Gå til innhold

LovesEmYoung

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LovesEmYoung

  1.  

    Må forresten si at jeg er litt overrasket over at dette ikke blir skrevet om tidligere. Kanskje lite action på nyhetsfronten her i helga? Dette skjedde jo allerede på lørdag ettermiddag.

     

    Det er pga normal arbeidsuke, samt. at gruppe B var ikke ferdigspilt før søndag kveld. Ville gjerne ha med sammendrag og alle videre før publisering. :)

    Kunne tenke meg noe sånt. Det var ikke ment som kritikk heller, bare hadde regnet med å se noe om det på søndagen :)

     

    God artikkel! Likte også artikkelen før med de kvalifiserte gjetningene på hvem som gikk videre.

  2. Etter første runde i gruppe A var det i mine øyne LGB som var favoritter mot Flipside, selv om de både på CSGolounge og HLTV sine sider var underdogs.

     

    De overbeviste stort mot CW, mens Flipside ikke imponerte nevneverdig i sin kamp mot Liquid.

     

    Overraskende å høre Zeves i intervjuet etter kampen si at Inferno er et av deres svakere maps, da de tidligere har slått storlag som Na`vi og VP på samme mapet.

     

    Disse gutta har et enorm potensiale, og for oss som følger CS-scenen er det herlig å se et norskt lag prestere helt i toppen.

     

    Blir gøy å følge LGB i Katowice!

  3. Hele konseptet hørtes ikke ut som noe som vil være egnet for et dataspill. Ihvertfall ikke et godt ett. Og hvis jeg er interessert i å bli rørt er det bare å gå inn på en statistikk over hvor mange tusen barn som dør av hungersnød i uken.
    Nemn en person i verda som ikkje e berørt av kreft på en eller anna måte. Hungersnød rører ved mange ferre enn kreft. Prøver ikkje å skape en debatt på ka som e best og verst, men klarte desverre ikkje dy meg :(

     

    Skal ikke dra denne debatten mye lenger, men må bare si at den uttalelsen der er det ikke mye hold i. Hungersnød rammer over en milliard mennesker på verdensbasis etter tall fra 2010, og heldigvis har ikke 1 milliard av verdens mennesker kreft.

     

    On topic: Jeg er veldig fan av spill som tør å gå en annen vei, men får å sette pris på dette spillet tror jeg nok man må innstille seg på å ikke møte en tradisjonell spillopplevelse. Vil tro utformingen blir mer i stil med en interaktiv film. Kommer nok ikke til å prøve det selv, men kudos til utviklerne for å utvide grensene til spillmediet.

×
×
  • Opprett ny...