Gå til innhold

TechieTie

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TechieTie

  1. Jeg mener det var på tide med en oppdatering her for lenge siden. WP er et godt operativsystem men det trengs en liten oppfriskning. Å få varslingssenter til WP var hvertfall på tide men å splitte opp volumet til ringevolum og mediavolum syntes jeg er ganske unødvendig. Har WP selv og syntes det er mye enklere med en volumkontroll enn det android f.eks har med tre forskjellige. Hadde android før og var alltid like frustrert over volumkontrollen. Men ellers var denne oppdateringen høyest på tide. Dumt det fortsatt blir noen måneder å vente, har vært alt for lang tid allerede.

  2. Hei! Tenkte å kjøpe meg et nytt headset etter mine Siberia V2 (Frost blue edition) ble ødelagt, men jeg har enda ikke bestemt meg for hva. Ser etter headset (egnet for gaming) i en prisklasse på rundt 900-1400 kr. Jeg fant to stykker som så litt interessant ut: :hmm:

     

    Steelseries Siberia Elite: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2142378

    og

    Beyerdynamic DT770 Pro: http://www.prisjakt.no/product.php?p=18751#rparams=

     

    Begge disse headsetene koster rundt 1200-1400. Å ja, jeg vet at DT770 Pro ikke er et gaming headset men det gjorde det veldig bra på mange tester jeg har lest. Begge disse headsetene ser egentlig veldig bra ut men klarer ikke å bestemme meg... :shrug:

     

    Hvis noen har noen meninger om disse headsetene eller noen tips til andre gaming headset i denne prisklassen så vennligst legg igjen en beskjed. :)

     

  3. Appropo CPU kjølere det er ikke hovedkortet det skall passe til det er soceten, for exempel LGA-1155/1156/1150 de er de samma. og jeg har sett mange pcer med z87 chipper, og z77 holder, jeg skal gå for et asus Zabetooth Z77 selv, kjenner en som har et, funker fett. og pass på at den DVD leseren er SATA og ikke IDE, siden IDE er en gammel og slikk standard som ikke lenger er i bruk. sånn att du ikke kjøper no du ikke kan bruke.

    Ok, takker. :thumbup: DvD leseren jeg valgte var visst SATA så den passer inn. :thumbs:

  4. Takk for innleggene! :new_woot: Jeg skiftet HDD over til Seagate Barracuda 2 tb som en av dere nevnte. Den var både raskere og billigere med samme lagringsplass som den forrige jeg valgte. :thumbup: Skifter også strømforsyningen over til Antec High Current Gamer HCG-620M 620W som kostet så og si det samme som den jeg valgte tidligere (Corsair CX750M 750W) og den så litt mer egnet til mitt bruk. Tror jeg beholder det samme hovedkortet som jeg valgte her (Asus Z87-Pro) siden jeg vil kanskje få bruk for wifi og bluetooth som den også har. :hmm: Har ikke så mye peiling på CPU kjølere så er ikke sikker på om CM Hyper 212 Evo støtter Asus Z87-Pro så føl fri til å gi en beskjed der. Takk for beskjeden om at jeg manglet OS. Skal legge inn win 8 i listen også. :laugh:

     

    Bare fortsett å kom med innlegg, setter pris på det. :)

  5. Skal bygge en ny PC nå snart og har laget min egen liste. Er ikke 100% sikker her på hva deler jeg vil bruke men dette er nå hva jeg kom fram til:

     

    http://www.prisjakt....?l=55938&view=b

     

    Jeg vil helst ikke betale over 11k for alt til maskinen. Kom helst med ideer om hva jeg skal bygge maskinen av og ikke tilbehør til den som monitor, tastatur osv. :hmm:

     

    Hva syntes dere jeg burde beholde eller endre på av delene i listen? Og hvis det er noen type deler jeg har glemt har så bare si ifra. :)

×
×
  • Opprett ny...