Gå til innhold

Dafe

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dafe

  1. Eg holder fast på det eg lovte meg sjølv da eg heiv kt7a-raid kortet mitt ut at eg aldri skulle handle via ting igjen.

    Bare fordi du har hatt én dårlig erfaring med en produsent kan du vel ikke boikotte den for resten av livet? Ting kan jo forandre seg ...

     

    F.eks. Maxtor-disker har jo et stempel på seg for å være veldig bråkete, men i de siste årene har jo dette forbedret seg. Jeg har selv flere harddisker fra Maxtor, og de bråker ikke særlig mer enn andre merker jeg har vært borti. Skal vi snakke om bråk tenker jeg på WD med en gang.

     

    Hm, kanskje dette ble litt OT, men men :p

  2. Jeg ser mange som spør etter et program som kan emulere CD/DVD-stasjoner. Mange har brukt Deamon Tools eller Alcohol 120% på XP 32-bit, for så å finne ut at det ikke virker på 64-bit, men jeg har funnet løsningen:

     

    WinImage gjør denne jobben (etter noen få justeringer, disse står beskrevet i readme-filen). Programmet kan lastes gratis ned her. Jeg bruker selv dette programmet på XP 64-bit, og har ikke støtt på noen problemer med det enda.

  3. Hei

     

    Jeg er på jakt etter en liten og lett mp3-spiller til jogging.

     

    Jeg trenger:

    • 1 GB minne
    • display (helst OLED, men LCD går fint)
    • mulighet for å feste mp3-spilleren til beltet/armen
      --- Kan forresten utdype dette punktet litt. Det er garantert at denne spilleren kommer til å bli utsatt for regn, så da hadde det vært greit med et deksel av noe slag som både beskytter spilleren mot vann og gjør det mulig å feste den til beltet eller armen
    • god lyd
    • fint design
    • driverløs filoverføring (helst, men ikke et must)

    Jeg trenger ikke:

    • radio
    • diktafon
    • øreplugger (bruker heller mitt kjære Koss PortaPro :))

    Om spilleren lades opp via USB-kontakten, stikkontakten eller uttakbare batterier bryr jeg meg ikke om. Produsenten av spilleren er heller ikke viktig for meg.

     

    Jeg har sett litt på noen mulige alternativer allerede:

     

    iRiver iFP-799 1024 MB

    Creative MuVo Micro N200 1GB

     

    Har dere noen tanker om disse to? Finnes det noen bedre alternativ? Bare kom med forslag, jeg er åpen for alt.

  4. Noe sier meg Microsoft har noen baktanker med dette her, f.eks. overvåke det som blir delt, hvem som laster det ned og fra hvem osv. Hvilke grunner de skulle ha for det kan jo være mange. Ta pirater? Se hvilke programmer som er mest populære for så å kjøpe opp det programmet? Se etter tegn til en trend de kan tjene penger på?

     

    Bare kaster ut en idè her, jeg har ingen opplysning som tyder på at dette er planene til MS. Kanskje bare jeg som er litt paranoid her, men jeg synes ikke dette her stemmer helt.

  5. Jeg skulle installere Win XP 64-bit på pc-en min, men da jeg skulle installere S-ATA driverne ville ikke det la seg gjøre. Ikke overraskende siden de er laget for 32-bit :p Jeg har sett på hjemmesiden til Abit etter 64-bit S-ATA drivere, men har ikke funnet noen. Jeg har også vært inne på www.planetamd64.com, men har ikke funnet noen der heller.

     

    Det jeg lurer på om noen andre har vært heldigere enn meg og snublet over noen drivere jeg kan bruke?

×
×
  • Opprett ny...