Gå til innhold

Hovland

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hovland

  1. dårlig gjort å kødde me sånt.. vist dere bare skal kødde burde dere holde kjeft å laver å svare på threaden.. å ikke komme med nesevise hjerneskadde svar..
    Vanskelig å komme med noen kontruktive svar når spørsmålet i seg selv er _helt_ på jordet.

     

    Sånne simple ting som dette burde være enkelt å finne ut av selv.

  2. Jeg har ganske mye erfaring med begge disse kabinettene og jeg vil si at du bør satse på Lian Li. Jeg betalte villig de 2700 kronene for å få et tower som de faktisk går an å mekke litt inni. Som sagt har jeg erfaring med Chieftec også. Etter¨å ha fiklet med det ett par timer ble jeg så mektig irritert at hjerteinfarkt ikke var langt unna. Det er ganske forunderlig at et tower som er omlag 70 cm høyt skal være så inni granskauen trangt å jobbe med.

     

    For å avrunde kan jeg si det at de ekstra kronene du legger i et Lian Li er _verdt_ det. :thumbup:

  3. Bios Død

    Cpu Død

    Hovedkort Død

    En ledning du røska ut, uten å legge merke til

    Rammen er gåen, eller noe i den duren.

    osv. Kan være mye rart.

    Åssen kan biosen dø?

     

     

    Prøv å start med bare en ram- brikke. Sett denne i en annen slot enn de du brukte(regner med at du har flere enn 2 slots). Det skjedde med meg for en stund siden. Da var dette løsningen.

  4. Skal jeg være ærlig synes jeg du har ødelagt kabinettet. Hvorfor et pentagram? Kabinettet er ikke stilig lenger, nå er det harry.

     

    Hvor gammel er du egentlig BenSin?

    Jeg har lest mange av innleggene dine, og de fleste av disse er av en slik karakter at de kan provosere en bestemor. Er du her bare for å breske deg og provosere?

    Har du en trang til å erte på deg folk? I så fall kan du komme hit så kan jeg banke deg no inni granskauen! Det er på tide at du skrur av maskina og dra deg ut! Skaff deg noen venners slik at du lærer deg til å bli mer vennlig.

     

    Mvh Hovland

×
×
  • Opprett ny...