Gå til innhold

MrSliceFTW

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrSliceFTW

  1. I kjølvannet av den fatale hendelsen på Valdresekspressen tok jeg flyet fra Gardermoen til Stockholm i går. I gate'n fulgte politiet tre afrikanere om bord på det flyet jeg fløy med. Å faen tenkte jeg, hva faenskap kommer de til å finne på? Det var en tanke som slo meg. Det skjedde ikke noe under flyturen, men man kan jo aldri vite. Da må man ha riktig uflaks som de tre på Valdresekspressen. Er det lov å være skeptisk når man ser politiet eskorterer kriminelle asylsøkere om bord i et fly?

    Det har du full rett til... Skandinavia består bare av frie land, du kan tenke, mene og si akkurat hva du vil så lenge det ikke er ekstremt, og nei, dette er ikke ekstremt.

  2. Wooow.... du minner meg om meg :) Møkk lei av Android og vil prøve iOS. Har en knust S3 og tenker jeg skal kjøpe iPhone 5S.

     

    Jeg ville gått for det. Som jeg skal.

     

    "Når sånn ca. må jeg selge iphonen 5s før iphone 6 kommer? Og hvor mye for?" - Det kommer an på marketed tenker jeg.

  3. Jeg har separeat mic selv og elsker den. Jeg har et Astro A40 ved siden av. Men jeg kan sikkert bare kjøpe beats på Dr. Dre eller noe når dette ryker. Men for din del blir det kanskje litt dyrt, hva med dette? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=795727 - Astro A30. Fungerer til alle konsoller og vet ikke noe om lydkvaliteten, men regner med at den er bedre en mikrofonen på A40 siden den har jeg elendig erfaring med.

×
×
  • Opprett ny...