Gå til innhold

hams_71

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hams_71

  1. Gabface skrev (4 timer siden):

    Hei! Jeg var en av de heldige som klarte bestille fra netonnet i går. Har sendingsbekreftelse, kom i går kveld. Dere som Har gjort det samme ved hell tidligere på netonet, hvor lang tid tok det fes bestilling til man kunne hente den på posten?

    Fikk leveringsbekreftekse med pakkesporing onsdag. Ifølge post nord får jeg pakken i morgen fredag. 

    • Liker 1
  2. Neonex skrev (1 time siden):

    Gz. Har du bestilt lignende før eller vært borti gangen i det? Regner med du skrev bedriftens navn og org nr, og så sender det til ditt nærmeste postkontor med deg selv som att / c/o? Eller har firmaet en "jobbadresse" du brukte? Så lenge navnet ditt matcher att/ c/o så får du hentet den greit ut på postkontoret? Hvis du ikke vet hadde det vært hyggelig om du melder tilbake når du har fått hentet den.

    Selskapet har samme adresse som privat. Bestilte med meg som att. I tillegg har jeg alle rettigheter i Brønnøysundregisteret så det bør ikke være noe problem å hente ut (postnord i butikk) 

  3. Noen som kjører Cyogenmod som kunne besvart et par spørsmål?

     

    Har en SGS3 og da den begynner å bli litt treg på sin orginale rom vurderer jeg å bytte. Jeg er forøvrig avhengig av et par ting fungerer; epost mot jobben (Active sync og fjernstyring av sikkerhetsinstillinger). Hva med ting du har kjøpt på play? Altså er det noen konskvenser med ved å bytte til Cyogenmod?

     

    Oppgraderte min SGS3 til Cyogenmod for ett par uker siden. Fikk problem med BankID. HBO virker ikke på tlf som er rootet. Ellers så fungerte det meste fint som f.eks synk av exchange mot jobb Alt du har kjøpt på Play ligger der fremdeles. Valge likevel og gå tilbake til orginal rom pga av BankID. Installerte da en "clean" installasjon (hadde tatt data backup av programmene med Helium) og telefonen var som ny (mao mye raskere).

  4. Har en Samsung s2 som kunne trenge en oppdatering, men er litt skeptisk enda.

    Ser jo att det er blitt mye lettere og instalere ny firmware men!

    Er det nesten 100 % stabilt?

    Det jeg mest bruker er bluetouth, wimp bruker og noe nettbank, HBO og slikt men det som er det viktigste er bluetouth og musikk.

    Vil denne firmwaren funke greit for meg?

    Noen som vet?

     

    Litt usikker på HBO. Jeg rooted og oppgraderte min gamle Asus Transformer TF100, noe som gjorde underverker for brettet men HBO kunne jeg glemme da denne appen tydeligvis sjekket om brettet var "fiklet" med.

×
×
  • Opprett ny...