det. Dette skjedde for en stund siden, husker ikke nøyaktig når. Men har 2 PCer, funker fint på den ene (stasjonær - google chrome) mens den funker ikke på den andre (bærbar - google chrome), samme google chrome versjon, plugiins ALT er likt men på den ene funker det ikke.

  3. Dette blir omtrent det samme som å si at historien i en film har ikke så mye å si, så lenge det er underholdende å se på. Hvis "Microsoft Studios' sjefsdesigner" hadde spilt et par spill hadde han kanskje skjønt at historien har ALT å si i et spill.

    Hva ville Assassins Creed, GTA, TLoU, Uncharted, The Elder Scrolls spillene vært uten en historie.

    For min del kan jeg gjerne spille et spill med dritt dårlig grafikk bare for å få med meg historien.

    Se på det slik, jeg hater COD spillene, men jeg elsker historien, eneste grunnen til at jeg kjøper spillet...

    Jeg blir ordentlig oppgitt når jeg hører folk uttaler seg slik, f.eks. så har vi Titanfall, de har ikke SP-mode, noe som gjør at jeg ikke kjøper spillet med det første, fordi jeg mener det ikke er verdt det.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...