Gå til innhold

zomfg1

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zomfg1

  1. Dette sugde litt. Har en kopi på Xbox 360, en på Steam, og en uåpnet collectors edition til PC. Kjøpte også 3 nye (riktignok ikke for det helt store beløpet) på hundle igår. Alan Wake er trolig min all-time favoritt. American Nightmare var egentlig helt ræva. Gøy første gang, men når man spilte det samme flere ganger ble det veeeldig tørt. Håper det de jobber med blir bra.

  2. Spoilerne inne holder små spoilere ang antall fiender, og en liten story event.

     

    Liker spillet, har kommet til chapter 8 uten å avfyre mer enn to skudd.

    to lamper, når man rømmer fra hæren i den vogna, tar lyset så de ikke skyter meg

     

     

    Også klart uten å bruke lysbryterne. Noe dum AI, men er gøy.

     

     

    Slått ned (uten quicktime event) fyren med spaken nesten helt i starten, de 5 (2 patruljerende, 3 stasjonære) folka etter gass-rommet. Og de to som står med han når han blir hengt. Ikke funnet en vei å la dem alle være på :(

     

  3. " Spill med høyere oppløsning enn 800x600? Forhåndsbestill i DAG!Kommende DLC:- 1024x768 - 2.99$- 1366x768 - 4.99$- 1920x1080 - 4.99$- 1920x1200 - 6.99$- Rebind Keys - 3.99$"etc. Dere skjønner tegninga. Om dette blir godtatt som vanlig praksis så er det ikke lenge til at nevnte eksempler er en realitet. Selv om ikke jeg heller spiller på "hard" så finner jeg det uakseptabelt at en en såpass primær funksjon fjernes fra spillet, spesielt når den markedsføres som den eneste riktige måten å spille spillet.

     

    Pokker heller, ikke gi dem ideer!

×
×
  • Opprett ny...