Gå til innhold

Baconlightning

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Baconlightning

  1.  

    Nå skal det sies at nesten ingen her stiller med de beste spillerene i sin region, til og med norge stiller ikke med de 3/4 beste Norske spillerene, og ingen av verdens beste spillere bryr seg om denne turneringen, og spillerene som spiller er stort sett folk fra de 3. - 4. beste lagene fra landet. Så når vi kan bli verdens mestere så skal det tas med en klype salt. Norge er langt ifra best i verden, vi er langt back land som Sverige, Danmark og Frankrike

     

    Hadde landslagene stilt med sine beste spillere, så hadde det bare blitt Fnatic, envy, TSM og VP som konkurrerte for seieren. Isåfall trengs det regler som sier maks 2 spillere fra hver klubb hvor Titan/Envy vs. Fnatic/NiP kombo hadde sannsynligvis kommet lengst. Er forfriskende med litt andre spillere imo

    Det er en regel om maks 3 spillere fra hvert lag

  2. Hei!

    Tenkte jeg skulle bruke litt av konfirmasjonspengene på et nytt headset som skal koste mellom 1000 og 1500 kr.

    Det skal for det meste brukes til gaming.

    En mikrofon er et must. Må ikke ha ekstrem kvalitet, men helst så lite bakgrunnsstøy som mulig. Å kjøpe mikfrofon i tillegg er IKKE et alternativ.

    Headsettet skal være så komfortabelt og lett som mulig. Kan gjerne gå litt ned på lydkvalitet for å få et lettere headset. Har prøvd tunge headset og finner dem svært ukomfortable.

    Er ikke veldig kresen på lydkvalitet så lenge lyden føles naturlig og du har en viss mulighet til å høre hvor lyden kommer fra(I spill). Det vitkigste er at headsettet er komfortabelt og lett samtidig som den har ok lydkvalitet og mikrofon.

     

    Takker for svar :)

     

     

     

  3.  

    Kroatia ;). Jeg tror han overdriver sterkt altså... hehe... Begynner å lure på om han sier det for å imponere. Jeg mener at det er litt overdrevent langt å sykle til kroatia.

    Hvor er så syden?

    Danmark kan være syden, da er det ikke så langt.

    Australia kan også være som syden, da er det fryktelig lang...

     

    Har han mye fritids og er treningsnarkoman så kan han faktisk være seriøs.

×
×
  • Opprett ny...